Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ηρθε και μια παραλαβη σημερα, αλλα για 'αλλον'. Αν ομως ο 'αλλος' δεν ερθει αυριο να το παραλαβει, θα το κρατησω εγω :))

Το νεο αλυσοπριονακι της Stihl. https://www.amazon.de/dp/B082KVRCJX/ref=sr_1_1?keywords=gta26+stihl&qid=1580487490&sr=8-1

Eνας Θεος ξερει πως κρατιεμαι και δεν το ανοιγω να το δοκιμασω. Εχω ηδη στησει και ειναι ετοιμα διαφορα ξυλα και κορμοι στο εργαστηριο αλλα και στην κηπο για τις δοκιμες!!

Weatherman, αν δεν ερθεις αυριο να παραλαβεις, ξεχνα το εργαλειακι, στην επομενη παραγγελια πια :))

Mιχάλη χίλια ευχαριστώ !!!!!!!!
Αύριο 6 μέ 7 τό πρωί !!!!!!! σού χτυπάω κουδούνι,ελπίζω νά είσαι ξύπνιος νά τό τεστάρουμε παρέα :a0210: (έμ σού είπα,αλλά εσύ δέν αποφάσισες να πάρουμε δύο).
Θά σού φέρω καί τίς δικές σου παραγγελίες πού έχω.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ε ενταξει, ειπαμε αυριο αλλα οχι και απο τα ξημερωματα :))

Hθελα να παρω και εγω ενα αλλα επειδη εχω ηδη ενα μινι αλυσοπριονο, το 12βολτο της Βosch, ηθελα αν δω αν το Stihl εχει μεγαλη διαφορα στην ευκολια κοπης.

Θα το τσεκαρουμε αυριο λοιπον! Καλοριζικο!!!

Ε ενταξει, ειπαμε αυριο αλλα οχι και απο τα ξημερωματα :))

Hθελα να παρω και εγω ενα αλλα επειδη εχω ηδη ενα μινι αλυσοπριονο, το 12βολτο της Βosch, ηθελα αν δω αν το Stihl εχει μεγαλη διαφορα στην ευκολια κοπης.

Θα το τσεκαρουμε αυριο λοιπον! Καλοριζικο!!!

Νά σαι καλά καί πάλι.
Μιχάλη γιαυτό τόν λόγο δέν πήρες καί εσύ ένα GTA26 ? τί νά κάνει τό Bosch αυτό είναι γιά να κόβει καμμιά μελαμίνη,κανα κόντρα πλακέ 2 mm,άντε καί κανα κορμουδάκι 2-3 cm,τό άλλο εκτός από τα ελαφρά παραπάνω κόβει καί κορμουδάκια 10 cm καί άν βάλεις καί τεχνική καί παραπάνω.
Εχω τήν εντύπωση ότι τό stihl είναι η μέρα μέ τήν νύχτα σέ σχέση μέ τό Bosch,στήν μισή ταχύτητα κοπής,απλά τό bosch θα κάνει πιό καθαρή κοπή.

Είδωμεν τήν αυριανή ημέρα -bye-

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρέλαβα κι εγώ από bangood σχετικά γρήγορα (από 20/12) ένα πολύμετρο (17 δωρεάν μεταφορικά) σήμερα έκανα τις σχετικές δοκιμές. Για τα χρήματα εξαιρετικά. Η μάρκα είναι must MT110.
Σχετικές πληροφορίες στο site.
Στο Amazon η πιο φθηνή τιμή ή διπλάσια συν τα μεταφορικά. Το εργαλείο ήρθε με τον ταχυδρόμο στο σπίτι.

https://ibb.co/FXmwrjr
https://ibb.co/0npvfxD
https://ibb.co/vd697Sq
f48ca40949e672d2232829785394e1d2.jpg

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εισαι ωραιος αρχοντοΝικολα μου, μια που θα τα ψηνεις ... στο καπακι να τα πουλας (ή να τα ευχαριστιεστε :ernaehrung004:)

Γιαννη, ωραιο εργαλειο, τι ακριβεια μπορει να εχει με τους πυκνωτες? μπορεις να μετρησεις και να μου πεις?

