Δεν υπαρχει σε Ελληνικο καταστημα, ειχα ψαξει πριν λιγο καιρο.
Αν δεν την βρω καπου φτηνοτερα, θα την παραγγειλω και εγω απο εκει. Ο συλλεκτης κοστος δεν κοιταζει)
Τα παλια τις Dewalt ειναι σκυλια μαυρα ο πατερας μου δουλευε με dewalt επαγγελματικά και καποια απο αυτα λειτουργουν ακομα... Απλα για τα καινουργια εχω ακουσει οτι ζεστενονται πολυ μετα απο συνεχομενη χρηση πριν κανα μήνα θυμαμαι ημουν σε καταστημα που πουλαει εργαλεια και ηταν ενας που επεστρεψε ενα παλμικο τις dewalt καθως είπε οτι το εργαλειο αρχιζε να βγαζει καπνους μετά απο κάποια ωρα χρησης για εναν ερασιτέχνη δεν ειναι προβλημα καθως σπανια να το δουλεψει συνεχόμενα για ωρες για εναν επαγγελματία ομως αυτο ειναι μεγαλο πρόβλημα... Το θετικο με τη dewalt ειναι η χαμηλη τιμη π.Χ το 887 εχει 99 ευρω σολο αυτη τη στιγμη..
Ευχαριστώ παιδιά!
Αλήθεια για λύστε μου μια απορία, για ποιο λόγο να πάρω και παλμικό;
Μήπως το ένα να είναι για τρύπημα και το άλλο για βίδωμα για να μην αλλάζω μύτες ή για κάποιον άλλο λόγο;
Με το παλμικο κερδιζεις χρονο πιο ξεκουραστο και χαρη στη λειτουργία του δεν σου γυρναει το χερι οπως ενα δραπανο κατα το βιδωμα συνήθως ειναι και πιο ελαφριά απι τα δραπανα πιστεψεμε αν βιδωσεις με παλμικο δεν θα θες να ξαναβιδωσεις με δραπανο...Ευχαριστώ παιδιά!
Μήπως το ένα να είναι για τρύπημα και το άλλο για βίδωμα για να μην αλλάζω μύτες ή για κάποιον άλλο λόγο;
Ευχαριστώ παιδιά!
Εαν εχει ρυθμιστη ταχύτητας το παλμικο δυακολα κοβεις βιδα εγω προσωπικά ιλολα τα βιδωματα ξεβιδωματα τα κανω με παλμικοΤο παλμικο κανει καταπληκτικη δουλεια για πασης φυσεως ξεβιδωμα βιδων, παξιμαδιων, μπουλονιων ιδιως σκουριασμενων/παλιων/κολλημενων.
Δεν χαλαει δηλαδη η κεφαλη της βιδας οσο και σφιχτοσφιγμενη να ειναι και αφαιρειτα πανευκολα. Ενω με κοινο δραπανοκατσαβιδο, στην κολλημενη/σφιχτη βιδα ειναι πιθανον και να μην την ξεβιδωσει και να χαλασει την κεφαλη της βιδας.
Απο κει και περα, στα συνηθισμενα βιδωματα με το παλμικο χανεις την αισθηση μεχρι που πρεπει να σφιξεις. Πολλες φορες ειτε δεν σφιγγεις καλα ειτε μπορει να σπασεις την κεφαλη της βιδας απο το υπερβολικο σφιξιμο.
Με λιγα λογια ειναι ενα απαραιτητο κατα τη γνωμη μου εργαλειο, οπου ακομα και το 12βολτο ειναι αρκετο για σχεδον ολες τις DIY περιπτωσεις, αλλα χρειαζεται συνεση η χρηση του, δεν ειναι πανακεια ουτε αντικαταθιστα τον βιδολογο.
Αν είσαι κοντά στον Νέο Κόσμο να βρεθούμε και θα σε πείσει η δοκιμή!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.