Γάντια εργασίας Hyflex® 11-920 της Ansell. Φτιαγμένα από την μοναδική Ansell Grip Technology™. Κατάλληλα για χειρισμό μεταλλικών μικροαντικειμένων τα οποία έχουν λάδια στην επιφάνειά τους. Προσφέρουν άνετη εφαρμογή και εξαιρετική δεξιότητα.Τα H
Μπαμπη μου αρεσει το γκατζετακι απλα και μονο για να υπαρχει, μεχρι να..εαν ποτε
Σημερινη παραλαβη απο την εταιρεια Χρυσοτεχνικη στην Αθηνα υλικων για ασημοκολληση.
Η φωτο ειναι self explanatory (αυτεξήγητη?).
**Mεγαλη προσοχη γιατι εμπεριεχονται και χημικα που ειναι επικινδυνα οπως αναγραφεται στη συσκευασια τους.
Θα δοκιμαστουν ολοι οι τυποι βεργων για να δουμε εαν αξιζει να αγοραζει κανεις βεργες με μεγαλη περιεκτικοτητα σε ασημι καθως οι τιμες εχουν μεγαλη διαφορά!
Τα υλικα θα παρουσιαστουν αναλυτικα τις επομενες μερες στο νημα της Ασημοκολλησης για καθε ενδιαφερομενο.
Ειναι πολυ καλο οτι ο γενναιος Μαστροχαλαστης θα συμμετεχει πλεον και αυτος ενεργα στα πειραματα και στις δοκιμες αυτης της ιδιαιτερης μεθοδου συγκολλησης.
Το τσιπικο φλογιστρο ειναι το παλιο ε;
Αυτο που παρελαβα εγω σημερα ειναι ok, αλλα εχει την ταση να σβηνει οταν το κρατας αναποδα. Δεν ξερω αν το κανουν ολα.
Το τσιπικο φλογιστρο ειναι το αγαπημενο μου γιατι ειναι το μοναδικο που εχει διαφανες κορμακι και μπορεις να δεις μεσα τι παιζει.
Δεν μενεις ποτε με το αεριο στο χερι, που ειναι προβλημα καποιες φορες.
Εχω κανει παρομοια βελτιωτικη προταση στην Dremel για διαφανο παραθυρακι στα φλογιστρα τους αλλα η ιδεα μου απορριφθηκε και πικραθηκα.
Παλια εδιναν καποιου ειδους αμοιβη για ιδεες που θα υλοποιουντο στα εργαλεια τους. Ειχα στειλει αρκετες αλλα ολες απορριφθηκαν, παντα με ευγενεια ομως
Νικολα θα χαρεις δοκιμες, μην ανησυχεις, τωρα και ο Μαστροχαλαστης μπηκε στο παιχνιδι των δοκιμων ακομα πιο ορεξατος απο μενα! Τοπο στα νιατα
Καλοριζικα Διαμαντη και Μιχαλη τα πραγματακια σας... !!!!
Σημερα ηρθαν στα χερια μου και εμενα τα τρυπανια σιδηρου της Bosch απο το eshop...Εχει γινει χαμος με τα συγκεκριμενα..στο καταστημα του Ελληνικου μου ανεφεραν τα παιδια οτι απο την Δευτερα εχουν δωσει πανω απο 40 κομματια....!
Ανυπολογιστη η ποσοτητα σε ολα τα eshops...!!!..ισως πανω και απο 200...!!!
Με γειες ολα, παιδια.
Κωστη, οταν τα τεσταρεις τα τρυπανια, γραψε μια αποψη.
Ακομα καλυτερα, σε σχεση με τα κοβαλτιου dewalt του e-shop (νομιζω τα εχεις), απο τα οποια φανταζομαι θα ειναι χειροτερα (αλλα τα μισα νουμερα ειναι πολυ χρησιμα), αλλά και με άλλα απλα HSS.
τα συγκεκριμενα ειναι τα -R
ειναι υποδιαιστερα των HSS -G
τα κοβαλτιου και μαλιστα τα extreme dewalt ειναι ανωτερα και των δυο προηγουμενων
αλλά τα συγκεκριμενα ειναι πολλα και εχουν και τα μισα νουμερα και ειναι τσαμπα σε αυτη τη τιμη. και εχουν και ωραια θηκη
Δεν τιθεται θεμα συγκρισης με τα DEWALT ειναι σαφως υποδεεστερα...εχει φανει στην πραξη Αγγελε....πηρα δευτερο σετ ακριβως για το λογο οτι και μια φορα να κανεις την δουλεια σου παλι εχεις βγαλει τα χρηματα σου....!!!
Επισης τα πολλα νουμερα οφελουν για διευρυνση της τρυπας,ειδικα τα μισα, οπου το τρυπανι, ασχετως του τι ειναι, θα κανει την δουλεια και δυσκολα θα χαλασει...δηλ τρυπαω με Dewalt διευρυνω με Bosch....οποτε παλι οφελος εχεις...
Καλοφτιαγμενο φαινεται απο μια πολυ καλη και επωνυμη εταιρεια! Καλοριζικο Γιωργο!
Διαβαζω οτι ο κ. Swanson, ο ιδρυτης της εταιρειας το 1925, ειναι και ο εφευρετης του συγκεκριμενου οργανου μετρησης.
Καλοριζικα Μιχαλη....!!!
Πολυ χρησιμα αναλωσιμα που σιγουρα αξιζει να υπαρχουν σε ενα εργαστηρι.....!!!
Απο τα παραπανω ελατηρια και πεταλουδες μου λειπουν....
Παρέλαβα και εγώ έναν χρήσιμο "διαμορφωτή" Αέρα όπως τον λενε ελληνιστη σαν συνολο.
Είναι ενα συνολο που προσφερει ρυθμιση, αφυγρανση και λίπανση αν χρειάζεται στον πεπιεσμανο αέρα του συμπιεστη ανάλογα την εφαρμογή.
Μέσω του Σκρουτζ και του καταστήματος psonizo.gr που από ότι βλέπω έχει τελειώσει σαν κωδικός.
Tagred TA 139 στα 18 ευρώ με σπειρωματα 1/4" μαζί με μαστο και ταχυσυνδεσμο.
κυριακο εχω παρει μια υδατοπαγιδα για το κομπρεσερ του λιντλ αλλά θελω καποια στιγμη να παρω αλλη μια για την αλλη εξοδο.
αυτο που πηρες εχει και ελαιωτηρα. αν μπορεις πες μου, σε τι ακριβως χρησιμευει? και που ειναι απαραιτητο?