Και μια σημερινη παραλαβη απο ali, 3 forstner για να συμπληρωσω τα νουμερα που χρησιμοποιω μια στο τοσο.
ηταν η τριτη και φαρμακερη παραγγελια (οι 2 προηγουμενες παραγγελιες, απο αλλους πωλητες, δεν ηρθαν ποτε), τιμη χωμα και με ενεργο tracking number. Ποιοτητα οπως ολα τα φτηνα.

Kαλοριζικος ο μετρητης Γιαννη! Τα τρυπανακια τσαμπα Θαναση :)))

Kωστη, φανταστικο το μικρο δισκοπριονακι της Βοsch, απο ολες τις αποψεις!! Καλοδουλευτο!

Ηρθε και μια παραλαβη σημερα, αλλα για 'αλλον'. Αν ομως ο 'αλλος' δεν ερθει αυριο να το παραλαβει, θα το κρατησω εγω :))

Το νεο αλυσοπριονακι της Stihl. https://www.amazon.de/dp/B082KVRCJX/ref=sr_1_1?keywords=gta26+stihl&qid=1580487490&sr=8-1

49468432303_6af5fe717c_b.jpg

Eνας Θεος ξερει πως κρατιεμαι και δεν το ανοιγω να το δοκιμασω. Εχω ηδη στησει και ειναι ετοιμα διαφορα ξυλα και κορμοι στο εργαστηριο αλλα και στην κηπο για τις δοκιμες!!

Weatherman, αν δεν ερθεις αυριο να παραλαβεις, ξεχνα το εργαλειακι, στην επομενη παραγγελια πια :))

Kαλοριζικα παιδια τα νεα σας καλουδια...!!!

Ευχαριστω Μιχαλη....
Πραγματι πολυ καλο το αλυσοπριονο της STILH...!!!

Το αλυσοπριονάκι Stihl όπως το έχω δει κι από ένα βιντεάκι είναι σαν παιχνίδι. τρομερό, πολύ καλή αγορά.
Καλορίζικο για τον ''άλλον'' που θα το παραλάβει. ποιος να είναι άραγε ; ; ; σε κάποιον πάει το μυαλό μου αλλά δεν είμαι και σίγουρος !! :flipout:

Ωραία εργαλειάκια Κώστα. έχω κι εγώ ένα τέτοιο απογυμνωτή του Lidl αλλά δεν λέει. ελπίζω ο Stanley να σε ικανοποιήσει. Καλορίζικα και καλοδούλευτα.-bye-

Σάς ευχαριστώ κ.κ συνάδελφοι

Γιά άλλη μιά φορά ευχαριστώ τόν καλό φίλο Μιχάλη γιά τήν εξυπηρέτηση νά μού τό φέρει από εξωτερικό,καί να τό έχω στά χέρια μου 7 μήνες πρίν έρθει στήν Ελλάδα,μιάς πού από τήν Stihl Ελλάδας μού είπαν ότι θά έρθει στήν χώρα μας τόν Σεπτέμβριο,λόγο πολύ μεγάλων παραγγελιών παγκοσμίως.

Περάσαμε ένα υπέροχο πρωινό μετά Ελληνικού καφέ στά πειραματικά εργαστήρια τών Βριλησσίων !!,καί έγιναν καί οι απαραίτητες δοκιμές πού θα τίς αναγράψω στό νήμα τού κήπου,μετά βιντεοσκόπησεως.

sti110.jpg

sti210.jpg

sti310.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο...να το χαίρεσαι Δημήτρη....!!!

Να σαι καλά Κωστή σέ ευχαριστώ,καί σε σένα καλορίζικος ο κόφτης καλωδίων τής Stanley έκανες πολύ καλή επιλογή,μιάς πού τόν έχω καί είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Kαι επίσης τό δισκοπρίονο Bosch 10,8 volt πού τυγχάνει νά τό έχω καί αυτό,καί έχω παροπλίση τό ηλεκτρικό δισκοπρίονο.

Καλοδουλευτο Δημητρη! Tα σχολια μου ειναι στο νημα των εργαλειων κηπου.

