Σημερινη παραλαβη μεσα σε 24 ωρες απο την παραγγελια μου στο ergo-tel.gr.
Eνα καλο μαγαζακι με ηλεκτρικα και λαμπες led που εχει PayPal και καλες τιμες γενικοτερα.
4 λαμπες με ενσωματωμενο φωτοκυτταρο για να αναβουν οταν νυχτωνει και να σβηνουν οταν ξημερωνει, μονες τους.
Ειχα παρει πριν ενα χρονο κατι παρομοιες απο το Leroy αλλα δεν μου βγηκαν καλες, χαλασαν πριν να συμπληρωσουν χρονο.
Πολυ σαβουρα νομιζω οτι μας πασσαρει το Leroy.
Ελπιζω αυτες να αντεξουν κανα διχρονο τουλαχιστον γιατι αυτου του ειδους οι λαμπες ειναι πολυ βολικες.
Eνα καλο μαγαζακι με ηλεκτρικα και λαμπες led που εχει PayPal και καλες τιμες γενικοτερα.
4 λαμπες με ενσωματωμενο φωτοκυτταρο για να αναβουν οταν νυχτωνει και να σβηνουν οταν ξημερωνει, μονες τους.

Λάμπα LED αχλάδι Ε27 8W με φωτοκύτταρο μέρας-νύχτας ενδιάμεσο λευκό φως 4000k δέσμης 220°
Χαρακτηριστικά Led Αχλάδι A60 Με Φωτοκύτταρο Μέρας-Νύχτας Ισχύς: 8W Τάση: 230V Δέσμη 220° Ενεργοποίηση ~10 Lux Σώμα από Αλουμίνιο με Πλαστική Επικάλυψη Χρωματισμός φωτός: Λευκό φως 4000k Φωτεινότητα: 800lumen Ra>80 PF>0.5 Ενεργειακή κλαση Α+ Διαστάσεις: L:112mm Φ60mm
www.ergo-tel.gr
Ειχα παρει πριν ενα χρονο κατι παρομοιες απο το Leroy αλλα δεν μου βγηκαν καλες, χαλασαν πριν να συμπληρωσουν χρονο.
Πολυ σαβουρα νομιζω οτι μας πασσαρει το Leroy.

Ελπιζω αυτες να αντεξουν κανα διχρονο τουλαχιστον γιατι αυτου του ειδους οι λαμπες ειναι πολυ βολικες.