Παραλαβη απο Κινα με την μεθοδο αποστολής Banggood Express που εφτασε μετα απο 19 μερες με την συνεργαζομενη μαζι τους εταιρεια courier Comet Hellas -χωρις τελωνεια. Το ειχε προσφορα στα 17,03 ευρω.
Nur US$26.99, kaufen Sie den besten Geeetech® PLA 3D-Druckfilament schwarz/weiß 1,75 mm für den 3D-Druck Online-Shop zum Großhandelspreis.
www.banggood.com
Νημα για 3-ντι πρίντορες, ασπρο, 1kg.
Εχω διαβασει καλες κριτικες για αυτη τη μαρκα οποτε την πηρα για δοκιμη, μιας και ηταν και σε προσφορα.
Επισης τα specs ειναι λιγο καλυτερα απο τα specs του πολυ καλου νηματος της Cctree που χρησιμοποιω τωρα.
Μου αρεσε που μεσα στο κουτι ειχε και πλαστικη σακκουλα με zipper για να αποθηκευεις το νημα μετα απο τη χρηση.
Αεροστεγης συσκευασια, οπως ερχονται τα περισσοτερα νηματα, με σακκουλακι σιλικονης μεσα για την υγρασια.
Να πω οτι το νημα της CCtree που χρησιμοποιω μεχρι στιγμης ειναι αψογο και δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα, ουτε στην ποιοτητα της εκτυπωσης, ουτε μου εχει μπλοκαρει ποτε την μυτη του εκτυπωτη, παρ'ολο που το ειχα μεχρι προτινος ακαλυπτο και εκτεθειμενο στην υγρασια.
Nur US$46.99, kaufen Sie den besten CCTREE® 1,75mm 1KG/Rolle 3D-Drucker ST-PLA-Filament für Creality CR-10/Ender-3 Online-Shop zum Großhandelspreis.
www.banggood.com
Θα ηθελα να δοκιμασω σε καποια φαση και το νημα της Creality, της εταιρειας που βγαζει τους ομωνυμους εκτυπωτες, αλλα τωρα ειμαι υπερπληρης.
Nur US$35.99, kaufen Sie den besten Creality 3D® Ender-PLA-Filament 1,75 mm 1 kg / Rolle 3D-Druckerfilament Online-Shop zum Großhandelspreis.
www.banggood.com