Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για την ώρα δεν είναι στο πρόγραμμα, άσε που την κοιτώ με δέος
Η αλήθεια είναι οτι το ΣΚ έχω να κάνω μια δουλειά που θα χρειαστώ ένα κόλλημα αλλά θα ζητήσω να μου το κάνουν στο Γελαδάκη που παρήγγειλα και τα σίδερα

Αμα μπορει,που το κανει καμια φορα εαν δεν εχει φορτο,γιατι οχι...
...και παρολο το lockdown τι δουλεια εχει αυτος ο ανθρωπος...;..Mαγευουν και 2 κορες βλεπεις..!!!!:2thumb22sup:

Αυτή την ηλεκτροκολληση την πήρα κι εγώ μαζί με την μάσκα της ίδιας εταιρίας.
Σε μια ελαφριά δουλειά που έκανα ήταν άψογη.
Εδώ κι ένα βιντεάκι που την είδα και γι αυτό την πήρα.
https://youtu.be/IH6CsZw8EgE

Καλησπέρα παιδιά και καλορίζικα τα εργαλεία.
Πόσο πάνε τα μεταφορικά από αμαζον? Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από κει. Παίζει να είναι κινέζοι πωλητές από πίσω και να χρεωθεί τελωνείο? Ευχαριστώ προκαταβολικά

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικη η μηχανή Νεκ, αλλά τι θα κουρεύεις μ´ αυτή ρε φίλε;
Πάνω απο 15' λεπτά δεν τη βλέπω να κρατάει.

View attachment 175441

Εργαλεία υδραυλικών που δεν είχα κανένα στη συλλογή μου.
lovely
1
απο που?

Καλησπέρα παιδιά και καλορίζικα τα εργαλεία.
Πόσο πάνε τα μεταφορικά από αμαζον? Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από κει. Παίζει να είναι κινέζοι πωλητές από πίσω και να χρεωθεί τελωνείο? Ευχαριστώ προκαταβολικά

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλως τον,

Τα μεταφορικα στο Αμαζον πανε συνηθως αναλογα τον ογκο του προιοντος αλλα ποτε δεν πεφτουν κατω απο 5-7 ευρω.
Σου ανεφερει ομως τα μεταφορικα πριν ολοκληρωσεις την αγορα.

Ναι, παιζει καποιοι να ειναι κινεζοι οι πωλητες στο Αμαζον -και να στελλουν απο Κινα- και να χρεωθεις τελωνειο εαν τα πραματα ειναι αξιας >22 ευρω (μαζι με τα μεταφορικα).

Το Αμαζον ειναι το καλυτερο ιντερνετικο μαγαζι και το πλεον φιλικο στους πελατες του.

Το Άμαζον, όντως είναι ότι καλύτερο υπάρχει από πλευράς αξιοπιστίας. Τα περισσότερα προιόντα του υπάρχουν σε τεράστιες αποθήκες. Χρεώνεται ο πωλητής περίπου 20%, και το αγοράζουμε μέσω της πλατφόρμας του Amazon. Τα υπόλοιπα, τα στέλνουν μόνοι τους, σε συσκευασία Amazon. Πολλοί έχουν και δικές τους σελίδες, αλλά δεν υπάρχει η εγγύηση της Άμαζον. Για κόστη μεταφορικών, δε γνωρίζω για Ελλάδα.

Καλοριζικες οι μινιατουροειδεις ηλεκτροσυγκολλησεις, αμα μικρυνουν, φτηνωσουν και ελαφρυνουν λιγο ακομα, θα παρω και εγω μια για να αναβαθμισω την δικη μου :)

Ωραια τα πενσοειδη, αλλα μην ξεχναμε να βαζουμε και το λινκ του μαγαζιου -για να εχει νοημα και χρησιμοτητα για ολους η αναρτηση.

...αμα μικρυνουν, φτηνωσουν και ελαφρυνουν λιγο ακομα, θα παρω και εγω μια για να αναβαθμισω την δικη μου :)

Ποσο πιο μικρη απο αυτην Μιχαλη...;
Θα στην φερω να την δεις απο κοντα,κοροναιου επιτρεποντος, εαν δεν την εχεις δει να καταλαβεις το μεγεθος...

Ζήλεψα κι εγώ και μόλις την παρήγγειλα την mini ηλεκτροκόλληση. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ αλλά από τις κριτικές και τα σχόλια σας Είδα ότι είναι η κατάλληλη για ξεκίνημα.

View attachment 175441

Εργαλεία υδραυλικών που δεν είχα κανένα στη συλλογή μου.

Μπορεί να άργησες να τα προσθέσεις στην συλλογή σου όμως πήρες από τα κορυφαία στο είδος τους... :a0210: :a0210: :a0210: Πόσο και από που δεν μας είπες μόνο.... :antlers:

Μιχαλη η τσιμπιδα ειναι μεγαλυτερη απο την ηλεκτροκολληση!!!!!!!!!!!!

Ε για αυτο περιμενω λεμε.

Nα μικρυνει η τσιμπιδα, να μικρυνει κι αλλο το μηχανημα και να δουλευει και με μπαταριες λιθιου (επαναφορτιζομενο).
Οι δυνατοτητες ας ειναι περιορισμενες, κατι παραπανω απο τις δυνατοτες μιας ασημοκολλησης.

Zηταω πολλα?
I don't think so, θα το δουμε συντομα, εγω μαλιστα ειναι σαν να το βλεπω μπροστα μου και να το βαζω στο καλαθι του banggoοd με παραδοση απο Τσεχια, 49 ευρω με τα μεταφορικα :)

Zηταω πολλα?
I don't think so, θα το δουμε συντομα, εγω μαλιστα ειναι σαν να το βλεπω μπροστα μου και να το βαζω στο καλαθι του banggoοd με παραδοση απο Τσεχια, 49 ευρω με τα μεταφορικα :)

Χμμμμ...δεν τα λες ετσι αυτα εσυ...κατι θα εχει παρει το ματι σου....:chinscratch:.....χαχαχα...!!!

Οχι δεν εχει παρει τιποτα το ματι μου, ευσεβεις ποθους εκφραζω αλλα ειμαι βεβαιος οτι θα υπαρξει κατι παρομοιο οπως το περιγραφω.

Ποιος το φανταζοταν ποτε πριν ελαχιστα χρονια οτι θα εβγαινει μια τετοια μινιατουρα και λειτουργικη ηλεκτροσυγκολληση οπως η Helix?

Καλοριζικα ολα παιδια, και ιδιαιτερα οι mini, που την εχω κι εγω και την καμαρωνω.
Μιχαλη, νομιζω ειναι ωρα να την παρεις κι εσυ. Ειναι αρκουντως μικρη και μανιτζεβελη.
Οταν μας αφησουν, θα την φερω απο την υπογα να παιξουμε, να την δεις :)

Ναι φερε την να την δοκιμασουμε.

Μπορoυμε μαλιστα να την ανταλλαξουμε με μια παρωχημενη πλην ομως λαχταριστη, βαρια κι ασηκωτη ηλεκτροκολληση που ειχα αγορασει παλια αλλα δεν ειχα μαθει ποτε να κολλαω σωστα. Θα μου χρωστας και χαρη :)