Τι δηλαδη ... θα φτιαξεις και βραχιολι για Ολυμπιακο?
αυτο παλι με το knipex?? τι φαση? ... πρεπει να το πατας αποτομα
Σιγα ρε Κυρ μην ειναι ακονισμενο με μικροσωματιδια απο τον Κρονο, φτιαχτο σου λεω ... αξιζουν αυτες οι λαμεςΤο παλιο δυστυχώς είναι τυπου samurai ακονισμενο με λέιζερ και δεν ακονιζεται, δεν ανοίγει που λεγαν οι παλιοι.
Δεν μου επαιρνες και εμένα μερικές σουστες....
Θανάση πριονακι για ξυλο κατασκευές, κοπη ξυλων για εργασία λεπτά.
Το παλιο δυστυχώς είναι τυπου samurai ακονισμενο με λέιζερ και δεν ακονιζεται, δεν ανοίγει που λεγαν οι παλιοι.
Φίλε δοκίμασα με μια λίμα που αγόρασα αλλά τπτ.Σιγα ρε Κυρ μην ειναι ακονισμενο με μικροσωματιδια απο τον Κρονο, φτιαχτο σου λεω ... αξιζουν αυτες οι λαμες
Για γομαλακα κάνει δουλειά η ισοπροπυλική ε; Αν πάρει κανένας άλλος θα με ενδιέφερε γιατί δεν έχω κάποιον για τιμολόγιο.Λίγα πραγματάκια:
- Ισοπροπυλική αλκοόλη, ένα λίτρο, στην απίστευτη τιμή των 4,34€ συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ !
(πουλάει μόνο με τιμολόγιο, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας του κλάδου. Αν δεν μπορείτε να κόψετε τιμολόγιο σε σας, αρκεί να κόψετε τιμολόγιο σε κάποιο φίλο που είναι επαγγελματίας ή έχει κάποια επιχείρηση)
- Δίσκος 210mm Multi Material BOSCH στα 35€. (εντυπώσεις προσεχώς)
- Λίγα ακόμα PZ2 Milwaukee σε 5 , 9 και 15 εκατοστά που όπως έχω γράψει ξανά, είναι τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει.
View attachment 184609
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.