Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για πατεντες τον πηρα. Ειχα εναν 12 τονους , τωρα πηρα τον 5αρι αλλα με βλεπω να παιρνω και 2Τ , γιατι με ενδιαφερουν πολυ οι διαστάσεις της κάτω βασης που παταει στο δαπεδο.

• Like
Reactions: Χιωτης
Παραλαβη απο Κινα με την μεθοδο αποστολής Banggood Express που εφτασε μετα απο 19 μερες με την συνεργαζομενη μαζι τους εταιρεια courier Comet Hellas -χωρις τελωνεια. Το ειχε προσφορα στα 17,03 ευρω.

Νημα για 3-ντι πρίντορες, ασπρο, 1kg.
jrNdSaVh.jpg

Εχω διαβασει καλες κριτικες για αυτη τη μαρκα οποτε την πηρα για δοκιμη, μιας και ηταν και σε προσφορα.
Επισης τα specs ειναι λιγο καλυτερα απο τα specs του πολυ καλου νηματος της Cctree που χρησιμοποιω τωρα.
Μου αρεσε που μεσα στο κουτι ειχε και πλαστικη σακκουλα με zipper για να αποθηκευεις το νημα μετα απο τη χρηση. (y)
M2RSaq2h.jpg

Αεροστεγης συσκευασια, οπως ερχονται τα περισσοτερα νηματα, με σακκουλακι σιλικονης μεσα για την υγρασια.
0qtg0Wfh.jpg

Να πω οτι το νημα της CCtree που χρησιμοποιω μεχρι στιγμης ειναι αψογο και δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα, ουτε στην ποιοτητα της εκτυπωσης, ουτε μου εχει μπλοκαρει ποτε την μυτη του εκτυπωτη, παρ'ολο που το ειχα μεχρι προτινος ακαλυπτο και εκτεθειμενο στην υγρασια.

Θα ηθελα να δοκιμασω σε καποια φαση και το νημα της Creality, της εταιρειας που βγαζει τους ομωνυμους εκτυπωτες, αλλα τωρα ειμαι υπερπληρης.

Καλοριζικα Μιχαλη....Ειχες ξαναπαρει ενα θυμαμαι καλα....
Eυχαριστω Κωστη!

Σωστα, εχω παρει παλαιοτερα ενα με το ιδιο βαρος (1 κιλο) και ιδιο χρωμα (ασπρο) και επισης εχω αγορασει αρκετα καρουλια μικροτερου βαρους διαφορων χρωματων. Το ασπρο, παρ'ολο που ειναι λιγο αχαρο στις εκτυπωσεις, ειναι το πιο βολικο χρωμα καθως μπορει να βαφτει ευκολα.

• Like
Reactions: KOSSTV
Όταν λείπεις και γυρνάς και βρίσκεις πολλά πακέτα να περιμένουν είναι απόλαυση
Ένα ρουτερ για να μπει σε ένα τραπεζάκι για να κρατήσω το m3700 για πιο mobile εργασίες
Από Ali link
IMG_1031.jpgIMG_1032.jpg
Εδώ τοποθετημένο πρόχειρα
IMG_1033.jpg
Περιμένω και μια αλουμινένια πλάκα για πιο σωστή και μόνιμη εγκατάσταση καθώς και ένα γρυλάκι για τη ρύθμιση του ύψους
Το τραπεζάκι είναι ο γνωστός πάγκος από Lidl
Μια πρώτη δοκιμή δείχνει εντάξει και έχει και ρυθμιστή στροφών που δεν έχει το makita

Δυο γωνιές 90 και 45 μοίρες
45 link 90 link

IMG_1029.jpg

Ένα scriber gauge link

IMG_1027.jpgIMG_1028.jpg

Και κάτι για το παγκοπριονο link

IMG_1026.jpgIMG_1025.jpg

Μια λίμα link

IMG_1023.jpg

Και ένα βερνίκι από Lidl

IMG_1024.jpg

Γαντια cut resistance level 5 λέει .... δεν σκοπευω να κάνω crash test:p link

Last edited by a moderator:
Μιχάλη ευχαριστω!
Τα λινκ μπαίνουν με edit από pc αφού γίνει το post με τις φοτωγραφιες από tapatalk
Ακόμα δεν μπορώ να τα κάνω ταυτόχρονα από το pc o_O

• Like
Reactions: Χιωτης
Για γομαλακα κάνει δουλειά η ισοπροπυλική ε; Αν πάρει κανένας άλλος θα με ενδιέφερε γιατί δεν έχω κάποιον για τιμολόγιο.
Θα με ενδιέφερε και εμένα!
Και κερασμενη μπύρα, για τον κόπο

Ωραία πράγματα, μεγειά. Ενδιαφέρον και το γκατζετάκι για το παγκοπρίονο.

Tα γαντακια τα εχω και ειναι παρα πολυ καλα με τελεια εφαρμογη αν παρεις το σωστο νουμερο. Τα παραγει η Εσθονικη εταιρεια nocry.

Bεβαια αυτα που εχει το banggood ειναι στη μιση σχεδον τιμη, στις φωτο γραφει nocry οπως στο original προιον, αλλα στα specs και στην περιγραφη δε λεει τιποτα για την επωνυμια. Επισης πιο λογικο ηταν να τα ειχε διαθεσιμα στις Ευρωπαικες αποθηκες για να μην χρειαζεται να πληρωνει ΦΠΑ.

Μαλλον για μαιμου προκειται οποτε καλυτερα απεφυγε το crash test :)

Για πατεντες τον πηρα. Ειχα εναν 12 τονους , τωρα πηρα τον 5αρι αλλα με βλεπω να παιρνω και 2Τ , γιατι με ενδιαφερουν πολυ οι διαστάσεις της κάτω βασης που παταει στο δαπεδο.

Ιδεες για γρυλοπατεντες 😁

IMG_20210909_170543.jpg

Οχι 5'. Περιπου 1, μαξ 2 κανεις.
Οπωσδηποτε υπαρχουν και πιο γρηγοροι τροποι. Αλλα θελουν πολλη...βια και κουραση :)

Χθεσινή παραλαβή απο Banggood.
Εργαλειοδέτης για το τορνάκι με όλα πληρωμένα από τον αποστολέα.

4AC7F5D9-79F0-4702-B10A-538EB0BACB5C.jpeg
20B13997-7569-416E-B412-DFDB8D84236A.jpeg

Σημερινή παραλαβή
από Γεραλίδη.

Μια κόλλα ρουλεμάν, μια μανέλα τόρνου εσωτερικών σπειρωμάτων, δύο ενισχυμένες λάμες σιδηροπρίονου (1,5€ η μία) κοβαλτίου 8% στα 18 tpi, και μια ράγα ελέγχου καπακιών μηχανής (μετά το ρεκτιφιέ).

81A5AC7A-D1CE-46DF-A5B4-F8660A2455D6.jpeg

Ωραιες οι λαμες, δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι υπαρχουν κοβαλτιου
Αφου αγορασες και την μανελα εσωτερικων μαλλον δεν σου λειπει κατι αλλο ... πότε να ερθω απο 'κει :cool:

Χθεσινή παραλαβή απο Banggood.
Εργαλειοδέτης για το τορνάκι με όλα πληρωμένα από τον αποστολέα.

View attachment 185067
View attachment 185068

Σημερινή παραλαβή
από Γεραλίδη.

Μια κόλλα ρουλεμάν, μια μανέλα τόρνου εσωτερικών σπειρωμάτων, δύο ενισχυμένες λάμες σιδηροπρίονου (1,5€ η μία) κοβαλτίου 8% στα 18 tpi, και μια ράγα ελέγχου καπακιών μηχανής (μετά το ρεκτιφιέ).

View attachment 185069
Καλοδούλευτα!!
Γιατί άλλαξες τον εργοστασιακό εργαλεοδέτη; Έχει κάτι ιδιαίτερο ο καινούργιος ή ο παλαιός κάποιο πρόβλημα;

Χμμ… καλή ερώτηση.
Τον καινούριο τον πήρα γιατί έχει πολύ γρήγορη εναλλαγή κοπτικών και, κυρίως, γιατί έχει ρύθμιση ύψους της μανέλας. Μπορώ δηλαδή να φέρω το κοπτικό ακριβώς στο ύψος που θέλω χωρίς να αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω λαμάκια.
Δεν είμαι σίγουρος όμως αν θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον καινούριο, ο παλιός είναι πιο στιβαρός, πιο «ντούκι», και στον τόρνο η απόλυτη ακαμψία είναι το Α και το Ω.
Πρός το παρόν συνεχίζω τις δοκιμές και βλέπουμε….

…πότε να ερθω απο 'κει :cool:

Τι ρωτάς ρε χαμένε; :p
Αφού έχεις πρόσκληση ελευθέρας και διαρκείας…

Κι επειδή κάπου αλλού με ειρωνεύτηκες και είπες «ωραιο το barcode” την πρώτη φωτογραφία την ανέβασα για να δείτε οτι στα “charges” είναι τικαρισμένο το «sender»

Last edited by a moderator:
Παραλαβη απο Αμαζον Γερμανιας μολις σε 3 εργασιμες, με Ελτα Courier!!

Eξαρτημα για το 18βολτο πλυστικο μπαταριας Ryobi που σου επιτρεπει να συνδεσεις το εργαλειο με κοινα μπουκαλια αναψυκτικων.
Tys4mMbh.jpg

Ειχα παρει το αντιστοιχο ανταπτορακι της Worx (που ηθελε μια μετατροπη) πριν λιγους μηνες καθως το Ryobi δεν ηταν διαθεσιμο.
Mut0Tbbh.jpg

Ειναι ενα απιστευτα χρησιμο εξαρτημα που πολλαπλασιαζει την φορητοτητα και χρησιμοτητα του πλυστικου κσθως μπορεις να προσαρμοσεις μπουκαλια μεγεθους 1, 1.5 η 2 λιτρων.