Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπορούμε να τυπώσουμε θηκάκια με τον εκτυπωτή :D

Εισαι αρχοντας, και μονο που το ειπες ειμαι υποχρεος Αντωνη!

Εχω θηκακια ομως παααρα πολλα και διαφορα για μπαταριες, οποτε ειμαι οκ και σε ευχαριστω!:ernaehrung004:

Εισαι αρχοντας, και μονο που το ειπες ειμαι υποχρεος Αντωνη!

Εχω θηκακια ομως παααρα πολλα και διαφορα για μπαταριες, οποτε ειμαι οκ και σε ευχαριστω!:ernaehrung004:

Δεν κάνει τίποτα, ευκαιρία για να πιούμε και τον καφέ. :)
Κατάλαβες τι εννοώ; απο C σε AA ή ΑΑΑ

Ναι καταλαβα αλλα σκεφτομαι διαφορετικη λυση, να αφαιρεσω τα διαχωριστικα των C και να γινει ενιαιος χωρος για να μπαινουν χυμα ολων των ειδων οι αδειες.
Θηκακια απο C σε ΑΑ δεν χωρανε πανω απο 1 χΑΑ. Απο C σε ΑΑΑ χωρανε 3χΑΑΑ αλλα το σκεπτικο δεν ειναι να οργανωσω τις αδειες, θα ειναι χυμα για να μην εχω περιορισμο ειδους.

Περα απο καφε πλεον εχουμε και κρυο νερο και παγακια! Εχει αναβαθμιστει ο χωρος με τσιλικο ψυγειακι απο το crazy sundays του e-shop :)

Ναι καταλαβα αλλα σκεφτομαι διαφορετικη λυση, να αφαιρεσω τα διαχωριστικα των C και να γινει ενιαιος χωρος για να μπαινουν χυμα ολων των ειδων οι αδειες.
Θηκακια απο C σε ΑΑ δεν χωρανε πανω απο 1 χΑΑ. Απο C σε ΑΑΑ χωρανε 3χΑΑΑ αλλα το σκεπτικο δεν ειναι να οργανωσω τις αδειες, θα ειναι χυμα για να μην εχω περιορισμο ειδους.

Περα απο καφε πλεον εχουμε και κρυο νερο και παγακια! Εχει αναβαθμιστει ο χωρος με τσιλικο ψυγειακι απο το crazy sundays του e-shop :)

Εχω χάσει επεισόδια..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν και πιάνω πρώτη φορά στα χέρια μου τέτοιο εργαλείο θα προσπαθήσω οσο καλύτερα μπορώ Νικο

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεγειά κι' από εμένα. Σε πρώτη ευκαιρία γράψε μας και εντυπώσεις να ξέρουμε τι παίζει.

Ξηρόμερο - Πάτρα - Αθήνα
Τον ευχαριστώ.
Έφερε & άλλα μέχρι την πύλη. Γνώρισε & τον Μπαγάσα ο "Μπα-γάσας".

Καλησπέρα κύριοι, παλιοί και νεότεροι, έχω εξαφανιστεί από το φόρουμ τον τελευταίο χρόνο μιας και η Ιταλίδα που μπήκε στη ζωή μου πριν ένα χρόνο με έχει συνεπάρει και περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου κυρίως με αυτήν (κάποιοι ξέρουν και καταλαβαίνουν τι εννοώ)... Με χαρά βλέπω ότι οι περισσότεροι παλιοί γνώριμοι είστε εδώ παρόντες και δραστήριοι.
Στο θέμα μας τώρα, σήμερα σε μια στιγμή παρορμητική, μπήκα σε ενα μαγαζί με είδη για δέρματα και αγόρασα τα πρώτα μου εργαλεία για κατασκευές δερμάτινων ειδών. Έναν οδηγό για χάραξη αυλακώσεων και για στρογγυλεμα ακμών, ένα σετ πιρούνια για προτρύπημα ραφών, βελόνες και νήμα ραψίματος. Να δούμε που θα μας βγάλει λοιπόν το καινούριο μέτωπο που άνοιξα...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ξηρόμερο - Πάτρα - Αθήνα
Τον ευχαριστώ.

