Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλησπέρα παιδιά.

Πανω απο μηνα αγορασμενα αλλα μολις καταφερα να τα ανοιξω λογω ελλειψης χρονου. Απο την προσφορα του Leroy με εκπτωση 25% σε ολα τα ηλεκτρικα εργαλεία. Η εκπτωση δεν ισχύει πια.

Bosch gex 125 εκκεντρο τριβειο στα 81

https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...kentro-bosch-blue-gex-125-1-ae-250w-62242460/

Και

Stanley αεροσυμπιεστης 1,5hp 5l

https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...stes/aerosumpiestis-stanley-15hp-5l-62006231/
9b7adb8151210267e86c536ecc3576ca.jpg
115cf6838ffc06c232914d7d8fa3289d.jpg
48415af4c130c2c156ef6841afd1639b.jpg
8ce4dad4e0c6a8a8376f0a00ff41c6c0.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Καλοριζικα τα εργαλεια, το μινι κομπρεσσερακι και το τριβειο!!

Το τριβειο της Bosch μακαρι να το ευρισκα και γω σε τετοια τιμη, θα το αγοραζα διχως δευτερη σκεψη.

Δυστυχως πηρα το αντιστοιχο της Dewalt, αλλα ευτυχως τουλαχιστον βγηκε καλουτσικο :)

Το τριβειο της Bosch μακαρι να το ευρισκα και γω σε τετοια τιμη, θα το αγοραζα διχως δευτερη σκεψη.

Δυστυχως πηρα το αντιστοιχο της Dewalt, αλλα ευτυχως τουλαχιστον βγηκε καλουτσικο :)

Καλούτσικο??? Κυριάκο πάρε θέση...σε προσβάλει ο σύντεκνός σου... :violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

:flipout: εχεις χιουμορ εσυ

πολυ θα ηθελα ενα συγκριτικο κιτρινο vs μπλε

και εγω το ιδιο, για να γκρεμιστει επιτελους ο μυθος για το συγκεκριμενο dewalt και να μπουν τα πραματα στη θεση τους :)

Σας ευχαριστώ πολύ.

Ο αεροσυμπιεστης κανει πολυυυ θορυβο. Ειναι και μικρος ο χωρος του εργαστηρίου και ειναι ενοχλητικο οταν παιρνει μπροστά. Αλλα δεν κανω συχνη χρήση και για 75 θεωρω οτι ειναι αριστη αγορα.

Το τριβειο της dewalt ειχε 75 απο 99 με την εκπτωση και για να ειμαι ειλικρινής μου φανηκε πιο ανετο στο χερι, στο πιασιμο.

Ο μυθος Μιχαλη εχει γκρεμιστει και δεν υφίσταται.

Ειναι θρυλος πλεον μετα βεβαιότητος!!!

Χεχεχεχε

Οχι που θα μας την πουν κατι γερμανικα παλιομπλε προιοντα....

Σας ευχαριστώ πολύ.

Ο αεροσυμπιεστης κανει πολυυυ θορυβο. Ειναι και μικρος ο χωρος του εργαστηρίου και ειναι ενοχλητικο οταν παιρνει μπροστά. Αλλα δεν κανω συχνη χρήση και για 75 θεωρω οτι ειναι αριστη αγορα.

Το τριβειο της dewalt ειχε 75 απο 99 με την εκπτωση και για να ειμαι ειλικρινής μου φανηκε πιο ανετο στο χερι, στο πιασιμο.

Πες τα ρε φιλε Θεοδωρε!!!

Οσο για τον αεροσυμπιεστη κανει πολυ θορυβο. Του εκανα ενα κουτι να τον βαλω μεσα και περιορίστηκε αρκετα αλλα δυστυχώς αν τον δουλέψεις δεκα λεπτα ζεματαει ολόκληρος επειδη δεν παιρνει αερα.
Το κουτι που εφτιαξες εχεις σκοπο να το κλεισεις?

https://mustshop.gr/ergaleia/hlektr...00-rpm-24000-opm-0601387500/?ref=bestprice.gr

Αυτό το mist shop λίγο μαϊμού μου κάνει έχει παραγγείλει κανείς;

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια απο τα ιδια μου κανει και εμενα...ολα τα εχει σε χαμηλη τιμη και ολα κατοπιν παραγγελειας....οτι κατσει δηλαδη....

Το καταστημα δεν μου φαινεται κακο. Το οτι δεν κραταει καθολου στοκ βοηθαει στην μειωση της τιμης.

Εμενα με ενοχλει περισσοτερο η ελλειψη της υπηρεσιας αντικαταβολης (και paypal) γιατι δεν μου αρεσει να δινω καμμια καρτα μου σε μικρα μαγαζια.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ειχα ακριβως αντιθετη αποψη περί στοκ η μη...πίστευα ότι όταν ένα προϊόν μένει στοκ και δεν φεύγει τότε πέφτει η τιμή.....Αλλά προφανώς λειτουργει αλλιώς η αγορά...
Ο τρόπος πληρώμης είναι από τα πρώτα που πρέπει να ελέγχουμε....Προσωπικά είμαι υπέρ της αντικαταβολή η των μετρητών με φυσική παρουσία....Κατά πόσο δε όταν είναι να δώσεις την κάρτα σου....
Στο bestprice είναι ένα από τα μη πιστοποιημένα μαγαζιά...οποτε καλο ειναι να αποφευκτει...