Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλό μεσημέρι παιδιά παραλαβή το μενού σήμερα είχε olfa japan φαλτσέτα x σειρά 25mm και κόφτης μιας σελίδας από βαρδακα https://www.vardakas-tools.gr/nysteria-psalidia-prionia/OLFA-TS-1-nysteri-rythmizomeno-mias-selidas και https://www.vardakas-tools.gr/faltsetes-ksystres/Olfa-XH-AL-faltseta-vareos-typou-25mm για όσους ενδιαφέρονται έχει φέρει και τον κόφτη plexiglass της olfa
a6fc6c5b669f80accb7a0f86402e69d0.jpg

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν βάζουν μέσα και το δωράκι τους το ευχαριστιέμαι διπλά... :grinning-smiley-043
Ένα πολύ ωραίο σετάκι της Paulimot με μανέλες κανελάζ και σχισίματος από Amazon.de

Attachments

• 8E69467D-5946-4F9E-8EE1-8636B2B5D39F.jpg
    8E69467D-5946-4F9E-8EE1-8636B2B5D39F.jpg
    205.6 KB · Views: 188
  • 4CCBD86B-C22D-462B-9BEF-73CB06B3DF1E.jpg
    4CCBD86B-C22D-462B-9BEF-73CB06B3DF1E.jpg
    185.1 KB · Views: 187
Καλορίζικα λεβέντες.
Ανδρέα από τον Βαρδάκα έχω ψωνίσει και εγώ κάτι ράφια ντεξιον, για να φτιάξω παπουτσοθήκη.
Ήρθαν την άλλη μέρα, με μεταφορική... Μια χαρά εξυπηρέτηση και μάλιστα μου έλειπε ένα ράφι και παρόλο τις απαγορεύσεις, πήγα και το πήρα από κει. Απόλυτα ευχαριστημένος...
IMG-20201215-204533.jpg

Διαμαντή καλογέμιστη η ραφιέρα,αλλα παρατηρώ ότι δέν έχεις βάλει [URL="https://www.leroymerlin.gr/gr/apothikeusi-taktopoiisi/rafia-rafieres/rafia-tupou-dexion/komvoelasmata-m8xv8-cm-6]

b210.jpg

Εχεις κανει tilt στις παραλαβες!!!
Εκεινο το παλιοhusqvarna θα το παρουμε???

Δημήτρη έχεις χορηγό την stihl; χαχα. Καλορίζικο και αυτό το εργαλείο σου. Όσο για την ραφιερα, δεν χρειαζόντουσαν τα ελάσματα. . Είναι βιδωμενη και στον τοίχο και είναι ασφαλής..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα Αντρεα τα κοπτικα....εργαλεια αξιας τα olfa...
Ευχαριστώ είναι ποιότητα τα άτιμα

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα λεβέντες.
Ανδρέα από τον Βαρδάκα έχω ψωνίσει και εγώ κάτι ράφια ντεξιον, για να φτιάξω παπουτσοθήκη.
Ήρθαν την άλλη μέρα, με μεταφορική... Μια χαρά εξυπηρέτηση και μάλιστα μου έλειπε ένα ράφι και παρόλο τις απαγορεύσεις, πήγα και το πήρα από κει. Απόλυτα ευχαριστημένος...
IMG-20201215-204533.jpg
Καλορίζικα ναι πολύ καλός πολύ καλή εξυπηρέτηση

Kαλοριζικα συναδελφοι!!

Δημητρη, χαρμα οφθαλμων τα στιλακια! Το αλλο που ειχες ηταν το μικροτερο η το μεγαλυτερο σε μεγεθος λαμας μπορντουροψαλλιδο?

+++

Ανδρεα, αλλο πραμα η ποιοτητα ολων ανεξαιρετως των κοπτικων εργαλειων της ΟLFA.
Πολυ γερα τα πλαστικα και πολυ ποιοτικοι αλλα και εξυπνοι οι μηχανισμοι ασφαλισης/αλλαγης λαμων. Οι δε λαμες OLFA ειναι οι καλυτερες που υπαρχουν.

Στην δικη μου φαλτσετα, που ειναι ο πιο κοινος τυπος των 18μμ, ειναι πιο χοντρες, πιο κοφτερες και αντεχουν πολυ περισσοτερο απο τις υπολοιπες ανταλλακτικες λαμες που κυκλοφορουν. Τεραστια η ποιοτικη διαφορα που φαινεται και με το ματι.

Νομιζω οτι υπαρχει και ανταλλακτικη πριονολαμα για την φαλτσετα που πηρες. Υπαρχει στα 18μμ σιγουρα. Πολυ καλο το πριονι και χρησιμο.

Kαλοριζικα συναδελφοι!!

Δημητρη, χαρμα οφθαλμων τα στιλακια! Το αλλο που ειχες ηταν το μικροτερο η το μεγαλυτερο σε μεγεθος λαμας μπορντουροψαλλιδο?

+++

Ανδρεα, αλλο πραμα η ποιοτητα ολων ανεξαιρετως των κοπτικων εργαλειων της ΟLFA.
Πολυ γερα τα πλαστικα και πολυ ποιοτικοι αλλα και εξυπνοι οι μηχανισμοι ασφαλισης/αλλαγης λαμων. Οι δε λαμες OLFA ειναι οι καλυτερες που υπαρχουν.

Στην δικη μου φαλτσετα, που ειναι ο πιο κοινος τυπος των 18μμ, ειναι πιο χοντρες, πιο κοφτερες και αντεχουν πολυ περισσοτερο απο τις υπολοιπες ανταλλακτικες λαμες που κυκλοφορουν. Τεραστια η ποιοτικη διαφορα που φαινεται και με το ματι.

Νομιζω οτι υπαρχει και ανταλλακτικη πριονολαμα για την φαλτσετα που πηρες. Υπαρχει στα 18μμ σιγουρα. Πολυ καλο το πριονι και χρησιμο.
Ευχαριστώ ναι είναι η no 1 εταιρεία στις φαλτσετες και όχι μόνο

Καλοριζικα όλα!

Διαμαντη ΜΗΠΩΣ είναι κοντά τα ραφια μεταξύ τους?
Το λέω γιατί έχω μπλέξει και εγω τωρα τελευταια με τέτοια.

Σάς ευχαριστώ συνάδελφοι.

Kαλοριζικα συναδελφοι!!

Δέν τό πιστεύω Μιχάλη,έχεις μυαλό ξυράφι !!
Πού θυμάσαι όλα τα εργαλεία πού έχω,εντύπωση μού κάνει !!
Σωστά θυμάσαι τό μικρότερο μπορντουροψάλιδο ήταν τής ημιεπαγγελματικής σειράς τό HSA 56 μέ μαχαίρι 45 cm.

kl110.jpg