Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ώπα αρχηγέ, εδώ μιλάμε για σοβαρή παραλαβή! Με ´γεια.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ πολύ! Κι αυτά που αντικατέστησαν ήταν σοβαρά οπότε έπρεπε να πάω σε κάτι ανάλογο

Φωτογραφίες πώς ανεβάζω όμως για να φαίνονται? Δοκίμασα το imageupload, φωτογραφίες google, google drive αλλά δεν τα κατάφερα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καταπληκτική η παραλαβή σου. απ τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσες να κάνεις στον εαυτό σου.

Last edited by a moderator:
Kαλοριζικα τα 18βολτα αστερια της Bosch!! Σου ευχομαι να μεγαλωσεις και την καταπληκτικη 12βολτη σειρα και να συμπληρωνεις σιγα σιγα την 18βολτη!

Φωτογραφιες συνηθως τις ανεβαζουμε σε καποιον image host και μετα, πατωντας το εικονιδιο για τις φωτο (το τεταρτο στα δεξια του smiley) κανουμε copy paste το λινκ απο τον host.

Eναλλακτικα παμε κατω δεξια στην οθονη μας εκει διπλα στο "post quick reply" button που γραφει Go Advanced
Eκει, στην πρωτη απο τις τρεις σειρες των εικονιδιων, θα δουμε ενα εικονιδιο με τον συνδετηρα. Το παταμε και ακολουθουμε την διαδιακασια για να φορτωσουμε φωτογραφια απο το PC μας.
Οταν τελειωσει η διαδικασια, οταν παταμε το μικρο βελακι πανω στο εικονιδιο του συνδετηρα και μας παει στις φωτο που ανεβασαμε και επιλεγουμε ποιες θα βαλουμε.

Σχετικά με τη σειρά 12V, σκέφτομαι να δώσω το κατσαβίδι GSR 10.8V-Li και το παλμικό GSR 10.8V-Li που εχώ και να πάρω το GSR 12-35 FC με όλα τα αξεσουάρ του (βιδωτό, γωνιακό, έκκεντρο και κουμπωτό τσοκ). Τα θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμα

Κάτι τέτοιο δηλαδή...
https://www.gotools.de/elektrowerkz...fc-mit-4-aufsaetzen-2x-3-0ah-lad_120154_11152

Ειναι κριμα...
Καλυτερα να δωσεις το GSR και το GDR (παλμικο) και να παρεις ενα 12βολτο GSB (κρουστικο). Ακομα καλυτερα αν μπορεις, να κρατησεις και το μικρο και ελαφρυ παλμικο GDR.

Δεν γνωριζω εαν εχεις πραγματικη χρηση για το πολυεργαλειο GSR αλλα να σου πω την εμπειρια μου που σχεδον καθημερινα μαστορευω και επισκευαζω, εχω 2 γωνιακα δραπανα της bosch και καποια αλλα και τις λιγες φορες που χρειαζομαι περιεργα βιδωματα κανω την δουλεια μου ανετοτατα -και καλυτερα θα ελεγα- με τα διαφορα προσαρτηματα.

αν δεν έχεις ογκομετρήσεις και πυθαγόρεια είναι απλό στην χρήση του. Ποιο μοντέλο είναι?? Ουσιαστικά βέβαια δεν είναι XIAOMI απλά κάτω από την εποπτεία της XIAOMI, φτιαγμένο από άλλους κατασκευαστές...
https://m.banggood.com/XIAOMI-DUKA-...Range-Finder-p-1515410.html?rmmds=orderdetail
Εγώ από εκεί το πήρα και από ότι βλέπω το έχει πάλι Ιδια τιμή.... Ως flash sale.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειναι κριμα...
Καλυτερα να δωσεις το GSR και το GDR (παλμικο) και να παρεις ενα 12βολτο GSB (κρουστικο). Ακομα καλυτερα αν μπορεις, να κρατησεις και το μικρο και ελαφρυ παλμικο GDR.

Δεν γνωριζω εαν εχεις πραγματικη χρηση για το πολυεργαλειο GSR αλλα να σου πω την εμπειρια μου που σχεδον καθημερινα μαστορευω και επισκευαζω, εχω 2 γωνιακα δραπανα της bosch και καποια αλλα και τις λιγες φορες που χρειαζομαι περιεργα βιδωματα κανω την δουλεια μου ανετοτατα -και καλυτερα θα ελεγα- με τα διαφορα προσαρτηματα.

Δεν είμαι σίγουρος ακόμα ότι θα την κάνω αυτήν την αλλαγή, το σκέφτομαι ακόμα. Αλλά το GSB κρουστικό 12V σίγουρα δεν έχει να μου προσφέρει κάτι περισσότερο από το 18V το οποίο με καλύπτει πλήρως. Δεν μου έχει τύχει να θέλω να κάνω τρύπα σε τοίχο που να με εμποδίζει κάτι με το 18V. Σίγουρα θέλω μεγαλύτερες μπαταρίες πάντως από τις 1,5Ah που έχω

-Κύριε έχετε ένα δέμα!
-Από που είναι ? Δεν περιμένω κάτι αυτές τις ημέρες......
-Από μια ξένη εταιρεία γράφει επάνω.
-Καλά θα περάσω όταν σχολασω να το πάρω.

