Σε ευχαριστώ πολύ Νικόλα!Μπράβο αγόρι μου !!!!
Εύχομαι ότι καλύτερο στην ζωή σας![]()
... Νίκο, οι σφιγκτήρες θα πάνε σε ράγα για το σλεντ;
Πλήρωσες τίποτα κερατιάτικα για αυτή την αγορά πέραν της πληρωμής στο Bnaggood; (3 ευρώ ΕΛΤΑ κλπ)Παραλαβη με DHL (!!) απο Banggood Κινας, ενα μικρο πακετακι με ενα οξυμετρο. ~12 ευρω με κουπονι BG877130
![]()
![]()
BOXYM oFit-2 Fingerklammer-Pulsoximeter Messgerät zur Messung der Sauerstoffsättigung des Bluts am Finger, Tragbarer Puls-Oximeter-Monitor und Ent-Oximeter-Herzgerät
Nur US$23.99, kaufen Sie BOXYM oFit-2 Fingerklammer-Pulsoximeter Messgerät zur Messung der Sauerstoffsättigung des Bluts am Finger, Tragbarer Puls-Oximeter-Monitor und Ent-Oximeter-Herzgerät bei Banggood.com. Mode oxygen machine online kaufen.www.banggood.com
Φαινεται πολυ καλη η ποιοτητα κατασκευης και το φινιρισμα. H oθονη ειναι ευκρινεστατη και εγχρωμη.
![]()
Ενα παρα πολυ βολικο χαρακτηριστικο ειναι οτι πατωντας το κουμπι διαδοχικα, αλλαζει ο προσανατολισμος της οθονης για να τον βλεπεις ευκολα την μετρηση σε οποια θεση και να ειναι το οξυμετρο.
Δεν ξερω ποσο ακριβές ειναι το οργανο αυτο, δεν εχω να το συγκρινω με καποιο αλλο, απλα μου το συστησαν σαν αξιοπιστο.
O,τι αξια και αν εχει, να πω οτι μεσα στις οδηγιες υπαρχει μια δηλωση οτι η συσκευη ειναι συμφωνη με καποιο European medical standard.
![]()
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, εσυ πηρες από Αλιεξπρες σωστά?εγω γιατι πληρωσα 2.5 στο καθε ενα? φτου!
Σημερινή παραλαβή για ερασιτεχνικές εργασίες... μαζί και ένα μυτοτσιμπιδο
FERM CTM1010 Πολυεργαλείο 160 Watt
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.