Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν υπαρχει σε Ελληνικο καταστημα, ειχα ψαξει πριν λιγο καιρο.

Αν δεν την βρω καπου φτηνοτερα, θα την παραγγειλω και εγω απο εκει. Ο συλλεκτης κοστος δεν κοιταζει :))

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν υπαρχει σε Ελληνικο καταστημα, ειχα ψαξει πριν λιγο καιρο.

Αν δεν την βρω καπου φτηνοτερα, θα την παραγγειλω και εγω απο εκει. Ο συλλεκτης κοστος δεν κοιταζει :))

Πολύ σωστή κουβέντα !!

-------------------------------------------------------------------------------
Πολύ ωραίο και εξυπηρετικό γκατζετάκι, καλορίζικο.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Η αγορά έγινε και φυγαμε για... μαστορέματα
Αγορά απο εδώ και σε τιμή καλύτερη σε σύγκριση με τα γνωστά "στέκια" των μαστόρων.
Προτίμησα τον Καυκά αντί του praktiker μιας και προσπαθώ όσο μπορώ να στηρίζω ελληνικές επιχειρήσεις.

Αγορά απο εδώ και σε τιμή καλύτερη σε σύγκριση με τα γνωστά "στέκια" των μαστόρων.
Αν κάποιος ενδιαφέρετε καλό θα ήταν να βιαστεί γιατί έχουν μείνει λιγότερα απο 6-7 στην Αττική.
Προτίμησα τον Καυκά αντί του praktiker (αν και πιο κοντά στο σπίτι μου) μιας και προσπαθώ όσο μπορώ να στηρίζω ελληνικές επιχειρήσεις.

Οι μπαταρίες φοστίστηκαν σε περίπου 1 ώρα.
Φαίνεται στιβαρό και δυνατό, δεν έχω εμπειρία απο παρόμοιο εργαλείο για να το κρίνω.
Το ΣΚ θα το δοκιμάσω στα δύσκολα και θα δούμε τι ψάρια πιάνει

Ωραιο σετακι και σε καλη τιμη, καλοριζικο!!

Παρεμπιπτοντως, απο οπου και να το παρεις στην Ελλαδα καλο ειναι, ειτε ξενων ειτε Ελληνικων συμφεροντων ειναι η εταιρεια, δεν παιζει oυσιαστικο ρολο.
Διοτι εαν εχει εδρα την Ελλαδα, οτι εταιρεια και να ειναι, πληρωνει στη χωρα μας φορους, δασμους, ενοικια, φπα, διαφορα ταμεια και φυσικα τους υπαλληλους, οποτε τα χρηματα μενουν στην πατριδα.

Το προβλημα ειναι οταν αναγκαζεται καποιος, για οποιοδηποτε λογο, να κανει αγορες απο το εξωτερικο..

Καλοδουλευτο το εργαλειο φιλε σαν πολυ δεν ειναι 1 ωρα φόρτιση για 2ah μπαταρια οσι για το 887 εχω ακουσει οτι μετα απο καποια ωρα συνεχόμενεις χρήσεις τηγαναζεις και αυγα... 😂😂😂

Αχαχαχαχαχα περα απο την πλακα αν εχεις το εργαλειο θα με ενδιεφερε να ξερω αν εχουν τετοια θεματα με τη θερμοκρασια τα παλια εργαλεια της dewalt τα εχω σε μια Α εκτημηση για τα καινουργια οτι εχουν θεματα ζεστενονται πολύ

Τα παλια τις Dewalt ειναι σκυλια μαυρα ο πατερας μου δουλευε με dewalt επαγγελματικά και καποια απο αυτα λειτουργουν ακομα... Απλα για τα καινουργια εχω ακουσει οτι ζεστενονται πολυ μετα απο συνεχομενη χρηση πριν κανα μήνα θυμαμαι ημουν σε καταστημα που πουλαει εργαλεια και ηταν ενας που επεστρεψε ενα παλμικο τις dewalt καθως είπε οτι το εργαλειο αρχιζε να βγαζει καπνους μετά απο κάποια ωρα χρησης για εναν ερασιτέχνη δεν ειναι προβλημα καθως σπανια να το δουλεψει συνεχόμενα για ωρες για εναν επαγγελματία ομως αυτο ειναι μεγαλο πρόβλημα... Το θετικο με τη dewalt ειναι η χαμηλη τιμη π.Χ το 887 εχει 99 ευρω σολο αυτη τη στιγμη..

μονο οι βιομηχανικες σειρες εχουν μεινει αντοχικες οπως παλια παιδια. και κατασκευαζονται ακομα με πρωτης ποιοτητας υλικα.
οι επαγγελματικες σειρες ειναι πια υποβαθμισμενες σε σχεση με τις προηγουμενες δεκαετιες, στα υλικα τους

Ευχαριστώ παιδιά!
Αλήθεια για λύστε μου μια απορία, για ποιο λόγο να πάρω και παλμικό;
Μήπως το ένα να είναι για τρύπημα και το άλλο για βίδωμα για να μην αλλάζω μύτες ή για κάποιον άλλο λόγο;

Τα παλια τις Dewalt ειναι σκυλια μαυρα ο πατερας μου δουλευε με dewalt επαγγελματικά και καποια απο αυτα λειτουργουν ακομα... Απλα για τα καινουργια εχω ακουσει οτι ζεστενονται πολυ μετα απο συνεχομενη χρηση πριν κανα μήνα θυμαμαι ημουν σε καταστημα που πουλαει εργαλεια και ηταν ενας που επεστρεψε ενα παλμικο τις dewalt καθως είπε οτι το εργαλειο αρχιζε να βγαζει καπνους μετά απο κάποια ωρα χρησης για εναν ερασιτέχνη δεν ειναι προβλημα καθως σπανια να το δουλεψει συνεχόμενα για ωρες για εναν επαγγελματία ομως αυτο ειναι μεγαλο πρόβλημα... Το θετικο με τη dewalt ειναι η χαμηλη τιμη π.Χ το 887 εχει 99 ευρω σολο αυτη τη στιγμη..

Να πω την αλήθεια προτίμησα το σετακι με τις 2 μικρές μπαταρίες ώστε αφενός να υπάρχει μπαταρία backup αφετέρου για μελλοντική αγορά εργαλείου solo

Last edited by a moderator:
υπαρχουν και αλλοι λογοι αλλά δεν ειμαι ο αρμοδιος να απαντησει καθως δεν εχω παλμικο ακομα, ουτε και εμπειρια
ομως τα πρωτα που σκεφτομαι περαν της ευκολιας με τις μυτες, ειναι η μεγαλυτερη ροπη που θα σου γλιτωσει χρονο και κοπο.
και που οταν σου μαγκωσει το δραπανοκατσαβιδο θα σου γυρισει το χερι ενω το παλμικο (απο οτι λενε) οχι.

Ευχαριστώ παιδιά!
Μήπως το ένα να είναι για τρύπημα και το άλλο για βίδωμα για να μην αλλάζω μύτες ή για κάποιον άλλο λόγο;

Καλορίζικο το δραπανοκατσαβιδο της Dewalt...!!!Πολύ θηρίο...
Καλά έκανες και επέλεξες ελληνική εταιρία για την αγορά.. .

Είναι ακριβώς όπως το είπες εργασίακα.. .
Το παλμικο σου γλυτώνει χρόνο και κούραση...
Δουλεύοντας και τα 2 σύγχρονος μόνο θα καταλάβεις την ευκολία...

Ευχαριστώ παιδιά!
Με το παλμικο κερδιζεις χρονο πιο ξεκουραστο και χαρη στη λειτουργία του δεν σου γυρναει το χερι οπως ενα δραπανο κατα το βιδωμα συνήθως ειναι και πιο ελαφριά απι τα δραπανα πιστεψεμε αν βιδωσεις με παλμικο δεν θα θες να ξαναβιδωσεις με δραπανο...

Ευχαριστώ παιδιά!

Το παλμικο κανει καταπληκτικη δουλεια για πασης φυσεως ξεβιδωμα βιδων, παξιμαδιων, μπουλονιων ιδιως σκουριασμενων/παλιων/κολλημενων.
Δεν χαλαει δηλαδη η κεφαλη της βιδας οσο και σφιχτοσφιγμενη να ειναι και αφαιρειτα πανευκολα. Ενω με κοινο δραπανοκατσαβιδο, στην κολλημενη/σφιχτη βιδα ειναι πιθανον και να μην την ξεβιδωσει και να χαλασει την κεφαλη της βιδας.

Απο κει και περα, στα συνηθισμενα βιδωματα με το παλμικο χανεις την αισθηση μεχρι που πρεπει να σφιξεις. Πολλες φορες ειτε δεν σφιγγεις καλα ειτε μπορει να σπασεις την κεφαλη της βιδας απο το υπερβολικο σφιξιμο.

Με λιγα λογια ειναι ενα απαραιτητο κατα τη γνωμη μου εργαλειο, οπου ακομα και το 12βολτο ειναι αρκετο για σχεδον ολες τις DIY περιπτωσεις, αλλα χρειαζεται συνεση η χρηση του, δεν ειναι πανακεια ουτε αντικαταθιστα τον βιδολογο.

Το παλμικο κανει καταπληκτικη δουλεια για πασης φυσεως ξεβιδωμα βιδων, παξιμαδιων, μπουλονιων ιδιως σκουριασμενων/παλιων/κολλημενων.
Δεν χαλαει δηλαδη η κεφαλη της βιδας οσο και σφιχτοσφιγμενη να ειναι και αφαιρειτα πανευκολα. Ενω με κοινο δραπανοκατσαβιδο, στην κολλημενη/σφιχτη βιδα ειναι πιθανον και να μην την ξεβιδωσει και να χαλασει την κεφαλη της βιδας.

Απο κει και περα, στα συνηθισμενα βιδωματα με το παλμικο χανεις την αισθηση μεχρι που πρεπει να σφιξεις. Πολλες φορες ειτε δεν σφιγγεις καλα ειτε μπορει να σπασεις την κεφαλη της βιδας απο το υπερβολικο σφιξιμο.

Με λιγα λογια ειναι ενα απαραιτητο κατα τη γνωμη μου εργαλειο, οπου ακομα και το 12βολτο ειναι αρκετο για σχεδον ολες τις DIY περιπτωσεις, αλλα χρειαζεται συνεση η χρηση του, δεν ειναι πανακεια ουτε αντικαταθιστα τον βιδολογο.
Εαν εχει ρυθμιστη ταχύτητας το παλμικο δυακολα κοβεις βιδα εγω προσωπικά ιλολα τα βιδωματα ξεβιδωματα τα κανω με παλμικο

Αν είσαι κοντά στον Νέο Κόσμο να βρεθούμε και θα σε πείσει η δοκιμή!

Είπαμε είμαστε γείτονες, το πατρικό μου είναι στο Σκλαβενίτη και εγώ μένω Δάφνη.
Αναμένω να κανονιστεί μάζωξη :ernaehrung004: