Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγω θελω να παρω και μεγαλο τετοιο, και μικρουλι φλογιστρακι-στυλο. 

Μου ειπε καποιο πτηνο οτι παρελαβες και εσυ καποια πραματακια προσφατα, γιατι λοιπον απαξιοις το νημα μας κυριος?

Αυτή Κώστα είναι με αναπτήρα. Και αυτό που πήρα εγώ σήμερα, υπήρχε και με αναπτήρα, αλλά δεν τα προτιμώ. Καλύτερα να έχω έναν αναπτήρα μέσα στην εργαλειοθήκη μου.
Και έχει και life time εγγύηση. .

Ειναι ενα πληρες σετακι το Dremel με διαφορα εξαρτηματα (κολλητηρι, θερμοπιστολο, πυρογραφος κλπ), εχει ενδιαφερον, ειναι προσεγμενο και ποιοτικο.
Δεν μου αρεσει το στομιο που παει προς τα επανω.

Τo αντιστοιχο της Proxxon το βρισκω πιο εργονομικο μου καθεται καλυτερα στο χερι και στην βαση του. Ερχεται ομως σκετο.
Και τα δυο παραγουν πολυ καλη και ρυθμισιμη φλογα. Και τα δυο εχουν αριστο συστημα αναφλεξης, δεν χρειαζονται αναπτηρα.

Παρ'ολο που εχω και τα δυο, τις περισσοτερες φορες κανω την δουλεια μου με ενα τσιπικο διαφανες φλογιστρακι που εχω αγορασει απο το ebay και ενα μινι μεταλλικο pencil torch.

Μία πολύ εύχρηστη θήκη Stihl γιά τό μικρό αλυσοπριονάκι μπαταρίας Stihl GTA 26,μια δερμάτινη ζώνη Stihl.
Καί 2 γκαζοτανάλιες Knipex πού τίς βόλεψα όπως ακριβώς ήθελα σέ μιά ταμπακιέρα Stanley καί για να μην κουνάνε έβαλα φρένο τα περισσευούμενα διαχωριστικά θέσης της.

thiki110.jpg

thiki310.jpg

thiki210.jpg

thiki510.jpg

thiki610.jpg

Καλορίζικα τα εργαλεία σου. Στην φωτογράφου με τα χακί και την ζώνη stihl, μου θυμίζεις ΕΚΑΜ, χαχα 

Xαχαχα Σε ευχαριστώ,είμαι τής παλιάς σχολής τών 80's ενδυματολογικός μέ τά flight jacket καί τα σχετικά !!!

Καί 3 πλαστικές σφήνες Stihl 23 cm μαζί με μιά θήκη γιά σφήνες Stihl

sfines11.jpg

sfines12.jpg

sfines10.jpg

Kαλοδουλευτα Δημητρη!

Πολυτιμο το μικρακι GTA26 για αποψιλωση, εμενα πρωτη φορα μου τελειωσε ολη η μπαταρια πριν τελειωσω το εργο μου, αλλα η καταστροφη αυτη ηταν ενα εκτακτο και μοναδικο γεγονος. Οι σφηνες πως χρησιμοποιουνται?

Μονο που δεν μπορω να καταλαβω γιατι πηρες δυο εχιδνες !! Εκτος αν η μια ειναι 300μμ και η αλλη 250μμ αλλα φαινονται οι ιδιες!

Καλοριζικα Δημητρη...
Φανταζομαι τις 2 Cobra γκαζοταναλιες τις πηρες για καβα η θες μια στο εργαστηρι και μια στην δουλεια στανταρ.......γιατι αλλη εξηγηση δεν υπαρχει....

Σας ευχαριστώ κ.κ συνάδελφοι.
Η απάντηση γιατί πήρα 2 γκαζοτανάλιες είναι γιά να κρατάει κόντρα η δεύτερη όταν σφίγγω-ξεσφίγγω εξαρτήματα αυτόματου ποτίσματος,καί όχι μόνο.
Στό εργαστήριο έχω άλλη Κωστή.

Μιχάλη οι σφήνες κάνουν 2 δουλειές.
1) Σηκώνουν τόν κορμό για να μήν ζορίζεται-σταματάει το αλυσοπρίονο όταν εισχωρεί από τήν μέση καί μετα του κορμού (για μεσαίους και μεγάλους κορμούς)
2) Για να κατευθύνεις τό δέντρο πρός τήν ζώνη ρίψης.

Καλές κοπές Δημήτρη. καλά τι υλικό έχουν αυτές οι σφήνες και αντέχουν στα χτυπήματα ; γιατί φαντάζομαι θα τις χτυπάς με βαριοπούλα για να σφηνώνουν μέσα στον κορμό.

Καλοδούλευτα Δημήτρη
Το σίγουρο είναι οτι είσαι Stihlάτος !

Σε ευχαριστώ Γιώργο.

Καλές κοπές Δημήτρη. καλά τι υλικό έχουν αυτές οι σφήνες και αντέχουν στα χτυπήματα ; γιατί φαντάζομαι θα τις χτυπάς με βαριοπούλα για να σφηνώνουν μέσα στον κορμό.

Σέ ευχαριστώ Γιώργο
Το υλικό είναι ανθεκτικό πολυαμίδιο αντέχουν τα χτυπήματα μιά χαρά,τίς χτυπάω μέ τό πίσω μέρος τσεκουριού.

Kαλοδουλευτα Δημητρη!

Πολυτιμο το μικρακι GTA26 για αποψιλωση, εμενα πρωτη φορα μου τελειωσε ολη η μπαταρια πριν τελειωσω το εργο μου, αλλα η καταστροφη αυτη ηταν ενα εκτακτο και μοναδικο γεγονος. Οι σφηνες πως χρησιμοποιουνται?

Σε ευχαριστώ Μιχάλη

Βλέπω ότι έχουν βγεί κάτι παρεμφερή

https://www.youtube.com/watch?v=P57k8OIepsE