Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινη παραλαβη μεσα σε 24 ωρες απο την παραγγελια μου στο ergo-tel.gr.
Eνα καλο μαγαζακι με ηλεκτρικα και λαμπες led που εχει PayPal και καλες τιμες γενικοτερα.

4 λαμπες με ενσωματωμενο φωτοκυτταρο για να αναβουν οταν νυχτωνει και να σβηνουν οταν ξημερωνει, μονες τους.
7ySj88Lh.jpg

Ειχα παρει πριν ενα χρονο κατι παρομοιες απο το Leroy αλλα δεν μου βγηκαν καλες, χαλασαν πριν να συμπληρωσουν χρονο.
Πολυ σαβουρα νομιζω οτι μας πασσαρει το Leroy.:cautious:

Ελπιζω αυτες να αντεξουν κανα διχρονο τουλαχιστον γιατι αυτου του ειδους οι λαμπες ειναι πολυ βολικες.
svFQcWzh.jpg

Αγόρασα σήμερα το μικρο επαναφορτιζόμενο κολλητήρι PLKA 4 A2 με κάποιες επιφυλάξεις αφού ο Μιχάλης δεν είχε πει καλά λόγια για την πρώτη του έκδοση, αλλά φαίνεται πως πράγματι το βελτιώσαν και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Είναι βολικό στο χέρι και κυρίως είναι πάντα ετοιμοπόλεμο πάνω στη βάση του καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο.
Το δε ισχυρό led που έχει μπροστά είναι μεγάλη ευκολία.

iron.jpg

Ζεσταίνεται σε 30 δευτερόλεπτα και κάτι και μετά την πρώτη φορά ζεσταίνεται πιο γρήγορα αφού είναι ήδη ζεστό.
Δεν είναι για να κολλήσεις δεκάδες μικρά εξαρτήματα σε πλακέτα, αλλά για δυο τρεις κολλήσεις στις δουλειές του εργαστηρίου είναι τέλειο. :)

Καλορίζικα παιδιά και καλό Πάσχα σε όλους παραλαβή από eshop https://www.e-shop.gr/aerosympiesti...2v-aytokinhtoy-220v-solo-dcc018n-p-TLS.011648 δυνατο!!! Και μπορείς να το δουλέψεις με ρεύμα μπαταρία DeWalt η σε αυτοκίνητο View attachment 180525View attachment 180526View attachment 180527View attachment 180528
Απίθανο εργαλείο.
Καλοδουλευτος!

Να πώ ότι έχω πολλές καμένες lumen λάμπες, οπότε κράτα αποδείξεις.
Μόνο philips αγοράζω πλέον όποτε μπορώ και φτού φτού δεν έχω καμία καμμένη.

Αεροσυμπιεστή εχω τον αντίστοιχο B&D στα €80 και είναι απίστευτα βολικός.
Camping, κήπος (λάστιχα καροτσιού), ποδήλατα με 3 πηγές ρεύματος και αυτός.

Να πώ ότι έχω πολλές καμένες lumen λάμπες, οπότε κράτα αποδείξεις.
Μόνο philips αγοράζω πλέον όποτε μπορώ και φτού φτού δεν έχω καμία καμμένη.

Ευχαριστω Θοδωρε, θα το εχω υπ'οψιν.
Εγγυηση η Philips αλλα ελπιζω να πετυχω καμμια καλη κινεζικη μαρκα. Μεχρι τωρα εχω δοκιμασει 2 μαρκες, αυτη ειναι η τριτη.
Μαλλον σε επωνυμες θα καταληξω και εγω, το βλεπω...

Καλοριζικα όλα.

Μιχάλη, ανάλογα την καραβιά...:)

Ήρθε η τρόμπα σήμερα,

Καλη φαίνεται
Ο ανταπτορας δούλεψε μια χαρά
Το βάζω για όποιον ενδιαφέρεται.

Για την αντοχή της θα δείξει το μέλλον. Πάντως φουσκώνει άνετα και με θόρυβο.

20210429_162325.jpg20210429_162315.jpg20210429_162336.jpg

Αποπνεει εναν αλλον αερα το ατιμο, η ποιοτητα δεν κρυβεται ας ειναι και κομπρεσσερακι :)

Mεγαλη δουλεια ο ανταπτορας Πανο, την καλυτερη κινηση εκανες. Εχεις το συστημα της Βοsch και απο κει και περα επιλεγεις ο,τι καλυτερα απο τα υπολοιπα (y)

• Like
Reactions: panoss1
Καλοριζικα Πανο....
Μεγαλη κινηση τελικα ο ανταπτορας....!!!
Μας ανοιγεις την ορεξη και εμας....!!!

