Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σωστή η σκέψη ....

Κώστα ευχαριστούμε. Ο Αντρέας ξέχασε να βάλει κωδικό στην καινούργια παρτίδα και μπερδεύει τον κόσμο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα ευχαριστούμε. Ο Αντρέας ξέχασε να βάλει κωδικό στην καινούργια παρτίδα και μπερδεύει τον κόσμο.

Μα έχει κωδικό αυτή που ανέβασες στην δεξιά άκρη 0000 930 4301

Να δουμε τωρα τι ακρη θα βγαλω.
Παντως αυτη η ενασχοληση ειναι για βαρυποινίτες ...

Καλοριζικα τα μποτινια εργασιας (θα τα πιανουν οι ανιχνευτες των αεροδρομιων:), ασπαστα να'ναι τα νηματα μεσινεζας και καλοδουλευτα τα λαμακια της Proxxon.

Nεκταριε δεν νομιζω να υπαρχουν αλλα μεγεθη, oλα τα πηρες :))

Κώστα,Γιωργο και Μιχαλη ευχαριστώ...

Γιώργο καλοπερπατητα η καλόπατητα που λενε και κάποιοι άλλοι....
Το θέμα είναι να κάνουν δουλειά τους όπως πρέπει και αντεξουν.
Θα ακολουθήσει και ζευγάρι S3 για ποιο βαριές δουλειές..

Εχουμε περασει σε αλλο επιπεδο αναφορικα με τις ευχες! Τα 'καλοριζικα' και τα 'καλοδουλευτα' ανηκουν πλεον στο παρελθον, ειναι πολυ μπαναλ και κοινοτυπα!!
Tωρα ευχομαστε αναλογως με το ειδος που αγοραζουμε!

Θυμαμαι οταν εγραφα στο νημα των φωτογραφικων μηχανων, μια συνηθισμενη ευχη για αγορα νεας φωτογραφικης μηχανης ηταν... καλοκλικωτη!! :)))

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλά έργα Νεκ. Τι είναι για βαρυποινίτες; Η αλλαγή πριονιών;
Η ενασχοληση με δαυτο το διαβολικο μηχανημα φτιαχνοντας μικροκατασκευουλες που πρεπει να επεξεργαστεις καταλληλα με το χερι μετα. Το ενα φερνει το αλλο και τωρα καταλαβαινω τους μαστερ of olive proxxon του φορουμ, που αγοραζαν το ενα εργαλειο μετα το αλλο για να κανουν δουλεια.
Καλοριζικα τα μποτινια εργασιας (θα τα πιανουν οι ανιχνευτες των αεροδρομιων:), ασπαστα να'ναι τα νηματα μεσινεζας και καλοδουλευτα τα λαμακια της Proxxon.

Nεκταριε δεν νομιζω να υπαρχουν αλλα μεγεθη, oλα τα πηρες :))
Εχει κιαλλα...

Εγω πηρα αυτα πριν λιγες μερες

https://www.emmanouil.com/υποδήματα-ασφαλείας-imola-s3-src

Αλλη αισθηση στο δεσιμο, μπαμ μπαμ και σφιγγω ξεσφιγγω οποτε θελω.
Και ποιοτικο παπουτσι να προσθεσω.
Μια χαρά φενεται Νεκτάριε...ενταξυ ότι πληρώνεις πέρνεις...
Κοίταζα κάποια της Dickers,Lotto και dewalt αλλά ξέφευγαν σε τιμή...
Θα το δοκιμάσω και πω τις εντυπώσεις μου. Πάντως με το που το δοκίμασα μια χαρά άνετο μου φάνηκε...
Επισεις σε συζήτηση που είχα προ ημερών με καποιον μου είπε ότι διχως ανατομικους πατους το παπούτσι δεν κάνει τίποτα από μόνο του....ας έχεις δώσει και 150 ευρώ. . Μου προτείνει τους Scholl for work του όποιους και θα πάρω...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Επισης σε συζήτηση που είχα προ ημερών με καποιον μου είπε ότι διχως ανατομικους πατους το παπούτσι δεν κάνει τίποτα από μόνο του....ας έχεις δώσει και 150 ευρώ. . Μου προτείνει τους Scholl for work του όποιους και θα πάρω...

Ο ανθρωπος ειχε δικιο!