Δηλαδή πέρασε μπροστά από την δική μου πύλη και ούτε που κορνάρισε .... :tomato:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δηλαδή πέρασε μπροστά από την δική μου πύλη και ούτε που κορνάρισε .... :tomato:

Έλα παραπονιάρη... Σταμάτησα για 2 λεπτά ακριβώς... έχω και μάρτυρα. -bye-

Καλησπέρα κύριοι, παλιοί και νεότεροι, έχω εξαφανιστεί από το φόρουμ τον τελευταίο χρόνο μιας και η Ιταλίδα που μπήκε στη ζωή μου πριν ένα χρόνο με έχει συνεπάρει και περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου κυρίως με αυτήν (κάποιοι ξέρουν και καταλαβαίνουν τι εννοώ)... Με χαρά βλέπω ότι οι περισσότεροι παλιοί γνώριμοι είστε εδώ παρόντες και δραστήριοι.
Στο θέμα μας τώρα, σήμερα σε μια στιγμή παρορμητική, μπήκα σε ενα μαγαζί με είδη για δέρματα και αγόρασα τα πρώτα μου εργαλεία για κατασκευές δερμάτινων ειδών. Έναν οδηγό για χάραξη αυλακώσεων και για στρογγυλεμα ακμών, ένα σετ πιρούνια για προτρύπημα ραφών, βελόνες και νήμα ραψίματος. Να δούμε που θα μας βγάλει λοιπόν το καινούριο μέτωπο που άνοιξα...

Καλως επανηλθες αγαπητε Κωστα!!

Πολυ ενδιαφερον χομπυ με τα δερματα και πολυ elegant οπως το εχεις σκεφτει κρινοντας απο τα εργαλεια που εχεις επιλεξει να αρχισεις.

Οπου και να σε βγαλει φιλε το μετωπο, ειναι το ταξιδι που θα απολαυσεις!

Αν ασχοληθεις και με ραψιμο δερματος, εχω να σου δωσω ενα δερματινο προστατευτικο παλαμης με σιδερενια ενισχυση.

Καλώς σας βρήκα.
Το δέρμα είναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό, μπορεί κανείς να φτιάξει πρακτικά αντικείμενα για την καθημερινότητα μας και νομίζω ότι μπορεί να γίνει δουλειά με εργαλεία πιο λίγα και σαφώς πιο μικρά απ'ότι με το ξύλο.
Στα πρώτα βασικά είναι και κάποια ακόμα, τα οποία όμως έκανα πίσω και δεν τα αγόρασα μιας και ο λογαριασμός ανέβαινε αισθητά και πιστεύω ότι μπορούν σε πρώτη φάση να υποκατασταθούν με κάποια που ήδη έχω από τα ξυλουργικά. Δεν πήρα ένα κοπιδι τύπου exacto που μου πρότειναν, ένα σουβλί για δέρματα που θεωρείται απαραίτητο και ένα ξύλινο εργαλείο για γυάλισμα ακμών που μπορεί για πλάκα να το φτιάξει οποίος έχει ενα τορνάκι.
Αν δω ότι τα χρειάζομαι, τα παίρνω στην πορεία. Σε πρώτη φάση να δω αν θα με κρατήσει η δερματοτεχνία...
Έχω φτιάξει και κάποια ξυλουργικά μέσα στη χρονιά, κυρίως ρολόγια και βάσεις για tablet, τα οποία ως επί τω πλείστον τα έχω δώσει ως δώρα σε φίλους και συγγενείς.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλώς σας βρήκα.
Το δέρμα είναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό, μπορεί κανείς να φτιάξει πρακτικά αντικείμενα για την καθημερινότητα μας και νομίζω ότι μπορεί να γίνει δουλειά με εργαλεία πιο λίγα και σαφώς πιο μικρά απ'ότι με το ξύλο.
Στα πρώτα βασικά είναι και κάποια ακόμα, τα οποία όμως έκανα πίσω και δεν τα αγόρασα μιας και ο λογαριασμός ανέβαινε αισθητά και πιστεύω ότι μπορούν σε πρώτη φάση να υποκατασταθούν με κάποια που ήδη έχω από τα ξυλουργικά. Δεν πήρα ένα κοπιδι τύπου exacto που μου πρότειναν, ένα σουβλί για δέρματα που θεωρείται απαραίτητο και ένα ξύλινο εργαλείο για γυάλισμα ακμών που μπορεί για πλάκα να το φτιάξει οποίος έχει ενα τορνάκι.
Αν δω ότι τα χρειάζομαι, τα παίρνω στην πορεία. Σε πρώτη φάση να δω αν θα με κρατήσει η δερματοτεχνία...
Έχω φτιάξει και κάποια ξυλουργικά μέσα στη χρονιά, κυρίως ρολόγια και βάσεις για tablet, τα οποία ως επί τω πλείστον τα έχω δώσει ως δώρα σε φίλους και συγγενείς.

