Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο το steinel και με την ευκαιρία έκανα μια αναζήτηση και βρήκα 2 ακροφύσια από Ελλάδα στα 5 ευρώ το καθένα για όποιον ενδιαφέρεται εγώ Πάντως τα χτύπησα και το κανονικό μέγεθος να υπάρχει στα 4 ευρώ https://www.ilmako.gr/?subcats=Y&st...&match=all&q=Steinel&dispatch=products.search

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://www.a-center.gr/index.php?route=product/product&product_id=5246
Παραγγελία 23/9
Παραλαβή σήμερα 2/10
Bosch GST 18V (κλασική χειρολαβη που με βολεύει περισσότερο.
Ήρθε σε χαρτόκουτα, χωρίς υποδοχή για lboxx, με τρεις λάμπες ξυλου.
Καλή θεωρώ την αντίδραση της εταιρείας, στο χρόνο που δίνει εκτελεί τις παραγγελίες και με ενημέρωση για τα στάδια υλοποίησης.
Έκανα 2-3 μικρές κοπές σε 6αρι μαδέρι πεύκου κι ένοιωσα λες κι έκοβα βούτυρο.
Εξαιρετική αίσθηση στο χέρι και εξαιρετικές κοπές, αλλά φυσικά έπαιξε τεράστιο ρόλο και η λάμα bosch.
Καμία σχέση με την μοναδική ΤΟΤΑΛ ρεύματος που είχα. Άλλο εργαλείο.
Τελική τιμή με έξοδα αποστολής και Αντικαταβολή στα 137,95
Τώρα βλέπω ότι την έχει 1,3 λιγότερο.
Δεν πειράζει, χαλάλι.

Kαλοριζικη Δημητρη!
Οντως ειναι πολυ δυνατη η 18βολτη σεγα της Bosch και πολυ μεγαλη η διαφορα ισχυος με την εξ'ισου πολυ καλη σεγα της 12βολτης σειρας.

+++++++

Παραλαβη χτεσινη απο Κανταρτζογλου στη Ροδο με τις πολυ καλες τιμες γενικοτερα.

Ντιζες γαλβανιζε διαμετρου 5,6 και 8μμ και μηκους ενα μετρο. Η συσκευασια αψογη σε σκληρο χαρτονι με πλαστικες ταπες εκατερωθεν.

50406973933_12e25d770d_b.jpg

https://www.kantarzoglou.gr/el/bides-oupa-karfia/ntiza-galbanize-din-97532293.html

Κριμα που δεν πηρα και ανοξειδωτες τουλαχιστον μια ντιζα γυαλιστερη και ομορφη για το μικρο σφιγκτηρακι που φτιαχνω.

Κάτι παραλάβαμε αλλά μόλις γύρισα απ’ το χωριό και είμαι λιώμα.
Θα ξεκουραστώ πρώτα και μετά θα το ανοίξω με την ησυχία μου... Σε κανα δεκάλεπτο δηλαδή... ;)

Attachments

• 53BE1D3D-A376-416F-BA53-05804CDB5EEB.jpg
    53BE1D3D-A376-416F-BA53-05804CDB5EEB.jpg
    112.2 KB · Views: 181
Καλορίζικο η σεγα Δημήτρη...!!!
Επαγγελματικό εργαλείο...!!!!

Μπάμπη μας έχεις σε αναμονή...και το πακέτο μεγάλο...!!!!😁

Κάτι παραλάβαμε αλλά μόλις γύρισα απ’ το χωριό και είμαι λιώμα.
Θα ξεκουραστώ πρώτα και μετά θα το ανοίξω με την ησυχία μου... Σε κανα δεκάλεπτο δηλαδή... ;)

α καλα ... ξεχωνιασες την metabo και την αφησες στη μεση, ηρθε και το καινουργιο (..... ) τερας ... να σε δω που θα το βαλεις :flipout:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ πολύ παιδιά...
Ατανάς, τη Metabo σκέφτομαι να τη δώσω αφού με τη μεγάλη στο χωριό και τη μικρή Shepaach εδώ η METABO δεν έχει δουλέψει καθόλου.
Και ούτε προβλέπεται να δουλέψει απ´ότι καταλαβαίνω, κρίμα οι τόσες κορδέλες που της έχω πάρει.

Ωχ! Το έκανες το θαύμα σου αν πρόλαβα και είδα;
Αντε βάλε μπρος και πες μας εντυπώσεις..

Άλλος με παρέσυρε, αυτά κάνουν οι "κακές παρέες"... Τι να κάνω κι εγώ, μικρός είμαι και παρασύρομαι. :grinning-smiley-043
Το πρώτο κομμάτι δουλεύει ήδη. Το δικό μου μόλις ξεπακετάρεται.
Και η πρώτη ερώτηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι:
-Γιατί τα digital θερμόμετρα δουλεύουν οέο; :nounder:

Attachments

• DA2AF3C8-87B4-4597-A247-9E00E26D8DBC.jpg
    DA2AF3C8-87B4-4597-A247-9E00E26D8DBC.jpg
    161.8 KB · Views: 234
Ρε μάγκες εσείς που καταλάβατε ...δεν μας λέτε και εμάς τι είναι αυτό που παρέλαβε ο "μυστήριος" ....γιατί αυτός είναι σε άλλο κόσμο !!!

Και δεν έχω και πριονοκορδέλα ....:chinscratch:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ρε μάγκες εσείς που καταλάβατε ...δεν μας λέτε και εμάς τι είναι αυτό που παρέλαβε ο "μυστήριος" ....γιατί αυτός είναι σε άλλο κόσμο !!!

Και δεν έχω και πριονοκορδέλα ....:chinscratch:

Γερνάς κι αρχίζεις και ρετάρεις μου φαίνεται... :grinning-smiley-043
Ά ρε γαμώ το... Γιατί να μην είσαι πιο κοντά...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ρε δεν το τελείωσε το βίντεο ...τα έκοψε κάτω κάτω ή απλώς τα "ζωγράφησε¨...και το κάνει και σε μέταλλα αυτό ???
Πολύ καπνό ...και σκούζει κιόλας μερικές φορές σαν να ζορίζεται ...

Άσε που θέλει προγράμματα και διάβασμα ...πράγμα ασύμβατο για μερικούς ...

Παραλαβη λευκης και εξαιρετικα ψιλης σκονης για να βελτιωνει την ρευστοτητα της κυανοακρυλικης, για να μην τρεχει οταν την βαζουμε σε καποια συγκεκριμενα σημεια και υλικα.

Δημητρη (dk31) σε ευχαριστω πολυ που το θυμηθηκες και μου την εφερες, το ειχαμε κουβεντιασει το θεμα πριν αρκετους μηνες!!

50419563251_23de0dd50d_b.jpg

Προφανως απορροφα την υγρασια της κολλας. Θελει ελαχιστη ποσοτητα. Δεν θυμαμαι το ονομα του υλικου αυτου, Δημητρη βοηθα λιγο πλιζ :)

Ειναι πολυ δυσκολο να μετρηθει κατα ποσο επηρρεαζει την δυναμη της κολλας η προσθηκη αυτου του υλικου. Παντως ειναι πολυ χρησιμο να υπαρχει.

Last edited:
Χρησιμη ακουγεται αυτη η σκονη. Που την βρισκουμε; Ειναι μονο για να γινεται πιο παχυρευστη, ή παιζει και το ρολο της σοδας, που λεμε οτι κανει πιο "γεμιστικη" την κυανοακρυλικη;
Μαστρο-Χιωτη, σου περισσευει καμια κουταλια; :)

Δεν θυμαμαι πως την λενε και που την βρισκουμε. Θα Θυμαται ο Δημητρης που μου την εδωσε. Αν δει το ποστ θα απαντησει.

Τιποτε δεν περισσευει, γιατι θα χρειαστω την σκονη για τα επομενα 20-25 χρονια. Αν θες μπορω ομως να σου δωσω λιγη για 2-3 μικρα κολληματα :)

Καλησπέρα παίδες. Η ονομασία του υλικού είναι fumed silica, η εμπορική ονομασία του συγκεκριμένου είναι Aerosil και το είχα αγοράσει από Neotex (κοντά στο σταθμό Λαρίσης) οι οποίοι έχουν μεταξύ άλλων και υαλουφάσματα, εποξικές, κάρμπον κλπ.
Βηθάει στο να μην "τρέχει" η εποξική - την κάνει πιο συμπαγή, και επίσης της δίνει λευκό χρώμα που καμιά φορά βολεύει στην τελική εμφάνιση του υλικού με την κόλλα.
Κατά τα άλλα δεν το έχω χρησιμοποιήσει για άλλο σκοπό. Επίσης όταν το είχα αγοράσει νόμιζα ότι κάνει την ίδια δουλειά με τα microballoons που διάβαζα ότι κάνουν την εποξική πιο εύκολη στο τρίψιμο, αλλά προφανώς είναι άλλο υλικό.
Την προηγούμενη φορά που τα είχαμε ξαναπεί, ένας συμφορουμίτης είχε βάλει αυτό το λινκ που έχει διάφορα σχετικά υλικά και νορμάλ τιμές.
https://www.fibermaxcomposites.com/shop/lt-c-57.html?language=gr