Tι παραλάβαμε σήμερα..

Λίγα πραγματάκια για την δουλειά. Ζήτησα κατσαβίδια μικρά λεπτά και μου έφεραν αυτό το σετάκι της Wurth. Καλά φαίνονται, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν τα χρήματα που ζητάνε (δεν ξέρω καν πόσο έχουν) γιατί πιστεύω η Wurth θα τα έχει τσιμπημένα. Τα άλλα 2 της Haupa επίσης δεν ξέρω πόσο έχουν, ζήτησα απλώς έναν κόφτη κι έναν απογυμνωτή και ήρθαν αυτά.
Για το σπίτι με βλέπω να κάνω μερικά βασικά σετάκια από Wiha, Engineer και κανα δυο ακόμη, να αντικαταστήσουν κατσαβιδοπενσοταναλιόκλειδα του κιλού.

iciADPz.jpg

Kαλοριζικα τα εκλεκτα καλουδια! Σε Γερμανικη εταιρεια δουλευεις? :))

Πολυ προσεγμενα προιοντα -με αριστης ποιοτητος ατσαλι- βγαζει η Γιαπωνεζικη Engineer, μιας και την ανεφερες.

Ευχαριστώωω. Μπα όχι, σε εργοστάσιο εμπορίας/επεξεργασίας ξύλου μπλα μπλα μπλα. Η Wurth εμφανίζεται μια στο τόσο για παραγγελίες αναλώσιμων που χρειαζόμαστε, μας φέρνει κανα δειγματάκι, κάποιο κατάλογο, οπότε σε κάποια φάση ζήτησα ένα σετάκι κατσαβίδια και καλώς τα τα μικρά! Κάπου στο 60άρι μου είπαν τελικά κοστίζουν. Όσο για τα Haupa, ο μηχανικός είναι fan κι όταν πήγε να πάρει πράγματα για τον ίδιο, πήρε κι αυτά για μένα.
Όσο για την Engineer, να μην πάρω μερικά να χαρώ κι εγώ σαν παιδί; :D

Προς αρση καθε παρεξηγησης, με το πατριωτακι μου δεν υπαρχει ουτε θα υπαρξει ποτε θεμα. Ετσι "μαλωνουμε" και διαφωνουμε και στην πραγματικοτητα :)))
Το ξερω...χιουμοριστικα το εγραψα Χιωτες
...''καλοκαιρι της αγαπης'' γαρ!!!

Αυτα τα λενε πρωτα πρωτα!!!

Για πες λεπτομεριες!!!

Ναι, δεν έκανα ένα review του εαυτού μου :P
Είμαι ο Γιάννης και είμαι καλά στην τοποθεσία (όνομα μετά από απαίτηση συντονιστών κλπ, μην φανεί πως κάνω και διαφήμιση) εργοστάσιο έξω από την Σίνδο Θεσσαλονίκης, με δεύτερο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο Αττικής, τρίτο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Πάτημα πάγκων κουζίνας, ακρυλικών πάνελ, CPL-HPL πάνελ, ερμάρια βάσεως-κρεμαστά για κουζίνες κλπ, ντουλάπες, συρταριέρες, κάσες, περβάζια, θυρόφυλλα κι άλλα τέτοια. Κατά κύριο λόγο ασχολούμαστε με νοβοπαν, μελαμίνες, κόντρα πλακέ, mdf, hdf, osb κι άλλα διάφορα. Κοινώς, όχι με φυσικό ξύλο που νομίζω πως θα μου άρεσε περισσότερο.
Επίσης, να ενημερώσω πως δεν είναι δικά μου όλα αυτά! Ένας φτωχός πλην τίμιος εργατάκος ξεκίνησα και πλέον είμαι στα γραφεία για αποθήκες, παραγωγή και ΙΤ support.

