Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όχι φίλε μου, δεν ασχολούμαι πλέον με την πάρτη σου. και ξέρεις γιατί ; έχω βαρεθεί το στυλ σου ! :flipout:

Ωχχχχχχ....τι είπε για την πάρτη σου Δημήτρη!!! :party::party::party:

ΥΓ. Χρόνια σου Πολλά Ζωρζ :guitarist:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

χα χα χα γεια σου ρε Νικ. σ ευχαριστώ too much -bye-

τον είδες όμως ; καμία απάντηση. λες να το πήρε κατάκαρδα ; :flipout:

αρχίζω και νοιώθω τύψεις...

Όχι βρε μην αγχώνεσαι...θα ψάχνει κανένα Stihl...

Παραλαβες σημερα σημαντικων εργαλειων κλπ:popcorn:

Και μια συγκριση με την αντιστοιχη powersfix.
Μοιαζουν...διαφερουν στις λεπτομερειες το βαρος και τη τιμη.

Απο toolstore

Και...

Απο toolspot, οπου ειμαι και sales director του καταστηματος :afro:

Καλοδουλευτα Νεκταριε!!

Η σεγα φαινεται οτι πληροι καποια πολυ χρησιμα και απαραιτητα χαρακτηριστικα, καλη επιλογη.
Λιγες σεγες διαθετουν φως, αυτοματο εντατηρα και πενταλ διακοπτη που ειναι απιστευτα βολικο αξεσουαρ. Εαν λειτουργει σωστα και ο φυσητηρας θα ειναι μια πληρεστατη σεγα παγκου.

Δεν καταλαβαινω γιατι αγορασες κι αλλο πενσοειδες σκυλα αφου ειχες την parkside, που ειναι και μεγαλυτερη στο ματι :)

Δυο ολοκληρες μερες εχει να κινηθει το νημα και με την σημερινη τρεις, πρωτοφανες!! :))

Oμως δεν θα τριτωσει το κακο καθως σημερα παρελαβα δωρεαν απο γειτονα φρεσκο τσιμεντακι που του περισσεψε!
49827078107_76196dd86a_z.jpg

Eπειδη δεν προκειται να χρησιμοποιησω ολη αυτη την ποσοτητα, ιδιως τωρα που ανακαλυψαμε τα κονιαματα, οποιος φιλος θελει κανα τσουβαλακι, ευχαριστως :)

Αν ειναι ανακατεμενο με αμμοχαλικο, εγω θα ηθελα ενα τσουβαλακι, γιατι αν περιμενω το leroy...καλο Ιουλιο :)

Σημερινή παραλαβή αναλώσιμων

2 Spray διάλυσης ρητίνης Stihl 300 ml
2 ανταλλακτικά παξιμάδια νά υπάρχουν κεφαλής Stihl γιά τό FSA 85
1 Γάντζος γιά τόν άξονα τού FSA 85 γιά να μπορεί να μπεί αορτήρας,άν καί στήν πράξη δέν βλέπω να χρειάζεται ιδιαίτερα,γιατί είναι ελαφρύ χορτοκοπτικό.

Tα ξένα λίνκ στά ανταλλακτικά είναι ενδεικτικά,γιατί δέν έβρισκα από Ελλάδα τούς αντίστοιχους κωδικούς προιόντος.

nb110.jpg

Δημήτρη Καλοριζικα !
Μιχάλη ας είναι και τσιμέντα
Σε λίγο αν δεν ανοίξουν τα μαγαζιά οι πρώτη ύλη θα είναι δυσεύρετη και θα πουλιεται μαύρη αγορά η ανταλλακτική οικονομία
Σημερινή παραλαβή 2 μπαταρίες για τα θηριάκια
de3a808260778800b103c5b66f748e7e.jpg

192ac08bbcfcd23f124c70a14f919785.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kαλοριζικα συναδελφοι!!

Δημητρη και εγω ειμαι του δογματος... παρε για να υπαρχουν:))

Γιωργο απο που πηρες μπαταριες για τα μακιτα? Το banggood ειχε βγαλει, και ισως εχει ακομα, κατι φοβερες μαιμου 12βολτες 2Αh.
To 12βολτο ζευγος Μακιτα, κρουστικο και παλμικο ειναι και μενα το αγαπημενο μου, δυναμη και εργονομια. Το εχω στην πρωτη γραμμη στο εργαστηριο.