Εγω μεχρι πριν λιγο καιρο δεν εδινα καμμια σημασια σε ανατομικους πατους καθως δεν ειχα προβλημα οσο και να περπατουσα μεχρι που ετυχε να δοκιμασω ενα ζευγαρι Sketchers οπου ειχε προσφορα το amazon ενα ζευγαρι μονο στο νουμερο μου στα 30+8μεταφορικα ευρω απο 76 ευρω!! Τα sketchers τα ηξερα απο γνωστους και φιλους, οτι ηταν ελαφρια και πολυ ξεκουραστα, αλλα τα θεωρουσα πανακριβα και ακομψα για το γουστο μου.

Το αποτελεσμα ηταν εντυπωσιακο! Δεν πιστευα ποτε οτι θα μπορουσε να κανει τετοια διαφορα η ειδικη κατασκευη μιας σολας, memory foam οπως ονομαζουν το υλικο. Απο τοτε εχω παραγγειλει αλλα 3 ζευγαρια ετσι για να υπαρχουν καθως στο Αμαζον πολυ συχνα υπαρχουν μεγαλες προσφορες σε συγκεκριμενα νουμερα και τυπους παπουτσιων ολων των μαρκων. Μεχρι και ανατομικες σαγιοναρες Sketchers πηρα :))

Για το θεμα αυτο, μπορω να πω κι εγω +1000.
Πηρα πριν 2 χρονια κατι παπουτσια με memory foam και εντυπωσιαστηκα απο το ποσο ανετα ειναι.
Ετυχε το καλοκαιρι να περπατησω 60km μεσα σε 3 μερες και δεν ειχα κανενα απολυτως "χτυπημα" ή οτιδηποτε. Πραγματικα αξιζει.

(Τα συγκεκριμενα αξιζαν Χ2 γιατι τα πηρα τυχαια απο bazaar, με εκπτωση στην εκπτωση στην εκπτωση, μονο 20 περιπου 😁
Μετα απο λιγους μηνες πηγα και πηρα αλλο ενα ζευγαρι με 35 περιπου).

Ηλεκτρονική μεζούρα από Bangood
628604a82d521f207c8f3399c2b130da.jpg

Με μια γρήγορη δοκιμή δείχνει ακριβής
Πχ το τραπέζι της κουζίνας το έβγαλε 119.3 χ 69.6 αντί 1.20χ70 αλλά μιλάμε για χύμα μέτρημα όχι με οδηγό
Αγγλικές οδηγίες έχει στην σελίδα του προϊόντος
Όσο για την αποστολή με PDM το 15-20 μέρες ξεχάστε το πάμε για μήνα στην καλή περίπτωση αν όχι περισσότερο

https://www.banggood.com/DUKA-Littl...p-1633012.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN
Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ο ανθρωπος ειχε δικιο!

Εγω μεχρι πριν λιγο καιρο δεν εδινα καμμια σημασια σε ανατομικους πατους καθως δεν ειχα προβλημα οσο και να περπατουσα μεχρι που ετυχε να δοκιμασω ενα ζευγαρι Sketchers οπου ειχε προσφορα το amazon ενα ζευγαρι μονο στο νουμερο μου στα 30+8μεταφορικα ευρω απο 76 ευρω!! Τα sketchers τα ηξερα απο γνωστους και φιλους, οτι ηταν ελαφρια και πολυ ξεκουραστα, αλλα τα θεωρουσα πανακριβα και ακομψα για το γουστο μου.

Το αποτελεσμα ηταν εντυπωσιακο! Δεν πιστευα ποτε οτι θα μπορουσε να κανει τετοια διαφορα η ειδικη κατασκευη μιας σολας, memory foam οπως ονομαζουν το υλικο. Απο τοτε εχω παραγγειλει αλλα 3 ζευγαρια ετσι για να υπαρχουν καθως στο Αμαζον πολυ συχνα υπαρχουν μεγαλες προσφορες σε συγκεκριμενα νουμερα και τυπους παπουτσιων ολων των μαρκων. Μεχρι και ανατομικες σαγιοναρες Sketchers πηρα :))

Φυσικα και ειχε δικιο κανοντας το στην πραξη...!!!!

Φαρμακειο στην Ηλιουπολη τους ειχε ετοιμοπαραδοτους...!!!
Τηλ παραγγελια πρωι-πρωι μαζι με κατι αλλα φαρμακευτικα και τα πηρα σημερα..

Προκειμενου να πω οτι ειναι πολυ ελαστικοι και ανετοι οι πατοι...δεν εχω ξαναδει και νιωσει αλλους τετοιους...θα φανει εν εργασια περαιτερω....
Τα νουμερα ειναι απο 40-46 και το κοβεις στην επιθυμητη διασταση παπουτσιου και τους βαζεις..

https://postimg.cc/G88zGyk2
https://postimg.cc/DSQzfjHf
https://postimg.cc/pm3BxTNM