Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ αγαπητοί.
Πήρα το συγκεκριμένο σετακι για πολλούς λόγους όπως:
- δεν βρήκα με πιο κοντό στέλεχος
- Ο Παυλάτος βρίσκεται πολύ κοντά μου και είναι πάντα πολύ εξυπηρετικός!
- έχω ήδη μια σειρά καρυδάκια για παλμικό αλλά φτάνει μέχρι 13αρι αν θυμάμαι σωστά
- έχω μια σειρά με κλασικά καρυδάκια για καστάνια 1/4" & 1/2" που φτάνουν μέχρι 27αρι, οπότε με τους αντάπτορες θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω όλα
- έχω κάποια σκόρπια καρυδάκια για καστάνια 3/8" και θα τα χρησιμοποιήσω κι αυτά με το παλμικό

Πάντως από ποιότητα το συζήτησα με τον κ. Παυλάτο και τα προτείνει.
Σαν κούμπωμα είναι μια χαρά και δεν έχουν τζόγο.
Σήμερα που θα χρησιμοποιηθούν θα έχω επιπλέον πληροφορίες.

Καλοριζικα Γιωργο!

Πραγματι, στα καρυδακια ο τζογος ελαχιστη σημασια παιζει και δεν επηρρεαζει καθολου την εργασια.

Λοιπόν, δούλεψα τον παραπάνω αντάπτορα 1/4" και καρυδάκι 13αρι με το παλμικό DCF887
Αφού τρύπησα, έβαλα έξι απο τα παρακάτω
[url=https://postimg.cc/wy2tqNTY][/URL]

Όλα δούλεψαν ρολόι, ειδικά στις 4 βίδες το παλμικό δούλεψε στην πιο δυνατή επιλογή της ροπής του στο Νο.3 και ακουγόταν οτι δούλευε με αρκετή δύναμη, παρόλα αυτά ο αντάπτορας λειτούργησε όπως έπρεπε.
Πρώτο τεστ λοιπόν checked

Πάμε για άλλα :twoguns:

Δεν κάνεις κανένα λάθος και μάλιστα όταν τα παρέλαβα απο το κέντρο βίδας δεν το ήξερα οτι έχει μέσα τα στριφώνια γιατί δεν το έγραφε αλλά τώρα που ψάχνω στην ιστοσελίδα του δεν τα βρίσκω καν.

Δεν κάνεις κανένα λάθος και μάλιστα όταν τα παρέλαβα απο το κέντρο βίδας δεν το ήξερα οτι έχει μέσα τα στριφώνια γιατί δεν το έγραφε αλλά τώρα που ψάχνω στην ιστοσελίδα του δεν τα βρίσκω καν.

Πάνω στο κουτί δεν λέει;
Εκεί που γράφει το νούμερο του τρυπανιου κλπ

Ο τζογος εκει που μπαινει το καθε στελεχος στο παλμικο οντως δεν μας νοιαζει....εγω εννοουσα το τζογο κατα την τοποθετηση σε ενα καρυδακι στην μπιλια του ανταπτορα...κατα ποσο καλα σφηνονει...εκει λεω εγω μηπως δουλευει εκκεντρα...ισως δεν το εκανα σαφες...
Εκει λοιπον ειδα την διαφορα μεταξυ του απλου ανταπτορα και της Milwaukee..

Aπο την στιγμη που τεσταρε ο Γιωργος και του ειναι οκ παω πασο...

Για αυτόν το τζόγο έγραψα κι εγώ Κωστή.
Έψαξα να βρω αντάπτορα πιο ποιοτικό πριν αγοράσω αλλά τελικά δεν βρήκα πουθενά σετάκι με 3 παρά μόνο μεμονωμένους 1/4" και 1/2"

Πάνω στο κουτί δεν λέει;
Εκεί που γράφει το νούμερο του τρυπανιου κλπ

όπως το βλέπεις στο κουτί
Όμως δεν το έγραφε στην περιγραφή του καταστήματος, ήταν ευχάριστη έκπληξη και η τιμή ήταν αν θυμάμαι καλά γύρω στα 6 ΜΟΝΟ
Το περίεργο είναι οτι το ψάχνω στο ιντερνετ και δεν το βρίσκω πουθενα, μάλλον πηρα το τελευταίο που υπήρχε στην ελληνική αγορά ;)

Γενικά αρχίζουν και φαίνονται κάποιες ελλείψεις στην αγορά, το διαπίστωσα όταν έψαχνα το παλμικό και μου το επιβεβαίωσε και ο κ. Παυλάτος.
Κάντε τα κουμάντα σας εν όψη εορτών

Last edited by a moderator:
Μου ηρθαν εποιτα απο 10 μερες μερες τα στηριγματα και οι κουπαστες απο το Leroy... Eκ πρωτης οψεως δειχνουν οκ τα ξυλα,καθολου σκευωμενα, και γερα τα στηριγματα...και θυληκωνει μια χαρα η βαση στο ξυλο....

https://postimg.cc/Bjz1xmSN

https://postimg.cc/7bqbJF1w