Έτσι μια απο τα ιδια και εγω στο ιδιο club είμαστε χαχαχαχαΜόλις βρήκα την κατάλληλη δικαιολογία να αποφεύγω την γκρίνια της γυναίκας όταν αγοράζω εργαλεία !! χε χε χε
Μόλις βρήκα την κατάλληλη δικαιολογία να αποφεύγω την γκρίνια της γυναίκας όταν αγοράζω εργαλεία !! χε χε χε
AmazonΟποιος περιμενει δεμα με καλουδια...μολις ηρθε. H φωτο ειναι αλλοιωμενη για να μην καταλαβει κανεις απο που εχει ερθει.
![]()
Τηρειται πληρης εχεμυθεια. Παραλαβες το ΣΚ μετα τις 11πμ.
Οποιος περιμενει δεμα με καλουδια...μολις ηρθε. H φωτο ειναι αλλοιωμενη για να μην καταλαβει κανεις απο που εχει ερθει.
Τηρειται πληρης εχεμυθεια. Παραλαβες το ΣΚ μετα τις 11πμ.
Κι εγω ετσι της λεω...και μετα συλλεγω κατι ξεγυρισμενες με τον πλαστη 洛
Καλοριζικη και αυτη η σκαλα Δημητρη! Επικινδυνα πολλα τα 5 μετρα υψος που φτανεις με αυτην!
Δυστυχως μια σκαλα ποτε δεν ειναι αρκετη![]()
Καλοριζικη και αυτη η σκαλα Δημητρη! Επικινδυνα πολλα τα 5 μετρα υψος που φτανεις με αυτην!
Δυστυχως μια σκαλα ποτε δεν ειναι αρκετη![]()
Καλοδουλευτη Μητσάρα!
Κανε ενα ρεβιου οταν την δουλέψεις επειδή με ενδιαφερει!
Καλορίζικη η σκαλα Δημητρη..!!!!
Πολύ βολική στην μεταφορά της...
Σημερα ηρθε ενα βαρυ δεματακι με DHL που δεν θυμαμαι να το περιμενα, τουλαχιστον τοσο νωρις.
Οπως και να´χει το θεμα, ενα τετοιο θεαμα ειναι παντα ευπροσδεκτο και λαχταριστο
![]()
Hταν δυο μπαταριες λιθιου 5Αh -μαιμουδες- που ειχα παραγγειλει απο Αmazon.de αλλα εδινε ημερομηνια παραλαβης κοντα στο τελος του Οκτωβρη!
Ηρθαν με DHL προφανως λογω επικινδυνοτητας αλλα γενικως η αποστολη μπαταριων μαιμου απο το εξωτερικο ειτε δεν γινεται καθολου ειτε γινεται με κανονικο ταχυδρομειο και οχι με ακριβους τροπους αποστολης.
Εδω οι δυο 18βολτες μπαταριες των 5Αh χωρητικοτητας για τα Ryobi μου. Παρα πολυ προσεγμενη κατασκευη και με οδηγιες!
![]()
https://www.amazon.de/gp/product/B07YB3SD3Y/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
Βασικα δεν χρειαζομουν (ακομα) μπαταριες για τα Ryobi αν και ολες οι μπαταριες μου ειναι 5ετιας+. Ομως παντοτε εψαχνα για εναλλακτικες σε καλες τιμες που βεβαια να αποστελλονται Ελλαδα. Καπως ετσι βρηκα τις συγκεκριμενες απο το Αμαζον παντα, καθως σε περιπτωση DOA η Ελλατωματικου προιοντος να μπορω να επιστρεψω το προιον.
Πριν να αναρτησω το ποστ περιμενα ωστε να φορτισουν πληρως οι μπαταριες και να σιγουρευτω οτι μεχρι εκει τουλαχιστον τα πραματα ειναι οκ.
Εδω οι μπαταριες που φορτιζουν στο ειδικο χωρο φορτισης
![]()
Oι μπαταριες φορτισαν χωρις ιχνος (υπερ)θερμανσης και σε χρονικη διαρκεια οπως ακριβως οι original μπαταριες. Αυτο ειναι πολυ θετικο σημαδι.
Αυριο θα τις βαλω σε δουλεια επανω σε ενεργοβορα εργαλεια οπως τον φυσητηρα κηπου και το αλυσοπριονο που γνωριζω τους χρονους διαρκειας μιας 4Ah μπαταριας οποτε θα εχω μια πολυ καλη αποψη για την ποιοτητα των συγκεκριμενων μπαταριων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.