Αλλη μια φωτο απο το θαυμαστο αλυσοπριονακι της Stihl
49473492821_8742d51437_c.jpg

Kαι εδω ο αριστεροχειρας weatherman κοβει στον κηπο με μαεστρια ενα ξερο κορμουδακι δαφνης!
49473492251_9ffcc67efd_b.jpg

Καλοδουλευτα παιδια!
Δημητρη εκπληκτικο το αλυσοπριονακι!

Κωστα τα δισκοπριονα μπαταριας ειναι αααααλλο πραγμα. Η επιτομή της ευκολιας λεμε!!!

Σε ευχαριστώ Κυριάκο

Καλοδουλευτο Δημητρη! Tα σχολια μου ειναι στο νημα των εργαλειων κηπου.

Αλλη μια φωτο απο το θαυμαστο αλυσοπριονακι της Stihl

Kαι εδω ο αριστεροχειρας weatherman κοβει στον κηπο με μαεστρια ενα ξερο κορμουδακι δαφνης!

Νά σαι καλά Μιχάλη καί πάλι ευχαριστώ.
Εδώ κόβω τα 8 cm διάμετρο σχεδόν στό όριο τής λάμας,ξερό κορμό.

Να σαι καλά Κωστή σέ ευχαριστώ,καί σε σένα καλορίζικος ο κόφτης καλωδίων τής Stanley έκανες πολύ καλή επιλογή,μιάς πού τόν έχω καί είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Kαι επίσης τό δισκοπρίονο Bosch 10,8 volt πού τυγχάνει νά τό έχω καί αυτό,καί έχω παροπλίση τό ηλεκτρικό δισκοπρίονο.

Κωστα τα δισκοπριονα μπαταριας ειναι αααααλλο πραγμα. Η επιτομή της ευκολιας λεμε!!!

Ευχαριστώ παιδες...ευελπιστώ μέσα στην εβδομάδα να το χρησιμοποιήσω...
Εκτός από την ευκολία που σου δίνει είναι και πολύ ελαφρύ κάτι που κάνει άνετη την εργασία σου...

Γεια σου αριστερόχειρα γείτονα και φίλτατε weatherman με τις ωραίες και ποιοτικές παραλαβές.

Αλλά βέβαια, έχεις πλάτη το Μιχάλη και μας κάνεις τον καμπόσο :flipout::flipout:

Πάντως το εργαλείο σκίζει. παιχνιδάκι σκέτο το άτιμο. Νομίζω όμως ότι θα χρειαστείς μια έξτρα μπαταρία ακόμα. αλλά εσύ τα προβλέπεις αυτά.

Να το χαίρεσαι και πάλι.-bye-

Χτεσινη παραλαβη απο τον Δημητρη, μια αλεποουρα Black and Decker.

Ουσιαστικα αχρησιμοποιητη, εντελως σαν καινουρια. Με δυο εξτρα μεγαλες λαμες για ξυλο.
49473491021_db308759fe_b.jpg

Την αγορασα κυριως λογω της μεγαλης λεπτης λαμας που θυμιζει πριονι αφου την τεσταρα ενδελεχως για να δω αν μπορει να αντικαταστησει επαξια τα πριονια χειρος και ιδιαιτερα τα γιαπωνεζικα που εχω.
49473711327_ed43535b16_b.jpg

Εδω ενα τεμαχιο με ακανονιστο σχημα απο σκληρο και ξερο ρικι που δεν κοβεται ευκολα σε πριονοκορδελα λογω σχηματος. Μπηκε στη μεγγενη και κοπηκαν τα φιλετακια που βλεπετε με την αλεποουρα.
49473004383_060aeedff7_b.jpg

Πολυ ιδιαιτερο εργαλειο που κοβει ομορφα σαν πριονι χειρος λογω της πλατειας λαμας που διαθετει. Πολυ διαφορετικο απο τις γνωστες κοινες σπαθοσεγες που ξερουμε με τις αντιστοιχες λαμες που παιρνουν.

Καλά κλαδέματα μαστρο Δημήτρη.

Σέ ευχαριστώ Πάνο

Γεια σου αριστερόχειρα γείτονα και φίλτατε weatherman με τις ωραίες και ποιοτικές παραλαβές.

Αλλά βέβαια, έχεις πλάτη το Μιχάλη και μας κάνεις τον καμπόσο :flipout::flipout:

Πάντως το εργαλείο σκίζει. παιχνιδάκι σκέτο το άτιμο. Νομίζω όμως ότι θα χρειαστείς μια έξτρα μπαταρία ακόμα. αλλά εσύ τα προβλέπεις αυτά.

Να το χαίρεσαι και πάλι.-bye-

Ζηλιάρη έ ζηλιάρη (γιά τό θέμα τής πλάτης τό λέω) :flipout:
Σέ ευχαριστώ Γιώργο,σίγουρα θα χρειαστώ άλλη μιά μπαταρία ίσως καί τρίτη μπαταρία,σκέφτομαι πώς θα του κάνω πατέντα νά τό δέσω μέ κανα λεπτό κορδονέτο,καί να τό πέρνω μαζί μου καί αυτό επάνω στό δέντρο,γιά τα λεπτά κλαδιά μήν βάζω μπρός τό κλαδευτικό.

Χτεσινη παραλαβη απο τον Δημητρη, μια αλεποουρα Black and Decker.

Ουσιαστικα αχρησιμοποιητη, εντελως σαν καινουρια. Με δυο εξτρα μεγαλες λαμες για ξυλο.

Την αγορασα κυριως λογω της μεγαλης λεπτης λαμας που θυμιζει πριονι αφου την τεσταρα ενδελεχως για να δω αν μπορει να αντικαταστησει επαξια τα πριονια χειρος και ιδιαιτερα τα γιαπωνεζικα που εχω.

Εδω ενα τεμαχιο με ακανονιστο σχημα απο σκληρο και ξερο ρικι που δεν κοβεται ευκολα σε πριονοκορδελα λογω σχηματος. Μπηκε στη μεγγενη και κοπηκαν τα φιλετακια που βλεπετε με την αλεποουρα.

Πολυ ιδιαιτερο εργαλειο που κοβει ομορφα σαν πριονι χειρος λογω της πλατειας λαμας που διαθετει. Πολυ διαφορετικο απο τις γνωστες κοινες σπαθοσεγες που ξερουμε με τις αντιστοιχες λαμες που παιρνουν.

Καλοδούλευτη Μιχάλη καλές κοπές,σέ εσένα θά πιάσει τόπο,γιατί σέ εμένα δέν μέ βόλεψε γιά εκεί πού τήν ήθελα,εξ´ού καί τήν είχα χρησιμοποιήσει μόνο μιά φορά γιά δοκιμή,καθότανε καί έπιανε τόν πολύτιμο χώρο μου άσκοπα.

Καλοδουλευτα τα εργαλεια σας κυριοι! Πριονια και μαονια!

Να σαι καλά Νεκτάριε,ευχαριστώ.

Σέ ευχαριστώ Πάνο

Ζηλιάρη έ ζηλιάρη (γιά τό θέμα τής πλάτης τό λέω) :flipout:
Σέ ευχαριστώ Γιώργο,σίγουρα θα χρειαστώ άλλη μιά μπαταρία ίσως καί τρίτη μπαταρία,σκέφτομαι πώς θα του κάνω πατέντα νά τό δέσω μέ κανα λεπτό κορδονέτο,καί να τό πέρνω μαζί μου καί αυτό επάνω στό δέντρο,γιά τα λεπτά κλαδιά μήν βάζω μπρός τό κλαδευτικό.

Έχεις δίκιο σ' αυτό. όντως ζηλεύω (καλοπροαίρετα βέβαια)
Όσο για τις έξτρα μπαταρίες, είμαι σίγουρος ότι κάποια λύση ή κάποια πατέντα θα βρεις σκεπτόμενος.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μιχάλη δηλώνω άγνοια για αυτό το εργαλείο που λες ''αλεποουρά''
σαν να μου φαίνεται λίγο δυσκολοδούλευτο ή κάνω λάθος ;