Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ παιδια!!!

Θυγατρική της Dewalt η Inglesina....
Χαχαχαχα

Βαγγο σε ευχαριστώ και ανταποδιδω τις ευχες!!!
Να σας ζησει το κορίτσι να το χαιρεστε και καλα θρεμματα!!!!!

Παυλο οταν ερχεσαι Αθήνα θα τα βγαζουμε βολτα μαζι!

Σπέσιαλ είναι, καλές βόλτες στην αρχή μη το τρέχεις να στρώσει πρώτα και έλεγχο αέρα στα λάστιχα και του πιτσιρικά κανόνισε να του βγάλεις δίπλωμα

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:
Να ειστε καλα παιδια!!!!!
Κυριάκο
το "πάτημα" στο δεξιά ντουλάπι τι είναι;
Εκει πατας και ανεβαίνει απο τον παγκο το δισκοπριονο.
Το φτιαξαμε ετσι με τον Αχιλλεα ωστε να ειναι αναδυομενο.

Ο σωληνας της σκουπας ειναι.
Χεχεχεχε

Το σημερινο πακετακι πρεπει να ειναι η πιο αργοπορημενη αποστολη που εχω παραλαβει ποτε απο Απω Ανατολη!! 4 μηνες ακριβως!!
Η αρχικη παραγγελια εγινε στο amazon.de στις 26 Ιανουαριου!! https://www.amazon.de/gp/product/B07TBWCRJG/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

Μινι θερμομετρακι υπερυθρων με μολις 3.5 ευρω (free shipping). Προφανως ο κινεζος πωλητης του Amazon στελλει απο Κινα.
49941378601_4c07e063c0_b.jpg

Eλαχιστο σε βαρος και μεγεθος, μολις 18γρ. με τις μπαταριες, μηκος 8εκ και διαμετρο 19μμ.
Μετραει απο -50 εως + 250c και τροφοδοτειται με 2 μπαταριες κουμπια LR44 (AG13).

Δεν εχει καμμια ρυθμιση εκτος απο την αλλαγη Φαρεναϊτ σε Κελσιου που γινεται πιεζοντας με μια καρφιτσα ενα κουμπι στο πισω μερος της συσκευης.

Εδω η αλλαγη των μπαταριων που δεν ειχε ουτε μεσα στην συσκευη ουτε τις δυο spare που επρεπε να ειχε πανω στη συσκευασια. Για οικονομια ισως, τι παιρνεις με 3.5 ευρω :)
49941676587_45320abd34_b.jpg

Το καλο και σημαντικο ειναι οτι το θερμομετρο ειναι ακριβες, συγκρινομενο με ενα μεγαλυτερο που εχω και ειναι τεσταρισμενο.
Σε τετοιου τυπου τσιπικα θερμομετρα οι αποκλισεις μπορει να ειναι παρα πολυ μεγαλες και πανω απο 10% της πραγματικης.

Καλές μετρήσεις Μιχάλη

++++

Σημερινή αγορά
Επαγγελματικό αλυσοπρίονο μπαταρίας Stihl MSA 220 solo,τό ισχυρότερο αλυσοπρίονο μπαταρίας τής Stihl,τό πήρα μέ λάμα 40 cm
2 αλυσίδες έξτρα PS 3/8 p 40 cm
1 Προστατευτικό καπάκι μπαταρίας Stihl

Aπό ότι είδα από μιά γκαζιά στό αέρα πού έκανα,έχει μεγάλη ταχύτητα η αλυσίδα.
Ενας Αμερικάνος τό έχει κάνει τέστ μέ τό MS 250 στήν Ελληνική αγορά τό αντίστοιχο MS 251 45 cc,καί έχει σοκαριστή από ότι γράφει από τό αποτέλεσμα,κατά 2-3 sec το MSA 220 μπαταρίας κόβει πιό γρήγορα από τό βενζινοκίνητο MS 251
Στό τέλος βάζω λίνκ από τό βίντεο τού Αμερικάνου.

vt110.jpg

vt210.jpg

vt310.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτο ειναι θηριο ανημερο, καλοδουλευτο Δημητρη!!!

