Ευχαριστώ!!!Ποιοτικά κοπτικά. με γεια, καλές κοπές !
Διαμαντή καλογέμιστη η ραφιέρα,αλλα παρατηρώ ότι δέν έχεις βάλει [URL="https://www.leroymerlin.gr/gr/apothikeusi-taktopoiisi/rafia-rafieres/rafia-tupou-dexion/komvoelasmata-m8xv8-cm-6]
![]()
Ευχαριστώ είναι ποιότητα τα άτιμαΚαλοριζικα Αντρεα τα κοπτικα....εργαλεια αξιας τα olfa...
Καλορίζικα ναι πολύ καλός πολύ καλή εξυπηρέτησηΚαλορίζικα λεβέντες.
Ανδρέα από τον Βαρδάκα έχω ψωνίσει και εγώ κάτι ράφια ντεξιον, για να φτιάξω παπουτσοθήκη.
Ήρθαν την άλλη μέρα, με μεταφορική... Μια χαρά εξυπηρέτηση και μάλιστα μου έλειπε ένα ράφι και παρόλο τις απαγορεύσεις, πήγα και το πήρα από κει. Απόλυτα ευχαριστημένος...
![]()
Ευχαριστώ ναι είναι η no 1 εταιρεία στις φαλτσετες και όχι μόνοKαλοριζικα συναδελφοι!!
Δημητρη, χαρμα οφθαλμων τα στιλακια! Το αλλο που ειχες ηταν το μικροτερο η το μεγαλυτερο σε μεγεθος λαμας μπορντουροψαλλιδο?
+++
Ανδρεα, αλλο πραμα η ποιοτητα ολων ανεξαιρετως των κοπτικων εργαλειων της ΟLFA.
Πολυ γερα τα πλαστικα και πολυ ποιοτικοι αλλα και εξυπνοι οι μηχανισμοι ασφαλισης/αλλαγης λαμων. Οι δε λαμες OLFA ειναι οι καλυτερες που υπαρχουν.
Στην δικη μου φαλτσετα, που ειναι ο πιο κοινος τυπος των 18μμ, ειναι πιο χοντρες, πιο κοφτερες και αντεχουν πολυ περισσοτερο απο τις υπολοιπες ανταλλακτικες λαμες που κυκλοφορουν. Τεραστια η ποιοτικη διαφορα που φαινεται και με το ματι.
Νομιζω οτι υπαρχει και ανταλλακτικη πριονολαμα για την φαλτσετα που πηρες. Υπαρχει στα 18μμ σιγουρα. Πολυ καλο το πριονι και χρησιμο.
Kαλοριζικα συναδελφοι!!
Δημητρη, χαρμα οφθαλμων τα στιλακια! Το αλλο που ειχες ηταν το μικροτερο η το μεγαλυτερο σε μεγεθος λαμας μπορντουροψαλλιδο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.