Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα και καλοφόρετα!!!

Ε μα τι αγρότης θα ήσουνα αν δεν καθάριζες πατάτες με το σκαρπέλο...!!!
:Banane0::Banane0::ADFADF1::ADFADF1:-bye--bye--bye-

χα χα χα έτσι ακριβώς !! και τεμάχισμα αγγουριών με το αλυσοπρίονο !!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κώστα, S1P https://www.pavlatos-tools.gr/index...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Σας ευχαριστώ Κύριοι.

Mπάμπη-Μιχάλη καί Γιώργο καλορίζικα καί καλοδούλευτα όλα τα νέα σας αποκτήματα

Γιώργο τα παπούτσια εργασίας τα έχω καί είναι πολύ καλά.

Διάφορα πράγματα καί από εμένα

Επαγγελματικό κλαδευτικό αλυσοπρίονο μπαταρίας Stihl MSA 161 T
2 μπαταρίες Stihl ΑΡ 200 (επίτηδες πήρα τίς μεσαίες σέ χωρητικότητα γιά να κερδίσω σέ ελαφρότητα επάνω στό δέντρο,καί καλύτερο ζύγισμα)
1 ταχυφορτιστής Stihl AL 300
1 προστατευτικό καπάκι μπαταρίας
1 έξτρα αλυσίδα 1/4" P Picco Micro 3 (PM3), 1,1 mm, 30 cm

w110.jpg

w210.jpg

w310.jpg

w410.jpg

w510.jpg

Καλοριζικα Γιωργο!! Ολα ωραια, καλα και χρησιμα βλεπω, αντε και συχνοτερα τετοιες ζουμερες παραλαβες :))

Δημητρη δεν πρεπει να υπαρχει δευτερος σε ολη την Ελλαδα με την απιστευτη συλλογη εργαλειων μπαταριας της Stihl!!! :grinning-smiley-043

++++

Πηρα και γω απο το Jumbo 3 μπουκαλακια με σπρευ, ειδικα για λαδι οπως γραφουν, για να βαζω τα λαδια μεσα (λινελαιο, παραφινελαιο, κλπ) γιατι τα κοινα μπουκαλακια εχουν δυσκολια με κατι πιο παχυρευστο απο το νερο. Και καποια δεματικα επαναχρησιμοποιουμενα.

49621443148_f870764fe4_c.jpg

Εδω η διαφορα ενος κοινου δεματικου με ενα επαναχρησιμοποιουμενο

Εδω τα λινκς
https://www.e-jumbo.gr/kouzina/apot...ou-sprei/docheio-ladiou-sprei-170-ml._161669/
https://www.e-jumbo.gr/organosi-spi...hrisimopoioumena-20x0.48-cm-45-tmch._1425603/

Τα μπουκαλακια ηδη δοκιμαζονται με διαφορα λαδια. Σε κανα μηνα θα δω αν μπουκωνουν οπως τα κοινα και θα ξαναγραψω εντυπωσεις.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα Δημήτρη.....!!!!
Μπαίνεις και σαρώνεις με τις αγορές σου.. !!!

Σε ευχαριστώ Κωστή

Καλορίζικα όλα!

Σέ ευχαριστώ Πάνο

Σέ μιά σύγκριση μέ τό κλαδευτικό βενζίνης Husqvarna T525 πού έχω,οπτικά είναι λίγο πιό μεγάλο τό Stihl (λίγο πιό μακρύ,αλλά λεπτότερο) καί κατά 400 gr πιό βαρύ από τό Husqvarna,αλλά έχει περισσότερη δύναμη-μεγαλύτερη ροπή σέ μεγάλο φάσμα στροφών σε συγκριτικά πού έχω δεί και διαβάσει,θά τό δώ στήν πράξη,και μεγαλύτερη λάμα 30 cm έναντι 25 cm τού Husqvarna.(τό μήκος λάμας εγώ τό διάλεξα στά 30 cm)

w610.jpg

w710.jpg

w810.jpg

Ναι Βασιλη και τα τρια μπουκαλακια ειναι γυαλινα.

Στο μεγαλο μπουκαλι δεξια, η μεταλλικη επενδυση, το περιβλημα δηλαδη, αφαιρειται αν θες.

