Με γεια Δημήτρη. τόσο καλό είναι αυτό το κλαδευτήρι ; για να το λες εσύ που είναι η δουλειά σου σίγουρα έτσι θα είναι. Αλήθεια σε ποια χώρα κατασκευάζεται ;
Εγώ έχω το Lowe και είμαι κατα ευχαριστημένος. κλαδεύω βέβαια περιατασιακά και όχι επαγγελματικά όπως εσύ, αλλά έχω κόψει και αρκετά σχίνα και μάλιστα χοντρά κλαδιά και δεν έχει κάνει κιχ.45 το είχα πάρει πριν 5 χρόνια περίπου.
Ετσι μπραβο ρε Μητσο! Το καλο το εργαλειο με τη περιποιηση του θα ζησει δεκαετιες!
ΥΣ γιατι δε αγοραζετε ενα απο το lidl να κανετε τη δουλεια σας...![]()
Να μαι και γω,
Μια για μενα, μια για αλλον
Να μαι και γω,
Μια για μενα, μια για αλλον
Θα αργησει λιγο γιατι μολις πριν λιγες μερες εκοψα με τις παλιες.Ωραίος ο παίκτης,καλοθέριστα να είναι τά χόρτα :a0210:
Βάλε σέ ένα κουβά μέ νερό τήν δικιά σου,καί αύριο δώστης να καταλάβει,καί θέλω στό ανάλογο νήμα τό σχόλιο σου από τήν εμπειρία χρήσης της,καθώς καί φωτογραφικό υλικό τό πρίν μέ τό μετά,ξέρεις εσύ .....![]()
Αυτή που μου δώσανε για CF3 Pro ήρθε σ' αυτή τη συσκευασία. Ρώτησα μάλιστα επειδή δεν έγραφε η συσκευασία το μοντέλο και μου είπαν ότι αυτή είναι. Περίεργα πράγματα.
View attachment 171101
χωρίς κραδασμούς στό χέρι.
χαχαχα ....καλοθέριστα(!!!), τι υπεροχη και πρωτοποριακη ευχη!!!!!!
Νεκταριε καλοθεριστα λοιπον!!))
Kαλοκλάδευτη και η ανταλλακτικη λαμα Δημητρη!!
Οσο κοστιζουν τρια φίνα κλαδευτηρια "Kαληφλώρα" ("Florabest" του Lidl), κοστιζει μια ανταλλακτικη λαμα "Felco"!!
Αυτή που μου δώσανε για CF3 Pro ήρθε σ' αυτή τη συσκευασία. Ρώτησα μάλιστα επειδή δεν έγραφε η συσκευασία το μοντέλο και μου είπαν ότι αυτή είναι. Περίεργα πράγματα.
Ρίξε μια ματιά στο STIHL PG30 , Felco λεπίδα αλλά πλαστική λαβή για μηδενικούς κραδασμούς.
Λες να παιζει μαιμουδια?
Μάλλον δεν το είδατε.Θα το δω αύριο και θα ενημερώσω.
Οι νέες κεφαλές πάντως έχουν άσπρο καπάκι άρα έτσι πρέπει να είναι και οι φωτογραφίες. Παρέλαβα νέα παρτίδα μεσινέζες αλλά δεν πρόσεξα το αυτοκόλλητο.
Μάλλον δεν το είδατε.
δηλαδή σκέφτομαι μήν σπάσει κάποια στιγμή η πλαστική λαβή.
Ας σπάσει , ο καρπός σου να είναι καλά .
Ακόμη αναρρώνω από επέμβαση τον Οκτώβρη (ρήξη τρίγωνου χόνδρου) στον αριστερό καρπό , πλέον άλλαξα τα κυρίως εργαλεία μου με ελαφρύτερα και πιο αντικραδασμικά . Η υγεία πάνω από όλα Δημήτρη . Μακάρι να το είχα προβλέψει όταν ήμουν νεότερος με ακαταπόνητες αρθρώσεις.
Από θέμα κραδασμών το Stihl PG 30 το θεωρείς καλύτερο από τό Felco 2 .
.
Σημερινη παραλαβη ενα μποτακι ασφαλεια σε πρωτη φαση S1P της Delta απο Κασσο..
https://postimg.cc/zVQbz8WM
https://postimg.cc/679HBrCY
Θα το δω αύριο και θα ενημερώσω.
Οι νέες κεφαλές πάντως έχουν άσπρο καπάκι άρα έτσι πρέπει να είναι και οι φωτογραφίες. Παρέλαβα νέα παρτίδα μεσινέζες αλλά δεν πρόσεξα το αυτοκόλλητο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.