Tι παραλάβαμε σήμερα..

H χθεσινη παραλαβη που δεν την εβαλα γιατι ηταν η αποστολη των επιπλεον ταινιων που δεν μου ειχε στειλει το καταστημα λογω ελλειψης.

Εδω και τα τρια μεγεθη της ενισχυμενης ταινιας. 12μμ, 15μμ και 19μμ πλατος.
L8TEw8Bh.jpg

Τιμη 0.95, 1.20 και 1,54 ευρω αντιστοιχα. https://dagiopoulos.gr/collections/tainies/products/product-1?variant=28484123131981

Το μεγαλο μεγεθος ειναι Made in Εurope. Τα δυο μικροτερα δεν γραφουν τιποτα :))

απο toolshouse!
Το φιλτροκλειδο φαινεται πολλα υποσχομενο. Θα το δοκιμασω για αρχη σε πλαστικα σιφωνια! (made in New zealand)

δεν ειναι αυτο που φανταζεσαι... :flipout: ειναι για μικρες διατομες τρυπανιων, πηρα ενα τριτο να εχω καβατζα.

Ωραιο, ποιοτικο και μοναδικο πενσακι. Καλοριζικο Γιωργο!

Οπως ειχα αναφερει και πιο παλια, το μικρο αυτο μεγεθος ειναι αυτο που εχω βρει πιο χρησιμο απο τα 4 μεγαλυτερα σε μεγεθος πενσοειδη αυτου του τυπου που βγαζει η Engineer.

EDIT
Αυτο ειναι το δευτερο μεγαλυτερο πενσακι. Εννοουσα το PZ-57. Aλλα και αυτο που πηρες κανει δουλεια και στα μικρα βιδακια. Κανει και δουλεια κανονικης πενσας.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικη η μηχανή Νεκ, αλλά τι θα κουρεύεις μ´ αυτή ρε φίλε;
Πάνω απο 15' λεπτά δεν τη βλέπω να κρατάει.

Ηλθε σκούπα stick Xiaomi. Απίστευτη ποιότητα και πολύ πρακτική !

Απο που?
Διαρκεια μπαταριας και αποδοτικοτητα εχεις εικονα? Σακουλες ή καδος?

Πολυ καλη επιλογη αυτη η σκουπα με το brushless moter.

Σε ο,τι βαζει την υπογραφη της η Χiaomi ειναι πολυ ποιοτικο, πολυ προσεγμενο, καλοκατασκευασμενο και καλοφινιρισμενο. Και σε πολυ καλες τιμες.

Εδω με το μικρό εξάρτημα εμπρός. Εχει 2 ταχύτητες, καλό ήχο και εύκολο κάδο. Ερχεται με αρκετά εξαρτήματα και ανταλλακτικό φίλτρο.

Ωραιο, ποιοτικο και μοναδικο πενσακι. Καλοριζικο Γιωργο!

Οπως ειχα αναφερει και πιο παλια, το μικρο αυτο μεγεθος ειναι αυτο που εχω βρει πιο χρησιμο απο τα 4 μεγαλυτερα σε μεγεθος πενσοειδη αυτου του τυπου που βγαζει η Engineer.

EDIT
Αυτο ειναι το δευτερο μεγαλυτερο πενσακι. Εννοουσα το PZ-57. Aλλα και αυτο που πηρες κανει δουλεια και στα μικρα βιδακια. Κανει και δουλεια κανονικης πενσας.

Ευχαριστώ
Μιχάλη δεν τα ήξερα τα συγκεκριμένα εργαλεία και είπα να τά δοκιμάσω
Επέλεξα το συγκεκριμένο μέγεθος γιατί διαθέτει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογής σε βίδες από 3mm έως 9,5 mm ενώ το μικρότερο μέγεθος (PZ-57) εχει εύρος εφαρμογής 2-3,5mm