Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με γεια Δημήτρη. τόσο καλό είναι αυτό το κλαδευτήρι ; για να το λες εσύ που είναι η δουλειά σου σίγουρα έτσι θα είναι. Αλήθεια σε ποια χώρα κατασκευάζεται ;
Εγώ έχω το Lowe και είμαι κατα ευχαριστημένος. κλαδεύω βέβαια περιατασιακά και όχι επαγγελματικά όπως εσύ, αλλά έχω κόψει και αρκετά σχίνα και μάλιστα χοντρά κλαδιά και δεν έχει κάνει κιχ.45 το είχα πάρει πριν 5 χρόνια περίπου.

Ευχαριστώ Γιώργο
Πέντε λέξεις τό χαρακτηρίζουν :
Πολύ καλή κοπή ακριβείας,εργονομικό,ελαφρύ,χωρίς κραδασμούς στό χέρι,αξιόπιστο.

Ετσι μπραβο ρε Μητσο! Το καλο το εργαλειο με τη περιποιηση του θα ζησει δεκαετιες!

ΥΣ γιατι δε αγοραζετε ενα απο το lidl να κανετε τη δουλεια σας...:flipout:

Εκαστος στό είδος του Νεκτάριε καί ο Λουμίδης στούς καφέδες !!

Τα Parkside γιά έναν ερασιτέχνη πού δέν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις,καί θα το χρησιμοποιεί λίγες φορές τόν χρόνο μιά χαρά θά κάνει τήν δουλειά του μέ τα Parkside
Aλλά γιά έναν επαγγελματία πού έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις,η καί γιά έναν ιδιώτη ακόμα πού εχει ιδιαίτερες απαιτήσεις,θά πάει σέ κάτι ανώτερο.

Να μαι και γω,
Μια για μενα, μια για αλλον

Ωραίος ο παίκτης,καλοθέριστα να είναι τά χόρτα :a0210:

Βάλε σέ ένα κουβά μέ νερό τήν δικιά σου,καί αύριο δώστης να καταλάβει,καί θέλω στό ανάλογο νήμα τό σχόλιο σου από τήν εμπειρία χρήσης της,καθώς καί φωτογραφικό υλικό τό πρίν μέ τό μετά,ξέρεις εσύ .....-bye-

χαχαχα ....καλοθέριστα(!!!), τι υπεροχη και πρωτοποριακη ευχη!!!!!! :flipout:

Νεκταριε καλοθεριστα λοιπον!! :)))

Kαλοκλάδευτη
και η ανταλλακτικη λαμα Δημητρη!!
Οσο κοστιζουν τρια φίνα κλαδευτηρια "Kαληφλώρα" ("Florabest" του Lidl), κοστιζει μια ανταλλακτικη λαμα "Felco"!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραίος ο παίκτης,καλοθέριστα να είναι τά χόρτα :a0210:

Βάλε σέ ένα κουβά μέ νερό τήν δικιά σου,καί αύριο δώστης να καταλάβει,καί θέλω στό ανάλογο νήμα τό σχόλιο σου από τήν εμπειρία χρήσης της,καθώς καί φωτογραφικό υλικό τό πρίν μέ τό μετά,ξέρεις εσύ .....-bye-
Θα αργησει λιγο γιατι μολις πριν λιγες μερες εκοψα με τις παλιες.

Να μαι και γω,
Μια για μενα, μια για αλλον

Αυτή που μου δώσανε για CF3 Pro ήρθε σ' αυτή τη συσκευασία. Ρώτησα μάλιστα επειδή δεν έγραφε η συσκευασία το μοντέλο και μου είπαν ότι αυτή είναι. Περίεργα πράγματα.

20200503_210111.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτή που μου δώσανε για CF3 Pro ήρθε σ' αυτή τη συσκευασία. Ρώτησα μάλιστα επειδή δεν έγραφε η συσκευασία το μοντέλο και μου είπαν ότι αυτή είναι. Περίεργα πράγματα.

View attachment 171101

Λες να παιζει μαιμουδια?
Απο επισημο τις πηρα εγω.
Θα μας διαφωτισει ο ανθρωπος της stihl που εχουμε στη παρεα.

Θα το δω αύριο και θα ενημερώσω.

Οι νέες κεφαλές πάντως έχουν άσπρο καπάκι άρα έτσι πρέπει να είναι και οι φωτογραφίες. Παρέλαβα νέα παρτίδα μεσινέζες αλλά δεν πρόσεξα το αυτοκόλλητο.

χωρίς κραδασμούς στό χέρι.