Η δερματοτεχνια ειναι πολυ δημιουργικη, με το καλο το νεο ξεκινημα

Ξηρόμερο - Πάτρα - Αθήνα
Τον ευχαριστώ.

τα καλυτερα σου εδωσε
πως σε προσεχει ... πως σε προσεχει
:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Η δερματοτεχνια ειναι πολυ δημιουργικη, με το καλο το νεο ξεκινημα

τα καλυτερα σου εδωσε
πως σε προσεχει ... πως σε προσεχει
:2thumb22sup:

Α! Όλα & όλα δεν έχω παράπονο.
Ο Αρχηγός με προσέχει & με το παραπάνω αλλά το άρμα του ήταν γεμάτο με κάθε λογής καλούδια.

Μου δώσε & κάτι άλλα ξύλα, με ένα όνομα γλωσσοδέτη (κυρ Μπάμπη πάμε πάλι) , που έχουν λεμόνι!! χρώμα, απίστευτα νερά & κύκλους.
Που στο καλό πάει & τα ξετρυπωνει μόνο αυτός ξέρει.

Vrass τα θερμά μου συγχαρητήρια!! Καιρό με τρώει και μένα αυτή η ενασχόληση αλλά δεν την τολμώ γιατί έχω ήδη ανοιχτα πολλά μέτωπα :Ρ αυτά τα πρώτα εργαλεία ποσό περίπου πήγαν; Επίσης αν κατάλαβα καλά αγορά από εδώ ε; Όσο για τα ξύλινα για το γυάλισμα εννοείται όποτε θέλεις στέλνεις σχέδιο και το κατασκευαζουμε άμεσα!!

Στο Ξηρόμερο το λέμε πορδαλιά...
Στην πολιτισμένη Ελλάδα δεν γνωρίζω. :nounder:

Μεγαλώνει τρομερά αργά, γι' αυτό δύσολα θα βρείς και χοντρό κομμάτι αυτό το ξύλο. (Εγώ θα βρώ βέβαια.. )

Παραλαβη απο το Jumbo, αλουμινενιο καροτσακι μεταφορας δυνατοτητας μεγιστου φορτιου 70 κιλων.
https://www.e-jumbo.gr/organosi-spi...karotsi-alouminiou-pollaplon-chriseon_1391829

48997193416_17f6d4c611_b.jpg

Αυριο θα το δοκιμασω και θα γραψω δυο λογια απο τις εντυπωσεις μου.
Παντως εκ πρωτης οψεως φαινεται πολυ στιβαρο, και μαλλον πιο στιβαρο και πιο βαρυ απο το αντιστοιχο καροτσι του Leroy των 25ευρω.

Καλορίζικο Μιχάλη....
Μου φενεται οτι εχει λιγο μεγαλύτερη επιφάνεια τοποθέτησης οπότε και θα βολεύει καλυτερα....