Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ενα δωρακι παρελαβα χθες απο το φιλο Παυλο.

Φιλετο φτελιας.
Κατι θα φτιαξουμε και με αυτο, να δουμε τι θα ερθει στο μυαλο.

Κυριάκο καλα κοψίματα!!Σε τιμες είναι ποκυ δελεαστικό να εχεις την συλλογή της bormann!!Νεκτάριο ωραίο κομμάτι!!

Καλοριζικο Νεκταριε, ωραιο πραμα να σου κανουν δωρο πρωτες υλες σαν αυτην!!

Θα ελεγα να την τριψεις και να την περασεις λαδακι για να δειξουν τα νερα, θα σου ερθει πιο ευκολα η ιδεα για το τι να φτιαξεις.

Οπως εκανα και εγω με ενα παρομοιο φιλετακι ελιας που μου εκανε δωρο ενας φιλος μονο που τελικα θα το αφησω ως εχει γιατι μου αρεσει πολυ και ετσι που φαινονται τα υπεροχα νερα του!! :))

το πιάσαμε το 100 σήμερα
3 ταμπακιέρα για να μαζευτούν κάτι ψιλολογια που είναι σε κουτάκια, παρακουτακια...
Μαχαίρι και κοπιδι.
2-3 πραγματακια από lidl.
Ανανέωση των λάστιχων αναρρόφησης του ραντιστισκου.
Μερικούς σφιγκτήρες για να πιάσω το ραντιστικο και τη ανέμη σε 3*3*1.8 σωλήνα τετράγωνη στην καρότσα του αγροτικου, βαρέθηκα να τα δένω

ce0f48f85af5e2bd962888a7d7da67f3.jpg
484f054cf02ad17d0935fddf824d953a.jpg

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ.
Δεν τα κρύβω, γιατί δεν έχω γυναίκα

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν πιστεύω να τα κρύβεις απ τη γυναίκα σαν κι εμένα έτσι;

-Τι πήρες πάλι βρε συ;
-Τίποτα αγάπη μου, είναι δειγματισμός από εταιρίες που προωθούν την γκάμα τους για το εργοστάσιο και δεν τα χρησιμοποιούμε όλα και μου τα δίνουν.

Σημερινή παραλαβή... Μετά από μιάμιση ώρα αναμονή στα ΕΛΤΑ.
Από Banggood σε τιμή χώμα.
Δουλεύει μια χαρά με τη μπαταρία της Makita και απομένη σε βάθος χρόνου να δούμε και την αξιοπιστία του.
Της πολύ γνωστής εταιρίας Makita Monkey όπως φαίνεται και στο σήμα φωτογραφίας. :p

Attachments

• IMG_E4806.jpg
    IMG_E4806.jpg
    142.1 KB · Views: 160
  • IMG_E4808.jpg
    IMG_E4808.jpg
    169.1 KB · Views: 160
  • IMG_E4809.jpg
    IMG_E4809.jpg
    152.3 KB · Views: 160
  • IMG_E4812.jpg
    IMG_E4812.jpg
    180.4 KB · Views: 159
μια χαρα, οταν πατας σκανδαλη ξεκιναει αμεσως ή πρεπει να το δελεασεις με καμια μπανανα.

ωραιο το logo :flipout:, μηπως αντι για μαιμουδακι του φτιαξεις μια μπανανα ωστε να ειναι πιο ευδιακριτο?

Για ζυγισε τα να μας πεις διαφορες βαρους

εχει μπουλονοκλειδο με τρυπα (!!!) εχει και υποδοχη hex, πολυ ωραιο εργαλειο :2thumb22sup:

Last edited:
μπραβο για την παραλαβη....περιμενω καιε γω την δοκιμη.
Αληθεια ποσο στοιχιζουν χονδρικα μια ακλη συμβατη και μια αυθεντικη μπαατρια?

Μπάμπη μαγεία το Magita
Στην μπρίζα ήμουν να το πάρω κι εγώ πριν τα Χριστούγεννα αλλά κόλλησα στο ότι δεν στέλνουν τις μπαταρίες με priority έτσι θα πήγαινε ο κούκος αηδόνι
Δεν υπάρχει εννοείται άλλο makita 18v στο εργαστήριο γι αυτό ήθελα και φορτιστή και 2 μπαταρίες

Sent from my iPhone using Tapatalk