Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν μπορω να μην αναρτησω την πολυαναμενομενη παραλαβη της τελευταιας διετιας :)

Eποξικες κολλιτσες απο το Λιντλ!
Ηθελα 3 απο καθε ειδος αλλα οι κιτρινες δεν κατσανε. Δεν πειραζει πηρα παραπανω κοκκινες, σε δυο χρονακια παλι!
ZdrFK6Oh.jpg

3 τονοι δυναμη κολλησης για την κοκκινη (aka ~3555psi), not bad at all...🏋️‍♂️

Έπρεπε να βάλω από ένα μεγάλο κιβώτιο από την κάθε μία στο καρότσι (είχε πάρα πολλές) και να τραβήξω μια φωτογραφία να ζηλέψετε :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Η ζακέτα Μιχάλη ...πολύ ζεστή είχε μία μπλε σε XL και έδειχνε να με περίμενε !!! :cool:

Σημερινες παραλαβες μια Titebond III ultimate 4 και χτυπητα Ελληνικα γραμματα και αριθμοι της Luckhaus.

20211207_150429.jpg 20211207_150513.jpg

Η κολλα αγοραστηκε επειτα απο συζητηση με τον ειδημονα περι αυτου Μιχαλη...
Τα χτυπητα γραμματα παρθηκαν απο το τοπικο χρωματοπωλειο και θα δοκιμαστουν για την ποιοτητα τους...

Παρελήφθησαν τα φίλτρα 2091 για την μάσκα που είχαμε πάρει πολλοί στην απίστευτη τιμή των 2,93€ ! 😮

Αν και στο site δεν ήταν ξεκάθαρο, αυτές που ήρθαν μοιάζουν αυθεντικές της 3M

Τι να πω; Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά μοιάζουν σωστές (η συσκευασία μοιάζει σωστή, ακόμα και το συνοδευτικό φυλλάδιο είναι καλοτυπωμένο και λεπτομερές, οπότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι αυθεντική)

Image260129045337699225.jpg

Για την ελάχιστη ερασιτεχνική χρήση που θα τους κάνω νομίζω πως δεν θα έχω πρόβλημα.
Αν ήμουν επαγγελματίας που έβαφε όλη μέρα, εννοείται πως θα αγόραζα από εδώ, επίσημα, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Καλοριζικες Νικο...στο ειπα και οταν τις ειχες βαλει παλιοτερα οτι αυτες ειναι οκ....
Θα πειστεις ακομη περισσοτερο οταν τις "λειτουργησεις"...

• Like
Reactions: nikfor
Καλησπέρα Πληροφ. κόκκινες κόλλες εχει στο LIDL μελισσιων , @Thodorakis η τσάντα πολύ πρακτική ειδικά με την θήκη πίσω για λαπτοπ .Αν ήθελα τσαντα μονο με τα βασικά (γιατι μπροστά χωράνε λίγα )θα την έπαιρνα αλλα δεν μου φτάνουν οι χωροι

Last edited:
Σημερινες παραλλαβες μια Titebond III ultimete 4 και χτυπητα Ελληνικα γραμματα και αριθμοι της Luckhaus.

Η κολλα αγοραστηκε εποιτα απο συζυτηση με τον ειδημων περι αυτου Μιχαλη...
Η κόλλα είναι εξαιρετικη και την χρησιμοποιω χρόνια σε εργασίες εξωτερικής τοποθέτησης.

Όμως γτ τέτοιες διαφορες στις τιμές σε σχέση με τις τιμές στο μαμά σάιτ?

Μπορούμε να πάρουμε από εκεί...;

Γιατί Κυριάκο και στο skroutz εκεί παίζουν οι τιμές...

Άσε που ο Παπαδόπουλος είναι δίπλα μου...

• Like
Reactions: anastasg