• Like
Reactions: panoss1
Καλορίζικα σε όλους. να τα χαίρεστε και καλές εργασίες.
Μπάμπη όλοι (ή σχεδόν όλοι ) την έχουμε πατήσει την μπανανόφλουδα από Κίνα μεριά. θέλει πολύ-πολύ προσοχή στο τι και πως θα το επιλέξουμε.
Πολύ ωραίοι οι αεροσυμπιεστές παιδιά. Ο Dewalt φαίνεται πολύ εντυπωσιακός, βαρέων βαρών. Ο Makita ποιο μανιτζέβελος.
Μήπως θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνετε ένα τεστ drive ; θα έχει πολύ ενδιαφέρον νομίζω.
Μιχάλη κι εγώ είχα πάρει κάποιες λάμπες από το συγκεκριμένο κατ/μα και κάποιες δεν κράτησαν ούτε καν εξάμηνο. κρίμα..
Οι συγκεκριμένες πάντως με τον αισθητήρα πρέπει να είναι όντως πολύ βολικές για συγκεκριμένο τύπο φωτισμού.

Καλή Ανάσταση σε όλους !

• Like
Reactions: KOSSTV
Ωραιο πραγμα να ξεκιναει η εβδομαδα απο Τεταρτη αλλα και με νεες παραλλαβες....!!!
Σημερινη παραλαβη μια μαγνητικη προεκταση 1/4 και ενας μαγνητικος ανταπτορας 1/4 της Milwuakee,ενα μινι σετ 1/4 κατσανιας της Bosch και 3 κατσαβιδωλαμες...2 απλες δωρο απο Παυλατο και η αλλη της Cross απο τα παιδια στο χρωματοπωλειο.......

20210505_085946.jpg

Ποσο mini ειναι η κατσανια....την πηρα τοσο μικρη για να χωραει σε πολυ δυσκολα σημεια....

20210505_090126.jpg

Last edited:
Kαλοριζικα Κωστη!

Νομιζα οτι ηθελες τις μακριες μυτες και οχι τις κοντες. Μαλλον για την καστανια πηρες το σετακι της Βosch :)
Θα παρεις και του Lild το σετακι που εχει τις μακρυες?

H επεκταση της Milwaukee ειναι παρα πολυ χρησιμη και με δυνατο μαγνητη.

Μιχαλη οι συγκεκριμενες κατσαβιδολαμες ειναι 7.5 ποντους (εαν το συγκρινεις με την επεκταση της Miguakee θα καταλαβεις)...οσο και του Lidl απο οσο καταλαβαινω...οποτε μαλλον δεν θα της αγορασω αν και θα περασω απο το lidl εχοντας μια μαζι μου να συγκρινω....
Ναι κυριως για την καστανια την πηρα...αλλα ετσι ειναι ομορφα συγκεντρωμενα σε μια ολα οσα χρειαζονται... ;)

Δεν χρειαζεται να συγκρινεις, ειναι ακριβως το ιδιο μηκος με του Lidl.
Και αν οι δυο μακρυες μυτες που ηδη εχεις ειναι Philips #1 και #2, δεν χρειαζεσαι κατι αλλο.

Το σετακι του lidl εχει επιπλεον 2 μυτες torx και 2 μυτες ισιες αλλα προσωπικα δεν τις εχω χρησιμοποιησει ουτε μια φορα.

Τα torx ακομη και τα ισια πολυ σπανια τα χρησιμοποιω..οποτε και εγω δεν τα θελω....
Εσυ λες για αυτες που ειχα βρει στα 92mm..νομιζω οτι 1,7 ποντος δεν θα με σωσει....εξαλλου η αγορα της προεκτασης αυτο το ρολο παιζει....

Μου ήρθε η μπαταρία δώρο από την Bosch, από την παραπάνω αγορά μου! (y)
Στο κουτί της! ;)

Δηλαδή έκανε περίπου 1 μήνα από την αγορά, αλλά είχαμε και το Πάσχα..
(Είχα δηλώσει αμέσως το εργαλείο)

4 μπαταρίες τώρα 18 V ..
Κάτι ακόμη (σκέτο) πρέπει να πάρω από Bosch.. :cool:

Last edited: