Ουτε κατα διανοια! Ζυγισμα quatrro εχει.Καλοδουλευτος! Δεν ειναι ομως πολυ οπισθοβαρυς?
Ευχαριστω κυριοι!
Ουτε κατα διανοια! Ζυγισμα quatrro εχει.
Το μονο μειον, στο μοντελο αυτο, δεν εχει φρενο.
Δεν ειναι ολα τα εργαλεια ιδια στο τροπο λειτουργιας οποτε ισως η εφαρμογη του φρενου να μην ειναι δυνατη, σε λογικο ή οχι κοστος.Τωρα που ειπες "φρενο", μια ερωτηση-παρατηρηση-απορια:
Στο parkside αλυσοπριονο που πηρα πριν λιγους μηνες, ειδα ενα συστημα που εχει ενδιαφερον. Αντι για καποιου ειδους "φρενο", που εχουν αλλα εργαλεια (ή τιποτε, συχνα), αυτο εχει κατι σαν συμπλεκτη. Δλδ, μολις αφηνεις το κουμπι, ο κινητηρας σταματαει σιγα-σιγα, αλλα η αλυσιδα σταματαει αποτομα, ακαριαια σχεδον. Καπου ενδιαμεσα εχουν συνδεσει ενα συστημα συμπλοκης, κινητηρα και "τροχου" (αλυσιδας), οπως στα αυτοκινητα.
Μου φανηκε παρα πολυ καλο και ασφαλες συστημα και, προφανως, δεν θα ειναι ανακαλυψη του lidl. Φανταζομαι οτι τα περισσοτερα (νεοτερα, ισως) αλυσοπριονα θα το εχουν.
Και η ερωτηση ειναι, γιατι δεν το βαζουν στα περισσοτερα εργαλεια; Μου φαινεται οτι προσθετει παρα πολλα στην ασφαλεια ενος περιστροφικου εργαλειου. Π.χ. ενας τροχος που θα σου πεσει απο το χερι στο ποδι (απο αυτους με διακοπτη συνεχους πατηματος, προφανως), μεχρι να φτασει κατω θα εχει σταματησει εντελως με αυτο το συστημα, ενω αλλιως θα γυρναει ακομα αρκετα γρηγορα.
Ομοιως και για δισκοπριονα, τανκ (που αρπαζουνε δαχτυλα) και πολλα αλλα.
Φρενο ναι. "Συμπλεκτη", ομως;
Κινέζικο...
Αλλά τέτοια συσκευασία ούτε σε iPhone δεν έχω δεί.![]()
Ήρθαν και τα δικά μου σήμερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.