Γεια σου γείτονα με τα ωραία σου . είπαμε έχεις στυλ !! να τα χαίρεσαι και καλοδούλευτα να είναι.

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.

Μιχάλη καλορίζικα όλα. Τα επαναχρησιμοποιούμενα δεματικά αξίζουν ; θα πεταχτώ κάποια στιγμή σε ένα Jumbo να πάρω μερικά.

Nαι σιγουρα αξιζουν τα επαναχρησιμοποιουμενα δεματικα, εχουν τις χρησεις τους και ειναι μολις ελαχιστα ακριβοτερα απο τα κοινα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημητρη δεν πρεπει να υπαρχει δευτερος σε ολη την Ελλαδα με την απιστευτη συλλογη εργαλειων μπαταριας της Stihl!!! :grinning-smiley-043

Σε ευχαριστώ Μιχάλη,σίγουρα θα υπάρχει καί άλλος,αλλοίμονο.

Πλεον Δημητρη μπορείς να ξεκινάς δουλεια και απ τις εξι το πρωί...!!!

Ετσι Πάνο + τήν αποφυγή καυσαερίων - χειρόμιζας - συντήρησης.

Γιώργη και Δημήτρη με γεια!!!

Σέ ευχαριστώ Βασίλη.

Γεια σου γείτονα με τα ωραία σου . είπαμε έχεις στυλ !! να τα χαίρεσαι και καλοδούλευτα να είναι.

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.

Σέ ευχαριστώ Γιώργο,καί εσύ επίσης παρομοίως.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

τι παρομοίως. εγώ δεν έχω στυλ ! :flipout::flipout:

Εσύ έχεις στύλ στήν ηλεκτροκόλληση,ο καθένας στό είδος του. -bye-

+++++++++

Μιχάλη άλλο ένα εξάρτημα πού θά έπρεπε να είναι στό στάνταρ εξοπλισμό τού αλυσοπρίονου καί είναι έξτρα,τά νύχια στήριξης,και μιλάμε γιά ένα κόστος μαζί με τίς βίδες 2,5-3 ευρώ πού ο πωλητής μού τό έκανε δώρο.

Παρατηρώ όμως ότι στήν αγορά τής Αμερικής είναι στό στάνταρ εξοπλισμό σέ όλα τα βίντεο στό Youtube,ενώ στήν Ευρώπη είναι έξτρα
Συμπέρασμα αμα έχεις τήν power σέ σέβονται καί σέ προσέχουν όλοι.

w2310.jpg

w2410.jpg

w2510.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ε μα αφού είσαι Power με τέτοια εργαλεία που έχεις. και το δώρο μικρό είναι για τα χρήματα που έχεις δαπανήσει για την αγορά τόσων Stihl.
εκτός και πήγαν σε διαφορετικούς πωλητές..

Καλορίζικα σε όλους, και μια φρέσκια παραλαβή από Σάμο σέγα bormann μαζί με φορτιστή και μπαταρία 4Ah όλα μαζι 95ευρο ,σταδιακά θα προστεθούν και άλλα εργαλεία τις σειράς που χρησιμοποιούν την ίδια μπαταρία
497b5fb5fd4de87ff0cea5b364f5126f.jpg
ee38ccbdff46f777fabe5d472bd423bd.jpg

Στάλθηκε από το Hisense F17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικη η σεγα Κυριακο!!

Τεραστια δουλεια και ευκολια να κοβεις με την σεγα χωρις καλωδια!! Το ιδιο ισχυει λιγο πολυ για ολα τα εργαλεια μπαταριας, αλλα για τη σεγα και τα εργαλεια κηπου, λιγο παραπανω.
Ακομα θυμαμαι τις πρωτες φορες που ειχα χρησιμοποιησει σεγα μπαταριας και ποσο το ειχα ευχαριστηθει που δεν εμπλεκα πλεον με καλωδια. Ευλογία λεμε!!

Ευχαριστώ κύριοι

Να είσαι καλά Κυριάκο, Κωστή θα επανέλθω αφού θα χρειαστεί σύντομα

Last edited by a moderator: