Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολύ όμορφο Μιχάλη. σώφρονας ο λογισμός του Σώφρον να σου δωρίσει ένα τέτοιο κομμάτι.
Νομίζω έχεις τις γνώσεις και το μεράκι να το κάνεις να φαίνεται κόσμημα στο σαλόνι σου.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αφού επέστρεψα το dewalt forstner έπρεπε να πάρω κάτι. Έτσι έδωσα κάτι παραπάνω και επεισα τον σύζυγο να το πάρουμε τώρα
Αυτό https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=8814
αντί μετά από κάνα μήνα. Γρήγοροι και εξυπηρετικοί ήρθε εχθές και σήμερα το άνοιξα και έβγαλα μόνο το... Εγχειρίδιο χρήσης. Έχω πολλές απορίες αλλά μάλλον θα τις κάνω στον νήμα με τα εργαλεία κήπου.
3fc391d5d9e80420c79628b3e915214d.jpg

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το DeWalt γιατί το γύρισες αν επιτρέπεται ;

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το DeWalt γιατί το γύρισες αν επιτρέπεται ;

Το γύρισα γιατί μου είπαν ότι δεν θα κάνει για το δραπανο.... Ότι θα δυσκολευτώ περισσότερο. Έπρεπε να βγάλω και τη μύτη του μπροστά.... Γενικά το άφησα κια πήρα ένα ακόμα wolf craft.

Τώρα πάει.... Καλή τιμή πάντως!!

Last edited by a moderator:
Hρθε επιτελους το Χριστουγεννιατικο δωρακι μου, εστω κατα τα 2/3 :))

Για την συλλογη των 18βολτων Ryobi, ενα πανχρησιμο πιστολι θερμου αερος και ενα rotary εργαλειο.

49263366998_63f547fe8b_c.jpg

Εντυπωσεις στο νημα με τα εργαλεια μπαταριας το απογευμα!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Hρθε επιτελους το Χριστουγεννιατικο δωρακι μου, εστω κατα τα 2/3 :))

Για την συλλογη των 18βολτων Ryobi, ενα πανχρησιμο πιστολι θερμου αερος και ενα rotary εργαλειο.

49263366998_63f547fe8b_c.jpg

Εντυπωσεις στο νημα με τα εργαλεια μπαταριας το απογευμα!
Με την εγγύηση τι κάνεις με τα Ryobi?

Με την εγγυηση παιρνω τα ρισκα μου Μανωλη αφου δεν νομιζω να υπαρχει επισημη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα ακομα. Και λεω ακομα γιατι τα manual εχουν προσθεσει και την Ελληνικη.

Παντως με περιπου 45 εργαλεια Ryobi, και τα περισσοτερα πανω απο 3 χρονια, δεν εχω αντιμετωπισει ποτε θεμα με κανενα απο αυτα!
Ισως να ειμαι τυχερος, ισως τα εργαλεια να ειναι αξιοπιστα, ισως και τα δυο :)

Καλοριζικο Mike, πες ομως δυο λογια τι ακριβως ειναι αυτο που παρελαβες.

Με την εγγυηση παιρνω τα ρισκα μου Μανωλη αφου δεν νομιζω να υπαρχει επισημη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα ακομα. Και λεω ακομα γιατι τα manual εχουν προσθεσει και την Ελληνικη.

Παντως με περιπου 45 εργαλεια Ryobi, και τα περισσοτερα πανω απο 3 χρονια, δεν εχω αντιμετωπισει ποτε θεμα με κανενα απο αυτα!
Ισως να ειμαι τυχερος, ισως τα εργαλεια να ειναι αξιοπιστα, ισως και τα δυο :)

Καλοριζικο Mike, πες ομως δυο λογια τι ακριβως ειναι αυτο που παρελαβες.

Φίλε Χιώτη αδιάβαστος (πλάκα κάνω).

Ο συγκεκριμένος είναι Σταθμός κόλλησης και μάλιστα από τους πιο ακριβούς και καλούς.
Πολλά μοντέλα έχουν αντιγράψει το συγκεκριμένο. Αν δεν κάνω λάθος είναι και made in Germany. Αλλά ας μας πει ο φίλος Mike περισσότερα...
Τα σάλια μου τρέχουν...

Eυχαριστω παιδια, την καταβρηκα με τα δυο αυτα εργαλειακια. Hδη δουλεψα το πολυεργαλειο περιπου μια ωρα συνεχομενη για εναν καθαρισμο ενος σκαλιστου τραπεζιου.

+++

Πρεπει να ειναι καλος αυτος ο σταθμος γι αυτο ηθελα δυο λογια παραπανω, για τα σημεια που τον κανουν να ξεχωριζουν.
Περιμενω και εγω εναν σταθμο κολλησης, το υπολοιπο 1/3 απο το Χριστουγεννιατικο δωρο μου, τον 18βολτο της Ryobi :)

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ο συγκεκριμένος είναι Σταθμός κόλλησης και μάλιστα από τους πιο ακριβούς και καλούς.
Πολλά μοντέλα έχουν αντιγράψει το συγκεκριμένο. Αν δεν κάνω λάθος είναι και made in Germany. Αλλά ας μας πει ο φίλος Mike περισσότερα...
Τα σάλια μου τρέχουν...
Σωστά τα λες φίλε.
Απλα να διωρθωσω είναι made in Japan.
Το κόστος:στα 250+φαπα.
Προμηθευτης: εταιρία superchip στο Ρέντη.
Σημαντικά + : 1.πιάνει 25-->300 σε 20 δευτερόλεπτα
2.εχει μύτες με ενσωματωμένη αντίσταση (ελάχιστες απώλειες)
3.εχει αισθητήρα θερμοκρασίας κοντά στην μύτη (άμεση ανταπόκριση όταν πάει να κρυώσει)
4. Έχει διακοπτακι στην βάση του μόλις βάζεις το στέλεχος στην θέση του αρχίζει και πεφτει η θερμοκρασία στους 200 για να προστατευτεί η μύτη από την οξειδωση. (οι κόπιες δεν έχουν αυτό το feature)
5.το καλωδιο είναι ακαυστο (το δοκίμασα)

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Παραλαβη σημερινη με DHL απο Axminster Αγγλιας, πρωτες υλες για στυλο στον τορνο και μια κολλα Titebond III.

49281223312_591ca97225_c.jpg

Kαμμια δεκαρια σετακια στυλο διαφορων αποχρωσεων, slim και european style. 3 ευρω το σετακι και 12 βελουδινες μαυρες θηκουλες για τα στυλο.https://www.axminster.co.uk/craftprokits-slimline-twist-pen-kits-ax861940?sel=951815

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα νά είναι όλα Μιχάλη.

Σημερινή παραλαβή
2 τροχαλίες
1 μεγάλο καραμπίνερ πού στέκεται σέ κάθετη θέση,γιά νά βάζω-βγάζω εύκολα τό κλαδευτικό αλυσοπρίονο από τήν ζώνη ασφαλείας.
1 ελαστικό λουρί γιά τό κλαδευτικό αλυσοπρίονο

d110.jpg

d210.jpg

d310.jpg

d510.jpg

d610.jpg