Τον ευχαριστώ τον Άη Βασίλη-(Babis). Ότι ακριβώς ήθελα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

για δωσε link του Axminster (παραρτημα Ξηρομερου) να βαλω μια παραγγελια.

Δεν δουλεύει μέσω Internet ... πρέπει να περάσεις από εκεί ...μετά τα Παλιάμπελα έχει πινακίδα δεξιά ...πάρε μαζί σου πυξίδα !!!

Δεν είμαι σίγουρος ακόμα ότι θα την κάνω αυτήν την αλλαγή, το σκέφτομαι ακόμα. Αλλά το GSB κρουστικό 12V σίγουρα δεν έχει να μου προσφέρει κάτι περισσότερο από το 18V το οποίο με καλύπτει πλήρως. Δεν μου έχει τύχει να θέλω να κάνω τρύπα σε τοίχο που να με εμποδίζει κάτι με το 18V. Σίγουρα θέλω μεγαλύτερες μπαταρίες πάντως από τις 1,5Ah που έχω

Η διαφορα βαρους και ογκου μεταξυ του 12βολτου και 18βολτου κρουστικου ειναι μεγαλη, 1 κιλο το ενα, δυο κιλα το αλλο με μπαταριες επανω.
Μιλαμε για ενα κιλο διαφορα και τον διπλασιο ογκο με οτι αρνητικο αυτο συνεπαγεται εαν οι αναγκες καποιου καλυπτονται κυριως με 12βολτα δραπανα.

Θα μπορουσε καποιος να αντικαταστησει ολα τα 12βολτα με τα αντιστοιχα 18βολτα αλλα δεν λεει να χρησιμοποιεις τετρακινηση για να πας για τσιγαρα απο το περιπτερο :)

Εν τελει ομως ολα εξαρτωνται απο τις αναγκες αλλα και τα γουστα του καθενος!

Η διαφορα βαρους και ογκου μεταξυ του 12βολτου και 18βολτου κρουστικου ειναι μεγαλη, 1 κιλο το ενα, δυο κιλα το αλλο με μπαταριες επανω.
Μιλαμε για ενα κιλο διαφορα και τον διπλασιο ογκο με οτι αρνητικο αυτο συνεπαγεται εαν οι αναγκες καποιου καλυπτονται κυριως με 12βολτα δραπανα.

Θα μπορουσε καποιος να αντικαταστησει ολα τα 12βολτα με τα αντιστοιχα 18βολτα αλλα δεν λεει να χρησιμοποιεις τετρακινηση για να πας για τσιγαρα απο το περιπτερο :)

Εν τελει ομως ολα εξαρτωνται απο τις αναγκες αλλα και τα γουστα του καθενος!

Συμφωνώ απολύτως σε όλα αλλά όταν μιλάμε για τρύπες σε τοίχο...πόσες τρύπες συνεχόμενες μπορεί κανείς να κάνει για να τον κουράσει το βαρύτερο 18βολτο? Όπως και να'χει φίλε Χιώτη, περί ορέξεως... ό,τι βολεύει τον καθένα.

Εχω και το Gsr και το Gdr...
Ο λόγως που τα πήρα,στο λέω γιατί έχω σε 18v τα ανάλογα σε stanley,είναι κυριος η ευχρηστία στο να χωράνε παντού, το μικρότερο βάρος και η απίστευτη δύναμη που έχουν.
Τα χρησιμοποιώ τόσο που τα συνοδευει μια 6ah και μια 4ah οπότε χρειαστεί..
Εγώ θα τα κράταγα....κάποια στιγμή θα πεις γιατί τα έδωσα...και δεν αργήσει αυτή...!!!

Σημερινη παραλαβη/δωρο απο τον καλο Σοφρωνα!

Λαχταριστο τεμαχιο ελιας 40+εκ. :grinning-smiley-043
49253982786_aa356e9e08_c.jpg

Νομιζω οτι θα το λουστραρω να φανουν τα χρωματα και θα το αφησω ετσι οπως ειναι να το καμαρωνω. Ισως το κρεμασω σαν πινακα εργου τεχνης σε καποιο τοιχο!

Ευχαριστω Θαναση!!

Αφού επέστρεψα το dewalt forstner έπρεπε να πάρω κάτι. Έτσι έδωσα κάτι παραπάνω και επεισα τον σύζυγο να το πάρουμε τώρα
Αυτό https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=8814
αντί μετά από κάνα μήνα. Γρήγοροι και εξυπηρετικοί ήρθε εχθές και σήμερα το άνοιξα και έβγαλα μόνο το... Εγχειρίδιο χρήσης. Έχω πολλές απορίες αλλά μάλλον θα τις κάνω στον νήμα με τα εργαλεία κήπου.
3fc391d5d9e80420c79628b3e915214d.jpg

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk