Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα Γιαννη, τι ωραια φωτογραφια γεματη λαχταριστα εδεσματα, gourmet Bosch! :))

Aν ασχολεισαι εντονα με μαστορεματα θα σου φανουν (παρα) πολυ χρησιμα και τα υπολοιπα δισκακια που παιρνει αυτο το καταπληκτικο τροχακι.
Aναφερομαι, εκτος απο γνωστα δισκακια κοπης μεταλλου, για δισκακια λειανσης, φτερωτα, ceramics και multi material)

Πλέον κοιτάμε την 18V της Bosch αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει σε ποιο από τα GSB να πάω (GSB 18V-55 ή GSB 18V-60 C). Θα δω αν και δεν πιστεύω ότι αξίζει η διαφορά των 100,00 .

Εαν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις μια χαρά είναι και το GSB 18v-55....
Το κέντρο βίδας το εχει στα 250 με 3 4αρες procore μπαταριες(ελαφρότερες από τις άλλες 4αρες) που θα σε καλύψουν με το παραπάνω...
Το άλλο είναι brushless βεβαια με περισσότερη διάρκεια εργασίας κατά 10-15% εργασίας ανά μπαταρια και λίγο πιο δυνατό μοτέρ αλλά αυτά θα πιάσουν τόπο εαν το χρησιμοποιούσες επαγγελματικα.
Οπότε θαρρώ πως δεν αξίζουν τα εξτρα 100 ευρω που καλύτερα μπορείς να τα δώσεις για κάποιο άλλο μπαταρίας.

Καλημέρα !! Ευχαριστώ !!
Και τα 2 (GSB 18V-55 / GSB 18V-60 C) brushless είναι. Αυτή την στιγμή έχω ένα GSB 14,4V-LI που το αγόρασα πριν 10 χρόνια. Έχει λειτουργήσει ημιεπαγγελματικά (!!!), με το σκεπτικό ότι το χρησιμοποιούσα σε εγκαταστάσεις όχι τόσο συχνά όσο οι ηλεκτρολόγοι-υδραυλικοί αλλά πιο περιστασιακά. Επομένως αυτό που θέλω τώρα είναι ένα που είναι κοντά σε προδιαγραφές με το 14,4 και αυτό βάση ροπής είναι το 60 C αλλά από την άλλη επειδή πλέον δεν πιστεύω να χρησιμοποιηθεί στο πεδίο (!!!) δεν αξίζει να δώσεις τα 100 παραπάνω αντί να τα δώσεις σε ένα solo εργαλείο αφού θα έχεις πλέον και τρεις μπαταρίες. Θα δούμε, έχω ακόμα κάνα μήνα μπροστά μου !!!!

Kαι τα δυο δραπανα ειναι brushless, αλλα το 60c βλεπω οτι ειναι μια κλαση ανωτερο με καποια εξτρα χαρακτηριστικα (συνδεσιμοτητα blue tooth, kickback control, ελαχιστα ισχυροτερο, καλυτερο τσοκ κλπ).

Εαν θα αγοραζα το ακριβο μοντελο, αυτο θα ηταν μονο για το anti kick back control, αλλα σε δραπανο δεν πολυχρειαζομαι αυτη την προστασια οπως ισως την χρειαζομαι σε ενα πολυ ισχυροτερο πιστολετο.

Ναι είναι όντως brushless και τα 2....!!
Σιγουρα δεν αξίζουν τα 100 ευρώ παραπάνω τότε...τα έξτρα χαρακτηριστικά δεν είναι μείζονος σημασίας.

Εγώ θα πρότεινα το gsr 18v- 60fc , τίποτε άλλο.Όλα σε ένα για όλες τις δουλειές.Μιλάω για την πλήρη έκδοση με όλα τα εξαρτήματα μέσα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλώς τα παιδιά... καλώς τα 10 kg ρυτίνης!
Μπράβο.. Χαμός θα γίνει
Ποια πήρες; πόσο έκανε να έρθει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Κωστή.

Παύλο στις 21 Απριλίου έκανα την παραγγελία. (Ώχ... Τώρα πρόσεξα την ημέρα...)
Από εδώ.
Το ωχ που πήγαινε; είχες εθνική γιορτή μήπως;...
Για δοκίμασε και πες μας γιατί τώρα καλοκαίριασε και το σκέφτομαι κι εγώ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Bλεπω πολλες ρητινες στο amazon.de που ερχονται πολυ φτηνοτερα ανα κιλο, απο την Mercola που ερχεται στα 18 ευρω το κιλο.

Καλοριζικη Μπαμπη!!

Σ´ ευχαριστώ Μιχάλη... Γύρω στα 10 το κιλό υπάρχουν πολλές και, κυρίως, καλές ρυτίνες.

Λίγο παράτυπο για πολλούς EDC το DMR, αλλά μια και το έχω μόνιμα μαζί μου λογικά μετράει! To 7300 δεξιά του ήρθε κι αυτό μαζί. Το 2730 στα αριστερά είναι παλιό, αλλά μην το βγάλω απέξω και θιχτεί.

jHwzsE0.jpg

Χθεσινή παραλαβή λάμα γιά τό κλαδευτήρι FELCO 2
Αυτό τό Felco τό έχω από τό 1995,έχει κόψει πεδιάδες ολόκληρες όχι στρέμματα,έχει συναισθηματική αξία εξ'ου καί τού έχω βάλει θερμοσυστελλόμενο στίς λαβές πού μέ τήν χρήση είχαν φύγει τελείως,δεν θέλω να το αποχωριστώ,του αλλάζω λάμα όταν τρώει τα ψωμιά της από τα ακονίσματα,καί γίνεται καινούργιο.

Καί σημερινή τοποθέτηση καί φωτογράφιση.

fe210.jpg

fe310.jpg

fe410.jpg

Με γεια Δημήτρη. τόσο καλό είναι αυτό το κλαδευτήρι ; για να το λες εσύ που είναι η δουλειά σου σίγουρα έτσι θα είναι. Αλήθεια σε ποια χώρα κατασκευάζεται ;
Εγώ έχω το Lowe και είμαι κατα ευχαριστημένος. κλαδεύω βέβαια περιατασιακά και όχι επαγγελματικά όπως εσύ, αλλά έχω κόψει και αρκετά σχίνα και μάλιστα χοντρά κλαδιά και δεν έχει κάνει κιχ.45 το είχα πάρει πριν 5 χρόνια περίπου.

Ετσι μπραβο ρε Μητσο! Το καλο το εργαλειο με τη περιποιηση του θα ζησει δεκαετιες!

ΥΣ γιατι δε αγοραζετε ενα απο το lidl να κανετε τη δουλεια σας...:flipout: