Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλά "χτυπηματα".
Έρωτας είναι τα επώνυμα εργαλεία,ασε.

Εγώ ακόμη κλαιω την πενσα facom που έχασα προσφατα

Sent from my SM-T810 using Tapatalk

Ωραίο σφυρί Μιχάλη το Facom, καλορίζικο. ωραία και η μίνι συλλογή σου.
Το Bosch κατά τη γνώμη μου είναι το πιο άσχημο εμφανισιακά αλλά φαίνεται πολύ γερή κατασκευή μιας και είναι όλο μονοκόμματο.

Eυχαριστω συναδελφοι!

Οπως και να το κανουμε τα επωνυμα (εννοωντας τα ποιοτικα και καλοφτιαγμενα) εργαλεια ειναι μια απολαυση να και τα βλεπεις και να τα δουλευεις.
Και μιλαμε απο το πιο μικρο εργαλειο χειρος oπως ενα κατσαβιδακι η μια καστανια μεχρι το πιο ισχυρο power tool οπως ενα δισκοπριονο παγκου η ενα αλυσοπριονο.

Ενα φιλαρακι μου Βραζιλιανος,ταξιδευει και ειναι Μοναχο,τον εστειλα να παει στο μαγαζι της Dictum και τρελαθηκε, μπες μετα στο site τους να δεις τι εχουνε...

και οπως λεμε εδω "λυπαμαι για το (αδειασμα απο) το πορτοφολι σου" ....Εργαλεια ειναι κατι το φανταστικο για μενα και δεν τελειωνουν ποτε!

Τα ίδια παθαίνω κι εγώ όταν μπαίνω στο Dictum...
Σε λίγες μέρες θα είμαι πάλι εκεί και σκέφτομαι με τι λογαριασμό θα φύγω... :bigcry:

Σε λίγες μέρες θα είμαι πάλι εκεί και σκέφτομαι με τι λογαριασμό θα φύγω... :bigcry:

Αν τελικά ανεβείς ΑAA plus στα Tormek ξέρεις που θα πρέπει να πάνε τα τωρινά. Έχω τραβήξει χαρτάκι προτεραιότητας.

Φαίνεται ποιότητα το facom Μιχάλη,καλοδούλευτο! Γιώργη, δύο ακριβά σκαρπέλα της Kirschen μου σκούριασαν και ξενέρωσα άσχημα..

Νικολα δυστυχως αν δεν τα εχεις καλα λαδωμενα συνεχεια συμβαινει αυτο,οπως και σε πλανες κτλ,

αλλα απο την αλλη ειναι καλο γιατι θα χρησιμοποιησεις τα αλλα εργαλεια για να το κανεις σαν καινουριο παλι https://www.youtube.com/watch?v=hiLnI8rXgkM

Μπαμπη καλη σου τυχη....Κκκκκκ Το συναισθημα στο να μπαινεις σε ενα τετοιο μαγαζι πρεπει να ειναι αναλογο με αυτο των γυναικων να μπαινουν στο Cartier,Tiffanies κτλ ,

που αρχιζει και γουρλωνει το ματι τους,αρχιζουν να κοιτανε δεξια αριστερα σα τρελες,και να τα θελουν ολα χαχαχα

Εγω δεν εχω παει στο συγκεκριμενο(αν και εχω μπει κανα 2,3 εκατομυρια φορες στο site)
αλλα στο Woodcraft που ειχα παει ετσι ενοιωσα! γεμισα ενα καροτσι πραγματα και μετα αρχιζα να βγαζω ενα ενα μεχρι που εμεινα με δυο πραγματα....

Ετσι οπως τα λες Μπαμπη....φαρμακειο μεν, αλλα περιποιημενο φαρμακειο Κκκκ...

Μετα απο επισκεψεις σε τετοια μαγαζια τα αντιθληπτικα ειναι απαραιτητα οντως!!!!

Μου εστειλε το φιλαρακι καποια βιντεο στο whatsapp που τραβηξε απο το μαγαζι,και τα σαλια τρεχανε...και τρεχανε....Κκκκκ

Πρωινος καφες με τον Κωστη που μου εφερε απο το Stanley Center το σκαρπελομαχαιρο της Fatmax με τις δυο αιχμες, την μια σαν σκαρπελο και την αλλη σαν μαχαιρι.
https://www.stanleycenter.gr/fatmax...ley-0-10-233?search=σκαρπελο&description=true

48989652173_82ec5ae68c_c.jpg

Το σκαρπελο χρειαζεται τροχισμα καθως ειναι δεν ειναι τροχισμενο στο 100% αν και μπορεις να κανεις δουλεια. Οι δυο πλευρες κοπης ειναι βολικο και χρησιμο να συνυπαρχουν.
Εδω ενα κοντινο πλανο:
48990207756_f746388193_c.jpg

Ευχαριστω Κωστη!

Ενδιαφερον αυτο το σκαρπελο/μαχαιρι, συγχαρητηρια για την αποκτηση Μιχαλη!

Δεν ηξερα αυτο το site και μπηκα να ριξω μια ματια,αλλα απογοητευτηκα που δεν εχουνε καθολου πλανες χειρος (5,6 ρασπες μονο και 1,2 ηλεκτρικες ειδα μονο)
που ειναι ενα απο τα καλυτερα προιοντα της Stanley....

Αγορά πριν ένα μήνα και μόλις σήμερα κατάφερα να το δοκιμάσω bormann bts 1200w για χρήση κυρίως σε παλετοξυλα από θεβα στα 100
a7323b845b1120d353c3d718f19f4c37.jpg

Στάλθηκε από το Hisense F17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερινές παραλαβές από Amazon (Μιχάλη ευχαριστω) και από Toolplanet..

To τσαντάκι της CAT,ο συλλέκτης σκονης wolfcraft, η KDS 25mm φαλτσετα και τα γάντια Maco (size 10)από toolplanet..
Τα 10 σετ φιλτρα μασκας 3Μ(2125),φακος 12v Bosch και ανιχνευτής μετάλλου και ρεύματος από Amazon...

Ο φακός είναι μέρες στα χέρια μου και οι εντυπώσεις άριστες...
Τα σετ φίλτρα μασκες ήταν από ήδη ανοικτή συσκευασία και η αγορά ήταν πολύ συμφέρουσα στα 60ευρω με τα μεταφορικα αν σκεφτεί κανείς ότι το σετ βγαίνει το ένα ενχωρια βγαινει κοντά στα 8 ευρώ...
Ο ανιχνευτής σε πρώτες ενδείξεις δείχνει πολύ καλός μένει στην πράξη το ποσό ακριβές θα είναι...
Το τσαντάκι αγοραστική σαν κάτι σκληρότερο από τα συνηθισμένα...θα δείξει εαν θα κρατησει...
Τα άλλα 2 πραγματικά αναλώσιμα...

Μιχάλη για άλλη μια φορά ένας ευχαρίστος και επικοδομοτικος καφές οπως παντα..!!!
Ευχαριστώ και πάλι...!!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω Μιχαλη,ειχα βαλει στην αναζητηση "πλανη χειρος" και οχι ροκανι ,γι αυτο δεν μου τα εβγαζε! σε κανα μηνα που ερχομαι Ελλαδα θα το επισκευτω σιγουρα αυτο το μαγαζι!