Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβη απο Amazon.co.uk και παραδοση με UPS, μολις σε 1.5 εργασιμη!!!!!
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07G47RPCQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Eπιφανεια σιλικονης για κατασκευες με 3D pen. Mαζι με δυο προστατευτικα δακτυλων.
WMVwRK6h.jpg

Η επιφανεια σιλικονης εχει διασταση ~18χ18 εκατοστα, ειναι χαραγμενη με τις εγκοπες που βλεπετε και μπορει να χρησιμοποιηθει και απο τις δυο μεριες.
Η αντοχη στη θερμοκρασια φτανει τους 270 βαθμους.

read the fucking manual ;)
νομιζα οτι το emitm ειναι για το λειζερ μονο. οδηγιες μια σελιδα μονο
καποια βλακεια του εκανα τωρα και το απορυθμισα τωρα
νικολα σε ευχαριστω θα το ψαξω

Και όταν βάλεις την μέτρηση για ανθρώπινο σώμα παλι για τα σκουπίδια είναι.
Αναφέρομαι σε θερμόμετρα Κίνας με αξία έως και 40 ευρώ που πωλουνται στην αγορά.

χωρια που η σωστη μετρηση ειναι με εσωτερικη θερμοκρασια (για αυτος και αναφερθηκε αλρυγγας)
Απο οσο μου εχουν πει, τα θυματα υποθερμιας τα μετρυς με το θερμομετρο στην πισω εξοδο :smash:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πωπω, treesbee. Έχω να δω πάρα πολύ καιρό!
Μεγειές!

Tήν καλησπέρα μου συνάδελφε,σέ ευχαριστώ !!
Πολύ πρακτικό τό Treesbee Screwlink στα friction saver καί τό βγάζει η μόνο εταιρία με screwlink στό ένα άκρο. !!

Παραλαβη απο Amazon.co.uk και παραδοση με UPS, μολις σε 1.5 εργασιμη!!!!!
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07G47RPCQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Eπιφανεια σιλικονης για κατασκευες με 3D pen. Mαζι με δυο προστατευτικα δακτυλων.

Η επιφανεια σιλικονης εχει διασταση ~18χ18 εκατοστα, ειναι χαραγμενη με τις εγκοπες που βλεπετε και μπορει να χρησιμοποιηθει και απο τις δυο μεριες.
Η αντοχη στη θερμοκρασια φτανει τους 270 βαθμους.

Μιχάλη καλώς τα δέχτηκες καί καλες δημιουργίες.

+++++

Κράνος αναρρίχησης Petzl αεριζόμενο μέ γρίλιες που ανοιγοκλείνουν κατα το δοκούν στα πλάγια.
Ασπρο να διώχνει τίς ακτίνες τού ήλιου,γιατί μέ τα απλά κράνη με λιγοστές καί μικρές τρυπούλες δέν παλεύονται για πολύ ώρα το καλοκαίρι.
Ενα δεύτερο λουρί μέ λάστιχο γιά ασφάλεια κατά τής πτώσης του κλαδευτικού καί όχι μόνο αλυσοπρίονου.
Καί μιά τσουγκρανοσκούπα Wolfgarten

z110.jpg

z210.jpg

z310.jpg

z410.jpg

Καλοριζικα Δημητρη.....!!!
Οντως το κρανος φενεται πολυ εξοιδικευμενο σχεδιαστικα....

Δυνατό το κράνος. Το έχω χρησιμοποιήσει για εκπαιδεύσεις κυρίως, μια που είναι φτιαγμένο για εργασία σε ύψος κλπ. Ελαφρύ και άνετο για πολύωρη χρήση. Για αναρρίχηση πήγα σε άλλο βέβαια, πιο "αναρριχητικό".
Μεγειά και στα νέα πραγματάκια!

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Σάς ευχαριστώ όλους κ.κ συνάδελφοι

Για αναρρίχηση πήγα σε άλλο βέβαια, πιο "αναρριχητικό".
Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Νά μαντέψω μήπως το Petzl Elios ?
Κοίταζα καί τό Climbing Technology x-arbor άν το γνωρίζεις,αλλά κατέληξα στό Petzl vertex vent

Σάς ευχαριστώ όλους κ.κ συνάδελφοι
Νά μαντέψω μήπως το Petzl Elios ?
Κοίταζα καί τό Climbing Technology x-arbor άν το γνωρίζεις,αλλά κατέληξα στό Petzl vertex vent

Μπα όχι, καθαρά αναρριχητικό από άλλη εταιρία. https://www.mammut.com/int/en/p/2030-00141-50139/wall-rider/
Το γνωρίζω και τo CT, αλλά πήγα σε Mammut, ταιριάζει και με τα quickdraws που έχω από την ίδια! Πανάλαφρο και άνετο. Το x-arbor είναι επίσης για εργασία, εξ ου και τα κουμπώματα που έχει για visor, ακουστικά κλπ.

Καλοριζικο το σετακι!

Εχω και εγω 2-3 χαρακες/γωνιες απο αυτη την εταιρια και η ποιοτητα και το φινιρισμα ειναι φοβερα!

Παραλαβη, 2 πετρουλες ακονισματος, 120 και 1200, με παραγγελια 15/10 (!) απο ebay.
Την ιδια μερα ειχα παραγγειλει 2 αλλες (και πιο ποιοτικες) απο 2 αλλους, διαφορετικους πωλητες απο το ebay, και ειχαν ερθει σε 1 μηνα.
Αντε βγαλε ακρη.
0f01c2c34846fc28ffe1abfcdc5c4c36.jpg

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk