Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρέλαβα σήμερα από Banggood (αποθήκες Τσεχίας) ένα ζευγάρι clamps που είχε γράψει ο Κυριάκος, στα 18€ περίπου.

Εντυπωσιακή η ποιότητα τους με μπόλικα συνοδευτικά. (y)
Νομίζω πως είναι καλό VFM για τέτοια ποιότητα.

20220131_110843.jpg

Ωραία συσκευασμένα και έκαναν ακριβώς 14 μέρες να έρθουν

Προτείνονται. (y)

Παραλαβη με DHL (!!) απο Banggood Κινας, ενα μικρο πακετακι με ενα οξυμετρο. ~12 ευρω με κουπονι BG877130
sgfqu2wl.jpg

Φαινεται πολυ καλη η ποιοτητα κατασκευης και το φινιρισμα. H oθονη ειναι ευκρινεστατη και εγχρωμη.
7aiclZEh.jpg

Ενα παρα πολυ βολικο χαρακτηριστικο ειναι οτι πατωντας το κουμπι διαδοχικα, αλλαζει ο προσανατολισμος της οθονης για να τον βλεπεις ευκολα την μετρηση σε οποια θεση και να ειναι το οξυμετρο.

Δεν ξερω ποσο ακριβές ειναι το οργανο αυτο, δεν εχω να το συγκρινω με καποιο αλλο, απλα μου το συστησαν σαν αξιοπιστο.
O,τι αξια και αν εχει, να πω οτι μεσα στις οδηγιες υπαρχει μια δηλωση οτι η συσκευη ειναι συμφωνη με καποιο European medical standard.
5gg7LOCh.jpg

Παρελαβα τη hitech μασκα ηλεκτροσυγκολησης. Με 4 αισθητηρες, parktronic και αυτοματο κιβώτιο και ευθυς αμέσως χόρεψα στους ρυθμους των daft punk.
Δοκιμή αύριο αν δεν βρέχει.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Απο εδω

παρατηρηση: Δοκιμασα να τη σκοτεινιασω κοιτωντας τον ηλιο ή ενα αναπτήρα αλλά δεν συνέβει κάτι Μολις πήγα να βγώ σελφι σκοτεινιασε. Δηλαδη η μάσκα είχε αμεση ανταποκριση στο φως του κινητου σε φωτεινο σχετικα χώρο!! wtf?

Attachments

• 272483034_302504711848856_3944392457203246551_n.jpg
    272483034_302504711848856_3944392457203246551_n.jpg
    108.3 KB · Views: 49
  • 272343157_512545213514568_1908357937057379402_n.jpg
    272343157_512545213514568_1908357937057379402_n.jpg
    159 KB · Views: 49
... Νίκο, οι σφιγκτήρες θα πάνε σε ράγα για το σλεντ;

Θα γίνει και αυτό που λες κάποια στιγμή (το μελετάω), αλλά αυτοί προορίζονται για ένα μικρό τραπέζι του κολονάτου δράπανου που θέλω να φτιάξω :)

• Like
Reactions: dk31 and KOSSTV
Παραλαβη με DHL (!!) απο Banggood Κινας, ενα μικρο πακετακι με ενα οξυμετρο. ~12 ευρω με κουπονι BG877130
sgfqu2wl.jpg

Φαινεται πολυ καλη η ποιοτητα κατασκευης και το φινιρισμα. H oθονη ειναι ευκρινεστατη και εγχρωμη.
7aiclZEh.jpg

Ενα παρα πολυ βολικο χαρακτηριστικο ειναι οτι πατωντας το κουμπι διαδοχικα, αλλαζει ο προσανατολισμος της οθονης για να τον βλεπεις ευκολα την μετρηση σε οποια θεση και να ειναι το οξυμετρο.

Δεν ξερω ποσο ακριβές ειναι το οργανο αυτο, δεν εχω να το συγκρινω με καποιο αλλο, απλα μου το συστησαν σαν αξιοπιστο.
O,τι αξια και αν εχει, να πω οτι μεσα στις οδηγιες υπαρχει μια δηλωση οτι η συσκευη ειναι συμφωνη με καποιο European medical standard.
5gg7LOCh.jpg
Πλήρωσες τίποτα κερατιάτικα για αυτή την αγορά πέραν της πληρωμής στο Bnaggood; (3 ευρώ ΕΛΤΑ κλπ)

Μετα τα νεα μετρα, εχω παραγγειλει καμποσες φορες απο τις αποθηκες Κινας του Banggood και ποτε δεν εχω πληρωσει κατι παραπανω στα ΕΛΤΑ.

• Like
Reactions: lazarefa
εγω γιατι πληρωσα 2.5 στο καθε ενα? φτου!
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, εσυ πηρες από Αλιεξπρες σωστά?
Και εγώ ότι έχω παρει από Banggood έχει έρθει ατελώς.
Βέβαια αυτοί το αναφέρουν πρωτα πρωτα στην περιγραφη του προιοντος.

Μερα παραλαβων σήμερα.

Ακόμα ένα σετ σφικτηρων για t-track από την Veiko του Banggood.
IMG_20220201_141306.jpg
Μαζί και μερικά T-track.
IMG_20220201_141315.jpg
Αλλά και τα ροδακια για τον νεο παγκο.
Εντυπωσιάστηκα που επιτέλους μια σχιστοματικη εταιρεία όχι μόνο έχει στην συσκευασία το παραμικρο βιδακια που θα χρειαστεις, όχι μόνο έχει οδηγίες αλλα έχει ακόμα και mounting template ώστε να τοποθετήσεις ακριβώς την βάση ώστε να κάνει σωστά το pivot.

Επίσης ένα πολυ καλο χαρακτηριστικό αυτών είναι πως αφαιρούνται με μια κίνηση ώστε να μην σκοντάφτεις πανω τους όταν εξέχουν.
VEIKO 4PCS Quick Change Workbench Casters Kit Heavy Duty
IMG_20220201_141247.jpg

Kαλοδουλευτα μαστορες!

-Νεκταριε, δυο σε ενα η αρχοντομασκα, και για δουλεια και για διασκεδαση :)
-Εντυπωσιακη η ποιοτητα κατασκευης και το φινιρισμα των κινεζικων σφιγκτηρων, ραγων και ροδακιων!!!

• Like
Reactions: apostolosat
Σημερινή παραλαβή για ερασιτεχνικές εργασίες... μαζί και ένα μυτοτσιμπιδο

FERM CTM1010 Πολυεργαλείο 160 Watt

Καλοδουλευτο Αποστολε, το πρωτο σου πολυεργαλειο ειναι?
Πολυ χρησιμο εργαλειο! Οι μυτες που εχει μεσα το σετακι σε βολευουν για τις εργασιες που το θελεις?

Καλησπέρα σε όλους από εμένα και πάλι!!

Ήρθαν μερικα πραγματάκια και μερικα αγοράστηκαν από Αθήνα.

Ο αφροποιητης ήρθε σε 9 ημέρες μέσω Banggood από αποθήκη Πολωνίας με DHL.

Σήμερα αγοράστηκαν οι πετσέτες, το γάντι και το Snow Foam της εταιρίας Meguiar’s.

Όπως και το πλυστικο μηχάνημα Karcher K4 Power Control.

IMG_3084.jpg

Μόλις γίνουν οι δοκιμές θα αναφέρω εντυπώσεις.

Σημείωση: Από όπου και αν γίνει η αγορά σε συγκεκριμένα προϊόντα της Karcher, γίνεται η επέκταση εγγύησης από 2 σε 3 χρόνια δηλώνοντας το μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Μια χαρα.
Το εργαλειακι ειναι πραγματι ιδανικο για μικροδουλειες οπως κοψιματα με τα δισκακια του, τρυπηματα, τριψιμο με τα γυαλοχαρτα του, λειανση και γυαλισμα.

Το μονο πραμα που θελει μεγαλη προσοχη με ολα αυτα τα πολυστροφα εργαλεια, ειναι να φοραμε απαραιτητως γυαλια προστασιας.