Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή παραλαβή καί τοποθέτηση,εντοιχισμένη κουζίνα σέτ φούρνος & εστίες Bosch,καθώς η παλιά μάς άφησε χρόνους.

kou110.jpg

kou210.jpg

Και καλα ψησιματα! Την προηγούμενη βδομαδα εκανα τα ιδια με σενα, φουρνο-εστιες, απορροφητήρα και πλυντήριο πιάτων

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικο το σετ κουζινας Δημητρη....καλα ψησιματα...
Εχω το ιδιο περιπου σετ σε PITSΟS(ετσι και αλλιως SIEMENS,PITSΟS και BOSCH το ιδιο ειναι) απο αρχες του χρονου και εχει βγει μια χαρα..

Κι εγω το ιδιο περιπου εχω σε bosch, εδω και 4 χρονια σχεδον, χωρις προβληματα.
Μονο που εχει ενα σωρο ηλεκτρονικα και θελει ντοκτορα για να τα μαθεις 😁😛

Καλά ψησίματος μάστορα!

Τενεκέδες τα φτιάχνουν πλέον...το πρώτο μου άντεξε καμία 10αρια χρόνια και το δεύτερο θα δείξει...

Προσοχή στο φούρνο για τρύπημα και όχι χτύπημα πάνω σε ζεστό μάτι. Χτυπώντας την κουτάλα στην κατσαρόλα κόβεται η ζέστη αντίσταση του ματιού. 25 το ένα αγορά...

Δημήτρη ,
επειδή βλέπω ότι πήρες κουζίνα με βυθιζόμενους διακόπτες , να προσέξεις πολύ το βάλε -βγάλε , γιατί αυτοί οι διακόπτες έχουν πίσω τους ένα επανατατιτκό ελατήριο γύρω από μια πλαστική θήκη-φωλιά ,και είναι θέμα χρόνου πότε θα σπάσει το πλαστικό της θήκης .Σε εμάς τουλάχιστον έτσι είναι , και έχουν ήδη σπάσει οι θήκες των δύο από τους τέσσερεις διακόπτες και δεν γυρίζουν για να ανάψει το μάτι. Οπότε θα σου έλεγα να μην πιέζεις συνέχεια τους διακόπτες μέσα-έξω γιατί δεν θα ανταποκρίνονται από κάμια στιγμή και πέρα . Άσε τους διακόπτες μονίμως έξω , ας δείχνουν λίγο πιο άσχημα .Εκτός κιαν στην δική σου κουζίνα οι πίσω θήκες των διακοπτών είναι μεταλλικές . Μου το έχει πει μάστορας , που συμβουλεύει να μην πολυπαίζουμε με τους διακόπτες .

Καλοριζικη η κουζινα Δημητρη, ειναι βολικες οι κεραμικες εστιες. Ειναι και Bosch και νομιζω οτι δεν θα χρειαστεις να αγορασεις αλλη πια :))

Σας ευχαριστώ συνάδελφοι.
Βαγγέλη καί η προηγούμενη πού είχα ήταν μέ βυθιζόμενους διακόπτες,αλλά ποτέ δέν είχα κάποιο θέμα δυσλειτουργίας αυτών.

Καλοριζικη η κουζινα Δημητρη, ειναι βολικες οι κεραμικες εστιες. Ειναι και Bosch και νομιζω οτι δεν θα χρειαστεις να αγορασεις αλλη πια :))

Εξαρταται απο το προσδοκιμο ζωης....τα λεμε σε 6-8 χρονια!

Από εμφάνιση αλλά & από μια δοκιμή σε ξύλο (που τα θέλω) σκίζουν τα φρεζάκια του Κινέζου ο οποίος μας εκπλήσσει ευχάριστα τον τελευταίο καιρό με τις γρήγορες παραδόσεις του.

https://www.banggood.com/6pcs-3-Flu...-p-1219788.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
Thanks....

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα για τρυπάνι έτσι; Όχι ρούτερ.

Νεκ. Να 'σαι καλά.
============================
Νικόλα όχι για ρουτερ.
Φρεζουλες μετάλλου είναι & θα τις έχω δίπλα μου για να φρεζαρω τα ξύλα ώστε να βυθιζω τις νοβοπανοβιδες στις συνδέσεις των κατασκευών μου ώστε & να μην εξέχουν αλλά & να μπορώ εύκολα να τις καλυπτω όταν είναι καλά & ομοιόμορφα βυθισμένες.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εξαρταται απο το προσδοκιμο ζωης....τα λεμε σε 6-8 χρονια!

Eιπα ο,τι ειπα μετα λογου γνωσεως οταν ειδα την μαρκα:)

H δικη μου ειναι κεραμικη Siemens και την εχω 20 χρονια..

Σημερινή παραλαβή Stanley Fatmax 18v γωνιακος τροχος μπαταριας...
https://i.postimg.cc/QdBpHbLt/20191022-195517.jpg

Από Stanleycenter...
https://www.stanleycenter.gr/hlektr...n-choris-mpataria-fortisti-stanley-fmc761b-xj

...θα το ήθελα και ρυθμιζόμενο αλλά δυστυχώς that's it...!!!!
Το βάρος του μαζί με 2αρα μπαταρία κοντά στα 2.5 κιλά...Στην πράξη θα φανεί εαν βαρυς....

Καλοδούλευτος ο τροχός Κώστα.
Κάποια στιγμή πρέπει να το επισκεφτώ αυτό το κατ/μα της Stanley να πάρω κάτι εργαλειάκια που θέλω.
Είναι μακρυά από το μετρό της Δάφνης;