Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πανω απ'ολα ειμαι συλλεκτης και μετα μαστορας! Η ιδιοτητα του συλλεκτη δικαιολογει τα παντα!
Αυτο και μονο ειναι αρκετο για να εχεις τρια φαλτσοπριονα και τρεις πριονοκορδελες παραπανω :chinese:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μόλις βρήκα την κατάλληλη δικαιολογία να αποφεύγω την γκρίνια της γυναίκας όταν αγοράζω εργαλεία !! χε χε χε
Έτσι μια απο τα ιδια και εγω στο ιδιο club είμαστε χαχαχαχα

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις βρήκα την κατάλληλη δικαιολογία να αποφεύγω την γκρίνια της γυναίκας όταν αγοράζω εργαλεία !! χε χε χε

Κι εγω ετσι της λεω...και μετα συλλεγω κατι ξεγυρισμενες με τον πλαστη 😛 🤕

Οποιος περιμενει δεμα με καλουδια...μολις ηρθε. H φωτο ειναι αλλοιωμενη για να μην καταλαβει κανεις απο που εχει ερθει.
48841822748_c0a8ac9bda_c.jpg

Τηρειται πληρης εχεμυθεια. Παραλαβες το ΣΚ μετα τις 11πμ.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οποιος περιμενει δεμα με καλουδια...μολις ηρθε. H φωτο ειναι αλλοιωμενη για να μην καταλαβει κανεις απο που εχει ερθει.
48841822748_c0a8ac9bda_c.jpg

Amazon

Καψώνι μας κάνεις Μιχάλη έτσι ; :smash:
------------------------------------------------------------------------------------

Κι εγω ετσι της λεω...και μετα συλλεγω κατι ξεγυρισμενες με τον πλαστη  洛

α χα χα χα πρέπει να βρω άλλη δικαιολογία λοιπόν..

Οχι βρε, τι καψωνι! Aν θελουν οι κατοχοι, οταν παραλαβουν, θα παρουσιασουν τα προιοντα τους εκεινοι. Να τους παρω τη χαρα και να τα παρουσιασω εγω? Δε λεει:)

Απλα εγω ενημερωνω οτι τα καλουδια ηρθαν!

+++

Νεκταριε, αστειακι ηταν η δηθεν συγκαλυψη του πακετου ..μπαμ εκανε οτι ειναι απο αμαζον :)

Σημερινή αγορά μιά δεύτερη λίγο ψηλότερη (από τήν πρώτη πού είχα) πολυμορφική σκάλα Profal 205 206
Η πρώτη η μικρή έχει ολικό μήκος 3,60 μέτρα μέ 4 χ 3 σκαλοπάτια ήταν από Leroy-Merlin παρατηρώ ότι έχει πιό μακρυά τραβέρσα,έν συγκρίση μέ τήν Profal πού έχει ολικό μήκος τά 4,80 μέτρα μέ 4 χ 4 σκαλοπάτια,πάντος καί οι δυό είναι πολύ μανιτζέβελες τίς πετάω στό πόρτ μπαγκάζ καί ούτε νά δένω τήν τριπλή επάνω στίς μπάρες οροφής γιά μεταφορά.
Πρακτικότατες σκάλες μέ έχουν βολέψει αφάνταστα.

skala110.jpg

skala210.jpg

skala310.jpg

skala410.jpg

Καλοριζικη και αυτη η σκαλα Δημητρη! Επικινδυνα πολλα τα 5 μετρα υψος που φτανεις με αυτην!

Δυστυχως μια σκαλα ποτε δεν ειναι αρκετη :)

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικη και αυτη η σκαλα Δημητρη! Επικινδυνα πολλα τα 5 μετρα υψος που φτανεις με αυτην!

Σέ ευχαριστώ Μιχάλη
Επικίνδυνα είναι καί τό ένα μέτρο από σκάλα,απλά πάντα πρέπει νά είμαστε πολύ προσεκτικοί
Η τριπλή πού έχω είναι στά 6,80 μέτρα ύψος.

Καλοδουλευτη Μητσάρα!
Κανε ενα ρεβιου οταν την δουλέψεις επειδή με ενδιαφερει!

Σέ ευχαριστώ Κυριάκο.
Τήν δοκίμασα σήμερα,μιά η άλλη είναι στίς κινήσεις σάν τήν μικρή πού είχα,καί τήν ίδια σταθερότητα.
Είναι σάν αυτή τού παρακάτω βίντεο,αλλά μέ 4 χ 4 σκαλιά αντί γιά 4 χ 3 τού βίντεο.

Στό παρακάτω βίντεο τά λέει όλα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλορίζικη η σκαλα Δημητρη..!!!!
Πολύ βολική στην μεταφορά της...

Σέ ευχαριστώ Κωστή.

Σημερα ηρθε ενα βαρυ δεματακι με DHL που δεν θυμαμαι να το περιμενα, τουλαχιστον τοσο νωρις.

Οπως και να´χει το θεμα, ενα τετοιο θεαμα ειναι παντα ευπροσδεκτο και λαχταριστο :)
48864204196_c585c1447e_c.jpg

Hταν δυο μπαταριες λιθιου 5Αh -μαιμουδες- που ειχα παραγγειλει απο Αmazon.de αλλα εδινε ημερομηνια παραλαβης κοντα στο τελος του Οκτωβρη!
Ηρθαν με DHL προφανως λογω επικινδυνοτητας αλλα γενικως η αποστολη μπαταριων μαιμου απο το εξωτερικο ειτε δεν γινεται καθολου ειτε γινεται με κανονικο ταχυδρομειο και οχι με ακριβους τροπους αποστολης.

