Μπορούμε να τυπώσουμε θηκάκια με τον εκτυπωτή![]()
Εισαι αρχοντας, και μονο που το ειπες ειμαι υποχρεος Αντωνη!
Εχω θηκακια ομως παααρα πολλα και διαφορα για μπαταριες, οποτε ειμαι οκ και σε ευχαριστω!:ernaehrung004:
Μπορούμε να τυπώσουμε θηκάκια με τον εκτυπωτή![]()
Εισαι αρχοντας, και μονο που το ειπες ειμαι υποχρεος Αντωνη!
Εχω θηκακια ομως παααρα πολλα και διαφορα για μπαταριες, οποτε ειμαι οκ και σε ευχαριστω!:ernaehrung004:
Ναι καταλαβα αλλα σκεφτομαι διαφορετικη λυση, να αφαιρεσω τα διαχωριστικα των C και να γινει ενιαιος χωρος για να μπαινουν χυμα ολων των ειδων οι αδειες.
Θηκακια απο C σε ΑΑ δεν χωρανε πανω απο 1 χΑΑ. Απο C σε ΑΑΑ χωρανε 3χΑΑΑ αλλα το σκεπτικο δεν ειναι να οργανωσω τις αδειες, θα ειναι χυμα για να μην εχω περιορισμο ειδους.
Περα απο καφε πλεον εχουμε και κρυο νερο και παγακια! Εχει αναβαθμιστει ο χωρος με τσιλικο ψυγειακι απο το crazy sundays του e-shop :)
Αν και πιάνω πρώτη φορά στα χέρια μου τέτοιο εργαλείο θα προσπαθήσω οσο καλύτερα μπορώ Νικο
Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξηρόμερο - Πάτρα - Αθήνα
Τον ευχαριστώ.
Έφερε & άλλα μέχρι την πύλη. Γνώρισε & τον Μπαγάσα ο "Μπα-γάσας".
Δηλαδή πέρασε μπροστά από την δική μου πύλη και ούτε που κορνάρισε .... :tomato:
Καλησπέρα κύριοι, παλιοί και νεότεροι, έχω εξαφανιστεί από το φόρουμ τον τελευταίο χρόνο μιας και η Ιταλίδα που μπήκε στη ζωή μου πριν ένα χρόνο με έχει συνεπάρει και περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου κυρίως με αυτήν (κάποιοι ξέρουν και καταλαβαίνουν τι εννοώ)... Με χαρά βλέπω ότι οι περισσότεροι παλιοί γνώριμοι είστε εδώ παρόντες και δραστήριοι.
Στο θέμα μας τώρα, σήμερα σε μια στιγμή παρορμητική, μπήκα σε ενα μαγαζί με είδη για δέρματα και αγόρασα τα πρώτα μου εργαλεία για κατασκευές δερμάτινων ειδών. Έναν οδηγό για χάραξη αυλακώσεων και για στρογγυλεμα ακμών, ένα σετ πιρούνια για προτρύπημα ραφών, βελόνες και νήμα ραψίματος. Να δούμε που θα μας βγάλει λοιπόν το καινούριο μέτωπο που άνοιξα...
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλώς σας βρήκα.
Το δέρμα είναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό, μπορεί κανείς να φτιάξει πρακτικά αντικείμενα για την καθημερινότητα μας και νομίζω ότι μπορεί να γίνει δουλειά με εργαλεία πιο λίγα και σαφώς πιο μικρά απ'ότι με το ξύλο.
Στα πρώτα βασικά είναι και κάποια ακόμα, τα οποία όμως έκανα πίσω και δεν τα αγόρασα μιας και ο λογαριασμός ανέβαινε αισθητά και πιστεύω ότι μπορούν σε πρώτη φάση να υποκατασταθούν με κάποια που ήδη έχω από τα ξυλουργικά. Δεν πήρα ένα κοπιδι τύπου exacto που μου πρότειναν, ένα σουβλί για δέρματα που θεωρείται απαραίτητο και ένα ξύλινο εργαλείο για γυάλισμα ακμών που μπορεί για πλάκα να το φτιάξει οποίος έχει ενα τορνάκι.
Αν δω ότι τα χρειάζομαι, τα παίρνω στην πορεία. Σε πρώτη φάση να δω αν θα με κρατήσει η δερματοτεχνία...
Έχω φτιάξει και κάποια ξυλουργικά μέσα στη χρονιά, κυρίως ρολόγια και βάσεις για tablet, τα οποία ως επί τω πλείστον τα έχω δώσει ως δώρα σε φίλους και συγγενείς.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξηρόμερο - Πάτρα - Αθήνα
Τον ευχαριστώ.
Έφερε & άλλα μέχρι την πύλη. Γνώρισε & τον Μπαγάσα ο "Μπα-γάσας".
Η δερματοτεχνια ειναι πολυ δημιουργικη, με το καλο το νεο ξεκινημα
τα καλυτερα σου εδωσε
πως σε προσεχει ... πως σε προσεχει
:2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.