O χρονος εργασιας των 42 λεπτων με την μικρη μπαταρια φανταζει εξωπραγματικος, ο,τι και να κοβει, δεν ξερω τι μοτερ εχει αλλα ειναι ακρως εντυπωσιακη επιδοση!

Χαιρομαι που βλεπω μπολικες spare αλυσιδες :))

Το σημερινο πακετακι πρεπει να ειναι η πιο αργοπορημενη αποστολη που εχω παραλαβει ποτε απο Απω Ανατολη!! 4 μηνες ακριβως!!
Η αρχικη παραγγελια εγινε στο amazon.de στις 26 Ιανουαριου!! https://www.amazon.de/gp/product/B07TBWCRJG/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

Μινι θερμομετρακι υπερυθρων με μολις 3.5 ευρω (free shipping). Προφανως ο κινεζος πωλητης του Amazon στελλει απο Κινα.

Eλαχιστο σε βαρος και μεγεθος, μολις 18γρ. με τις μπαταριες, μηκος 8εκ και διαμετρο 19μμ.
Μετραει απο -50 εως + 250c και τροφοδοτειται με 2 μπαταριες κουμπια LR44 (AG13).

Δεν εχει καμμια ρυθμιση εκτος απο την αλλαγη Φαρεναϊτ σε Κελσιου που γινεται πιεζοντας με μια καρφιτσα ενα κουμπι στο πισω μερος της συσκευης.

Εδω η αλλαγη των μπαταριων που δεν ειχε ουτε μεσα στην συσκευη ουτε τις δυο spare που επρεπε να ειχε πανω στη συσκευασια. Για οικονομια ισως, τι παιρνεις με 3.5 ευρω :)

Το καλο και σημαντικο ειναι οτι το θερμομετρο ειναι ακριβες, συγκρινομενο με ενα μεγαλυτερο που εχω και ειναι τεσταρισμενο.
Σε τετοιου τυπου τσιπικα θερμομετρα οι αποκλισεις μπορει να ειναι παρα πολυ μεγαλες και πανω απο 10% της πραγματικης.

Πες μας τώρα σε ποιο άλλο forum γράφεις!!!
Το πήρες και τώρα είναι unavailable....
:worshippy:

Μάλλον πέσανε πολλοί τώρα με τον ιο.

Αυτο ειναι θηριο ανημερο, καλοδουλευτο Δημητρη!!!

O χρονος εργασιας των 42 λεπτων με την μικρη μπαταρια φανταζει εξωπραγματικος, ο,τι και να κοβει, δεν ξερω τι μοτερ εχει αλλα ειναι ακρως εντυπωσιακη επιδοση!

Χαιρομαι που βλεπω μπολικες spare αλυσιδες :))

Σε ευχαριστώ Μιχάλη
Το μοτέρ είναι Brushless
Ανεβάζω μιά φωτογραφία από τόν φυσικό κατάλογο Stihl 2020 γιά τούς χρόνους αυτονομίας μέ μπαταρίες AP,εχω 5 μπαταρίες ΑP 300 S καί 2 μπαταρίες ΑP 200,μέ υπερκαλύπτουν καί άν χρειαστεί έχω καί τους ταχυφορτιστές άν υπάρχει ρεύμα νά τίς φορτίσω.

vt510.jpg

Έσκισες πάλι με αυτήν την παραλαβή σου Μήτσο. από βάρος πως πάει ; δεν θα ανεβάσεις κανένα βιντεάκι ;

Σέ ευχαριστώ Γιώργο,το βάρος μέ τήν μεγάλη μπαταρία κομπλέ μέ λάδι-λάμα-αλυσίδα είναι 5,670 κιλά,ήμουν καί εγώ περίεργος για το βάρος καί τό ζύγισα μέ καί χωρίς μπαταρία,χωρίς μπαταρία είναι 3,840 κιλά.
Οταν βρεθεί κάτι νά κόψω θα ανεβάσω καί βίντεο.

Tό επόμενο εργαλείο κήπου μπαταρίας τής επαγγελματικής σειράς,νά δούμε ποιό θα είναι ......

Καλορίζικα!!!

Ευχαριστώ Πάνο