@costas1965
Πολύ καλό το εργαλείο, πρέπει να είναι ίδιο με ένα που έχει φίλος και είναι κατευχαριστημένος.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχαλη οπως βλεπεις ΔΕΝ υπαρχει αντικειμενικη αποψη σε αυτο το θεμα καθως ολοι προτιμουν κατι διαφορετικο.

Το θεμα μας ειναι πως ο Κωστα ηδη αγορασε το συγκεκριμενο εργαλειο και τον βαζουμε να το παει πισω επειδη δεν θα κανει δουλεια.

Και εγω του λεω πως θα κανει μια χαρα την δουλεια του. Ειμαι λαθος?

9732240-00-3.jpg

Ναι εισαι λαθος γιατι ο Κωστας ηθελε απογυμνωτη και οχι πρεσα που τα κανει ολα.

Peace Brothers, Peace!!! Μιχάλη και αυτόν που έβαλες τον απογυμνωτή έχω (σε άλλη μάρκα), και την πρέσσα και άκομα πολλούς διαφόρων μορφών απογυμνωτές (και έχω αρχίσει να χαρίζω μάλιστα ότι δεν μου αρέσει). Όλοι κάνουν δουλειά. Εγώ αυτό που πρότεινα είναι να κρατήσει την πρέσσα γιατί θα του χρειαστεί και σε άλλες τυχόν εργασίες και να πάρει και τον άλλο. Και ότι βολευτεί. Εσένα πχ, δεν σου κάνει ο Knipex. Εγώ πάλι τον βολεύομαι πολύ. Αλλά κατα βάση χρησιμοποιώ για ηλεκτρολογικές δουλειές και για ευκολία αυτή την πένσα της Knipex και όταν είναι μικρής διατομής καλωδιάκα προτιμώ τον αναπτήρα (τα δόντια δεν με βολεύουν :grandpa:) .

Η αλήθεια είναι ότι κύριος λόγως της αγοράς ήταν η απογύμνωση καλωδίων....Επειδή όμως ο συγκεκριμένος είναι και για άλλα πράγματα για αυτό τον επελεξα...
Οποτε μαλλον δεν θα τον πάω πίσω,και θα κανω την τακτικη που προτεινει ο Νικος, αλλά θα τον χρησιμοποιήσω για να δω εαν πραγματικά βολεύει άσχετα εάν είναι περισσότερο για πρεσαρισμα..
Στην τελική θα αγοράσω και τον άλλον ώστε να υπάρχει και ευρως εργασιών εκτός από σύγκριση....

Δώρο από τους πόντους του καυκα
e7986d9c9421af58c0ad0d05f47bd774.jpg

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φανταστική τσάντα... καλορίζικη. Θα την έχεις για μια ζωή.
Έχω και τη μικρή και τη μεγάλη.
Μιχάλη δες εδώ για να πάρεις μια ιδέα...

Attachments

• 9F109D56-BDC6-4A87-AC92-7D94C4E2897D.jpg
    9F109D56-BDC6-4A87-AC92-7D94C4E2897D.jpg
    129 KB · Views: 249
  • 955CADFB-133D-4ACA-AEA9-8126A96F00B2.jpg
    955CADFB-133D-4ACA-AEA9-8126A96F00B2.jpg
    142.9 KB · Views: 249
  • FBA9D11C-2991-47E2-8032-9BE92A5B60B6.jpg
    FBA9D11C-2991-47E2-8032-9BE92A5B60B6.jpg
    101.6 KB · Views: 248
Nαι, ποιοτικες και λειτουργικες τσαντες!!

Η μεγαλη ανοιχτη την γνωριζω, ειναι πιο μελετημενη απο την αντιστοιχη της Stanley fatmax, περα βεβαια απο την διαφορα στην ποιοτητα.

Την μικρη δεν εχω δει μεσα πως ειναι.

Οφείλω να παραδεχτώ ότι η εφάμιλλη τσάντα της Facom,έχω την ίδια Μπάμπη την μεγαλη σε Stanley,είναι πιο ποιοτική...βλέπω τις διαφορετικές ραφές της τσάντας...