Ρίξε μια ματιά στο STIHL PG30 , Felco λεπίδα αλλά πλαστική λαβή για μηδενικούς κραδασμούς.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

χαχαχα ....καλοθέριστα(!!!), τι υπεροχη και πρωτοποριακη ευχη!!!!!! :flipout:

Νεκταριε καλοθεριστα λοιπον!! :)))

Kαλοκλάδευτη
και η ανταλλακτικη λαμα Δημητρη!!
Οσο κοστιζουν τρια φίνα κλαδευτηρια "Kαληφλώρα" ("Florabest" του Lidl), κοστιζει μια ανταλλακτικη λαμα "Felco"!!

Σέ ευχαριστώ Μιχάλη -bye-

Καί εμένα σάν τού Νεκτάριου είναι τα καρούλια τής μεσινέζας
Δημήτρη ίσως η νέες παρτίδες νά έρχονται έτσι,πάντος στήν δική σου φωτό είναι η νέα κεφαλή 26-2,ενώ στά παλιά καρούλια στά δικά μας στήν φωτό είναι η παλιά κεφαλή 25-2.
Σέ ένα ξένο site βλέπω έχει σάν τό δικό σου καρούλι,πού μάλλον σημαίνει καινούργια παρτίδα
Ο Κώστας (Κosmous) είναι ο καθ ύλην αρμόδιος να μας απαντήσει σίγουρα.

Ρίξε μια ματιά στο STIHL PG30 , Felco λεπίδα αλλά πλαστική λαβή για μηδενικούς κραδασμούς.

Κώστα τό έχω δεί,καί τό έχω πιάσει στά χέρια μου το Stihl PG30,στό ίδιο βάρος είναι καί τα δύο 240 gr,καί το παλικάρι στό μαγαζί μού αναφέρει ότι είναι Felco στήν ουσία,αλλά εγώ είμαι κολλημένος μέ τα Felco στα κλαδευτήρια !!!
Το Felco έχει λαβή αλουμινίου,δέν νομίζεις ότι σέ βάθος χρόνου η λαβή αλουμινίου θα αντέξει περισσότερο ? δηλαδή σκέφτομαι μήν σπάσει κάποια στιγμή η πλαστική λαβή.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Λες να παιζει μαιμουδια?

Μπα, από επίσημο τις πήρα και εγώ, και φαίνονται ίδιες πλην της συσκευασίας . Ίσως δεν έχουν πολύ νοικοκυρεμένους τους κωδικούς τους.

Οι νέες κεφαλές πάντως έχουν άσπρο καπάκι άρα έτσι πρέπει να είναι και οι φωτογραφίες. Παρέλαβα νέα παρτίδα μεσινέζες αλλά δεν πρόσεξα το αυτοκόλλητο.
Μάλλον δεν το είδατε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

δηλαδή σκέφτομαι μήν σπάσει κάποια στιγμή η πλαστική λαβή.

Ας σπάσει , ο καρπός σου να είναι καλά .

Ακόμη αναρρώνω από επέμβαση τον Οκτώβρη (ρήξη τρίγωνου χόνδρου) στον αριστερό καρπό , πλέον άλλαξα τα κυρίως εργαλεία μου με ελαφρύτερα και πιο αντικραδασμικά . Η υγεία πάνω από όλα Δημήτρη . Μακάρι να το είχα προβλέψει όταν ήμουν νεότερος με ακαταπόνητες αρθρώσεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ας σπάσει , ο καρπός σου να είναι καλά .

Ακόμη αναρρώνω από επέμβαση τον Οκτώβρη (ρήξη τρίγωνου χόνδρου) στον αριστερό καρπό , πλέον άλλαξα τα κυρίως εργαλεία μου με ελαφρύτερα και πιο αντικραδασμικά . Η υγεία πάνω από όλα Δημήτρη . Μακάρι να το είχα προβλέψει όταν ήμουν νεότερος με ακαταπόνητες αρθρώσεις.

Περαστικά εύχομαι Κώστα,καί ταχεία ανάρρωση.
Από θέμα κραδασμών το Stihl PG 30 το θεωρείς καλύτερο από τό Felco 2 ? γιατί καί τό Felco έχει κορυφαίο αντικραδασμικό σύστημα στίς λαβές.Εγώ δοκιμάζοντας τό PG 30 τό είδα τό ίδιο μέ τό Felco.
Tέλος πάντον όταν πάω στό κατάστημα,θά τό ξανακοιτάξω πιό σχολαστικά.

YΓ : Αν είμαστε off-topic ζητώ συγγνώμη,καί μπορούν οι κ.κ διαχειριστές νά τά μεταφέρουν στό ανάλογο νήμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Από θέμα κραδασμών το Stihl PG 30 το θεωρείς καλύτερο από τό Felco 2 .
.

Κλείσε το PG30 με δύναμη και θα διαπιστώσεις την ελαστικότητα (είναι και το ζητούμενο) της πλαστικής λαβής.

ΥΓ. Συμφωνώ με το ΥΓ σου.

Σωστή η σκέψη ....

cf3.jpg