Εδω οι δυο 18βολτες μπαταριες των 5Αh χωρητικοτητας για τα Ryobi μου. Παρα πολυ προσεγμενη κατασκευη και με οδηγιες!
48863681283_f3a337ef18_c.jpg

https://www.amazon.de/gp/product/B07YB3SD3Y/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Βασικα δεν χρειαζομουν (ακομα) μπαταριες για τα Ryobi αν και ολες οι μπαταριες μου ειναι 5ετιας+. Ομως παντοτε εψαχνα για εναλλακτικες σε καλες τιμες που βεβαια να αποστελλονται Ελλαδα. Καπως ετσι βρηκα τις συγκεκριμενες απο το Αμαζον παντα, καθως σε περιπτωση DOA η Ελλατωματικου προιοντος να μπορω να επιστρεψω το προιον.

Πριν να αναρτησω το ποστ περιμενα ωστε να φορτισουν πληρως οι μπαταριες και να σιγουρευτω οτι μεχρι εκει τουλαχιστον τα πραματα ειναι οκ.

Εδω οι μπαταριες που φορτιζουν στο ειδικο χωρο φορτισης :)
48864403827_551165220c_c.jpg

Oι μπαταριες φορτισαν χωρις ιχνος (υπερ)θερμανσης και σε χρονικη διαρκεια οπως ακριβως οι original μπαταριες. Αυτο ειναι πολυ θετικο σημαδι.

Αυριο θα τις βαλω σε δουλεια επανω σε ενεργοβορα εργαλεια οπως τον φυσητηρα κηπου και το αλυσοπριονο που γνωριζω τους χρονους διαρκειας μιας 4Ah μπαταριας οποτε θα εχω μια πολυ καλη αποψη για την ποιοτητα των συγκεκριμενων μπαταριων.

Ελπίζω να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις σου. ο χρόνος θα δείξει.
Λογικά θα τις πήρες στη μισή τιμή έτσι ; το λέω γιατί ξέρω ότι είναι πανάκριβες οι original
Καλορίζικες.

Σημερα ηρθε ενα βαρυ δεματακι με DHL που δεν θυμαμαι να το περιμενα, τουλαχιστον τοσο νωρις.

Οπως και να´χει το θεμα, ενα τετοιο θεαμα ειναι παντα ευπροσδεκτο και λαχταριστο :)
48864204196_c585c1447e_c.jpg

Hταν δυο μπαταριες λιθιου 5Αh -μαιμουδες- που ειχα παραγγειλει απο Αmazon.de αλλα εδινε ημερομηνια παραλαβης κοντα στο τελος του Οκτωβρη!
Ηρθαν με DHL προφανως λογω επικινδυνοτητας αλλα γενικως η αποστολη μπαταριων μαιμου απο το εξωτερικο ειτε δεν γινεται καθολου ειτε γινεται με κανονικο ταχυδρομειο και οχι με ακριβους τροπους αποστολης.

Εδω οι δυο 18βολτες μπαταριες των 5Αh χωρητικοτητας για τα Ryobi μου. Παρα πολυ προσεγμενη κατασκευη και με οδηγιες!
48863681283_f3a337ef18_c.jpg

https://www.amazon.de/gp/product/B07YB3SD3Y/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Βασικα δεν χρειαζομουν (ακομα) μπαταριες για τα Ryobi αν και ολες οι μπαταριες μου ειναι 5ετιας+. Ομως παντοτε εψαχνα για εναλλακτικες σε καλες τιμες που βεβαια να αποστελλονται Ελλαδα. Καπως ετσι βρηκα τις συγκεκριμενες απο το Αμαζον παντα, καθως σε περιπτωση DOA η Ελλατωματικου προιοντος να μπορω να επιστρεψω το προιον.

Πριν να αναρτησω το ποστ περιμενα ωστε να φορτισουν πληρως οι μπαταριες και να σιγουρευτω οτι μεχρι εκει τουλαχιστον τα πραματα ειναι οκ.

Εδω οι μπαταριες που φορτιζουν στο ειδικο χωρο φορτισης :)
48864403827_551165220c_c.jpg

Oι μπαταριες φορτισαν χωρις ιχνος (υπερ)θερμανσης και σε χρονικη διαρκεια οπως ακριβως οι original μπαταριες. Αυτο ειναι πολυ θετικο σημαδι.

Αυριο θα τις βαλω σε δουλεια επανω σε ενεργοβορα εργαλεια οπως τον φυσητηρα κηπου και το αλυσοπριονο που γνωριζω τους χρονους διαρκειας μιας 4Ah μπαταριας οποτε θα εχω μια πολυ καλη αποψη για την ποιοτητα των συγκεκριμενων μπαταριων.

Μεγεια! Να μας πεις τις εντυπωσεις σου, απο αντοχη χωριτικοτητα κλπ.

Ευχαριστω συναδελφοι,

Γιωργο, περιπου 30 ευρω το τεμαχιο στοιχησε.
Στην Ελλαδα η γνησια 5Ah μπαταρια κανει 150 ευρω..., στην Ευρωπη στοιχιζει απο περιπου 80 ευρω πλεον επειδη βγηκε στην αγορα η 6αρα και η 9αρα.

Νεκταριε δεν φανταζεσαι ποσο πολυ περιεργος ειμαν να δω τι λενε αυτες οι μαιμουδες :))