Της παναγιας τα ματια εχει.Καλοριζικα συναδελφοι!
Νεκταριε ποσο κοστιζουν οι ανταλλακτικες ταινιες? Και τι ειδη ταινιων εχει? Χρωματα, υλικο ταινιας κλπ.
Στον εκτυπωτη Dymo το κενο δεξια αριστερα που αναφερεις ειναι της ταξεως των 9μμ.
Παραδοσιακη επισκεψη της επιστροφης, στο Λεροι του αεροδρομιου πριν απο λιγο με ελαχιστες προμηθειες αυτη τη φορα.
![]()
Λινελαιο, νεφτι μυρωδατο πευκου, αοσμο διαλυτικο και κολλα εποξικη Axton ταχειας πηξεως απο την σειρα των προιοντων του Leroy για δοκιμη.
Οι πονηροι πουλανε την κολλα 2.99 τα 12γρ την μιση ποσοτητα απο την κανονικη συσκευασια. Το ματι πεφτει στα 2.99 βεβαια..
Δηλαδη ερχεται σε τιμη οσο και η καταξιωμενη Bison που πουλιεται ~6ευρω η κανονικη συσκευασια των 24gr. Ελπιζω να αξιζει οσο η Bison.
Αν ήσουν άρρωστος δεν θα είχες όσφρηση, οπότε δεν ισχύει ! χα χα χα χα
Μιχαλη, το leroy εχει και pattex 2 συστατικων, που ειναι ειναι αρκετα καλη (και στα χαρτια καλυτερη απο τη bison, 130kg αντι 100), αλλα εχει λιγο ελεεινο σωληναριο-στομιο.
Το νεφτι πευκου μυριζει υπεροχα (ή εγω ειμαι αρρωστος) αλλα επισης εχω διαβασει οτι ειναι καλυτερο/πιο υγιεινο για κατασκευες που ακουμπανε παιδια κτλ, αλλα και για καλυτερη μυρωδια του ξυλου (οχι τοσο "χημικη"). Δεν ξερω αν ισχυουν ολα αυτα, παντως εγω για παιδικο επιπλο χρησιμοποιησα το αοσμο και σιγουρα ξεμυρισε γρηγορα η μυρωδια βερνικιου/νεφτι.
... και με προσοχή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.