Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω παιδες....

Μιχαλη θεωρω οτι τα Benman σαν εργαλεια χειρος ειναι αρκετα καλα και μου φαινονται και ποιοτικα....
Οσο γαι το κερι της Μercola ειπα να το δοκιμασω εφου το συζητησαμε οτι αξιζει..οποτε θα δοκιμαστει για διαφορες εφαρμογες....

Οντως στυλατη η ποδια Γιωργο...την πηρα γιατι καποιες φορες θελω να κανω μια γρηγορη δουλεια,γιατι λερωνα καθαρα ρουχα, και αν την "φτιαξεις" στα μετρα σου μπαινοβγαινει πανευκολα....

Καλοριζικα όλα κύριοι
Κώστα η πόδια όλα τα λεφτά
Γεια σου Stihlman με τα ωραία σου
Για τον Κώστα που ρώτησε για τον ετικκετογραφο δεν ξέρω αν υπάρχει εδώ με το βαλιτσάκι και την μπαταρία δώρο
Νομίζω κάποτε το είχα δει στο eshop αλλά η τιμή ήταν εξωγήινη κοντά στα 100

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για να μπαινοβγαινει ευκολα η ποδια να κανεις μια πατεντα με βελκρο στα λουρια που την δενεις. Ετσι θα μπορεις να την κουμπωνεις ευκολα χωρις να χρειαζεται να την δεσεις κομπο.

Τωρα που το σκεφτομαι, δεν θυμαμαι πως ακριβως εχω βαλει το βελκτρο σε μια δικη μου ποδια, αλλα παντως δουλευει το κολπο :)

Καλορίζικα σε όλους τα εργαλεία, να βάλω κι εγώ 1η φορά κάτι δικό μου.
60d3cf26b91287d3ace916069b7e01f1.jpg

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικη η γκαζοταναλια της Knipex....!!
Tελικα τα μισα μελη και βαλε την εχουν...και δεν την εχω εγω....!!!!

Για να μπαινοβγαινει ευκολα η ποδια να κανεις μια πατεντα με βελκρο στα λουρια που την δενεις. Ετσι θα μπορεις να την κουμπωνεις ευκολα χωρις να χρειαζεται να την δεσεις κομπο.

Τωρα που το σκεφτομαι, δεν θυμαμαι πως ακριβως εχω βαλει το βελκτρο σε μια δικη μου ποδια, αλλα παντως δουλευει το κολπο :)

Αυτην την στιγμη την εχω δεσει σε ενα σημειο οπου μπαινοβγαινει ευκολα...αλλα και η λυση με velcro δεν ειναι ασχημη....ευχαριστω...

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σας ευχαριστώ συνάδελφοι
Γιώργο καί Κωστή επίσης καλορίζικα καί καλοδούλευτα τα νέα σας εργαλεία.
Θετική γνώμη έχω καί εγώ για τα εργαλεία Benman.

Διαμαντή πως και γυαλιά και όχι μάσκα για την ηλεκτροσυγκολληση; νομίζω δεν είναι και τόσο safe.

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τωρα ενταξυ Διαμαντη...!!!

Εχει μασκα αλλα ηθελε και γυαλια για μικρο δουλιτσες...αλλα προσωπικα δεν συμφωνω..μικρη μεγαλη δουλεια θα επρεπε να βαζει μασκα...

Εμείς του τα έχουμε γράψει του Διαμαντή, αλλά αυτός επιμένει ότι για 1-2 τσιμπίματα με το ηλεκτρόδιο δεν θα έχει θέμα με τα γυαλιά αυτά (αντί για φουλ μάσκα), οπότε, αμαρτία ουκ έχουμε...

Καλοριζικα τα πραματα, χρησιμα ολα!

Μου αρεσουν πολυ τα γυαλια, τα βρισκω πολυ βολικα, παρ'ολο που δεν σε καλυπτουν σωστα οπως η μασκα.

Θοδωρη του μοιαζει κιολας!!!

:ernaehrung004:

Απο περιέργεια είδα και ένα βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=To4vzlM-yVI

στο οποίο δείχνει ότι περνάει φώς στα μάτια απο τις τρύπες περιμετρικά.
Καλό να υπάρχουν για το 0.01% των εργασιών που δεν θα γίνεται με μάσκα!
Ή κακό να υπάρχουν για το 1% των εργασιών που θα προτιμηθούν έναντι μάσκας λόγο ευκολίας!