Tι παραλάβαμε σήμερα..

Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, εσυ πηρες από Αλιεξπρες σωστά?
Και εγώ ότι έχω παρει από Banggood έχει έρθει ατελώς.
Βέβαια αυτοί το αναφέρουν πρωτα πρωτα στην περιγραφη του προιοντος.
και απο allie και απο εβαυ...

Σημερινή παραλαβή από bangood . Ήρθε στο Κίνα , χωρίς τελωνείο (bangood express (παραγγελία 20 Ιανουαρίου). Portable air inflator. Σε σχέση με το γνωστό xiaomi Portable air compressor η επαναφορτιζόμενη μπαταρία είναι 6000 mah αντί για 2000mah του xiaomi κι έχει max flow rate 20L/min αντί για 10 της πρώτης έκδοσης και 15 της δεύτερης του xiaomi. H συσκευασία περιέχει καλώδιο για τροφοδοσία ( συνδέεται με φορτιστή κινητού ο οποίος δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία), καλώδιο τροφοδοσίας 12ν για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου και μύτες για μπάλα, ποδήλατο κτλ. Έχει preset ρυθμίσεις ανάλογα τι φουσκώνουμε (μπάλα, ποδήλατο, μηχανή αυτοκίνητο) και manual mode στο οποίο δίνουμετην τιμή που θέλουμε. Όταν πιάσει την αντίστοιχη τιμή (bar, psi, kpa,) σταματάει μόνο του. 20220202_175958.jpg20220202_183023.jpg

[US$54.99 31% OFF]Audew Portable Air Pump 12V 150PSI Mini 3 * 2000mAh Capacity Rechargeable Electric Cordless Tire Inflator Air Compressor Ηλεκτρονικά Αυτοκινήτων from Αυτοκίνητα & Μοτοσικλέτες on banggood

€ 51,19 17%OFF | Audew 150PSI Car Digital Tire Inflator 12V Portable Air Compressor LED Lighting Car Tire Inflatable Pump For Auto Bicycle Ball

Υ.γ. βλέπω ότι πάλι τσίμπησαν οι τιμές, μου στοίχισε κάτι λιγότερο από 40 ευρώ

Last edited:
Καλοριζικο Αχιλλεα, ωραιο γκατζετακι, πολυ περιποιημενο και πολυ χρησιμο.
Οταν το δοκιμασεις με το καλο σε κανα ποδηλατο, μηχανακι, αυτοκινητο, πες μια αποψη.

Εισαι σιγουρος ομως οτι ειναι 6000mAh η χωρητικοτητα του battery pack εναντι των 2000mAh του ανταγωνισμου?

3χ2000mAh νομιζω σημαινει οτι η συσκευη περιεχει τρεις 4βολτες μπαταριες λιθιου (η καθεμια χωρητικοτητος 2000mAh) συνδεδεμενες εν σειρα -οποτε δινουν τα 12v που λειτουργει η συσκευη- αλλα η συνολικη χωρητικοτητα παραμενει στα 2000mAh συνολικα καθως η συνδεση ειναι εν σειρα και οχι εν παραλληλω.

Το είχα δει σε ένα συγκριτικό, ίσως οι Κινέζοι το είχανε λάθος. Τώρα που το λες θα το κοιτάξω. Νομίζω η xiaomi έχει 1 μπαταριακαι πιθανώς γι αυτό δεν βλέπω αναφορά σε 12 volt. Προσωπικά με ενδιαφέρει να έχει αξιόπιστη μέτρηση. Σίγουρα σε πρώτη φάση (μόλις παρέλαβα και φορτίζω) θέλω να συγκρίνω τις ενδείξεις σε σύγκριση με τις 18 v που έχω (Dewalt και ryobi), αλλά σε βάθος χρόνου θέλω να αγοράσω έναν σκέτο μετρητή πίεσης (έχω έναν ψηφιακό φθηνό , αλλά θέλω να πάρω κάτι καλύτερο)

Μετά από αρκετή χρήση του ρούτερ και αφού κατάλαβα πως είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιώ συχνά, είπα να αγοράσω δυο καλύτερα μπιτάκια από τα πάμφθηνα κινέζικα που είχα έως τώρα.

Ένα freud Carbide Double Flute Straight Router Bit σε καλή τιμή (22€ σύνολο) από τον πωλητή του eBay που μας είχε υποδείξει ο Δημήτρης
(έκανε να έρθει 5 βδομάδες από Αμερική και δεν πλήρωσα τίποτα έξτρα τελωνεία κλπ)
Έχει και άλλα ενδιαφέροντα σε καλές τιμές.

Και ένα CMT Flush Trim Bit με ρουλεμάν στη μύτη, στα 30€ από Ελλάδα.

Μοιάζουν πολύ ποιοτικά και τα 2 και είναι και τα 2 made in Italy (μοιάζουν σαν να τα βγάζει το ίδιο εργοστάσιο!)
Ελπίζω να κόβουν καλύτερα από τα κινέζικα.

20220204_182027.jpg

Προσεχώς, εντυπώσεις :)

Σημερινη πολυ ποθητη εδω καιρο παραλλαβη...!!
Ενα Bosch GBH 18V-26 solo σκαπτικο μπαταριας απο το Bebbo...σε πολυ καλη τιμη πριν απο 20 μερες σχεδον...( το ειχαν 5 καταστηματα τοτε..τωρα μαλλον παει προς καταργηση η συγκεκριμενη εκδοση)

Στιγμιότυπο οθόνης (126).png

Kατα την αποψη μου ενα απο τα καλυτερα εργαλεια μπαταριας 18v για τρυπημα και σκαψιμο καθως εχει ολους εκεινους τους συνδιασμους,λειτουργιες και ευκολιες που πιστεψτε με ειναι παρα πολλες...!!!
Θα χρησιμοποιηθει με το παραπανω....

20220207_145836.jpg 20220207_150303.jpg

Για την ευκολια χρηση και το βαρος του δεν θα πω τιποτα....:love:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Kαλοδουλευτο Κωστη, απο τις πιο δυνατες και λαχταριστες παραλαβες εργαλειων!!! 😋

Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να το συγκρινουμε με το αντιστοιχο Dewalt που εχει ακριβως τα ιδια specs και ισχυ :)

• Like
Reactions: KOSSTV
Μιχάλη δεδομένου ότι αυτά τα εργαλεία διαθέτουν περίσσια δύναμη, πως θα μπορούσε να γίνει ένα συγκριτικό σε ερασιτεχνικό επίπεδο;

Γνωρίζοντας ότι συνέβαλα ενεργά στην αγορά αυτή του Κωστή χαίρομαι περισσότερο !!! 😁
Μεγείες !!!

• Like
Reactions: KOSSTV
Μιχάλη δεδομένου ότι αυτά τα εργαλεία διαθέτουν περίσσια δύναμη, πως θα μπορούσε να γίνει ένα συγκριτικό σε ερασιτεχνικό επίπεδο;
μια Φ10 και ξεκινατε τρυπες σε ενα κρασπεδο. Αλλιως Φ16 και ξετρυπηματα σε τοιχίο. :D

Ευχαριστώ παιδες....!!!

Αντώνη από εργαλείο σε εργαλείο πάνε "αυτα".!!!

Συγκριτικό σε ερασιτεχνικό δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει...

Σε light επίπεδο κάνεις τι εξης:
Η βάζεις κάτω και λες με Φ 10 τρυπανι,οπως λεει ο Νεκταριος,σε ποσο χρόνο βγάζουν 20 τρυπες..
Η βρίσκεις ενα κομμάτι μπετου που θελει ξυλωμα και λες το μισό με το ένα και το μισό με το άλλο σε πόσο χρόνο θα το βγάλουν...

Έιναι ένα mini test που βγάζεις κάποια συμπεράσματα..

Είναι όμως πολλά ζητήματα ακομη...
Ευχρηστία,βαρος και επεξεργασία των δυνανοτητων του καθε εργαλειου κατα το συνεχιζόμενο δούλεμα...κάτι που μονο από τα παραπάνω δεν μπορείς δεις...

Last edited:

Θα μπορουσε να γινει καθως εχουμε την δυνατοτητα να αλλαζουμε αμεσα σα χαμαιλεοντες, απο ερασιτεχνικο σε επαγγελματικο επιπεδο, αναλογα τι εργαλειο πιανουμε στα χερια. 👷‍♂️
Δεν υπαρχει κανενα θεμα, σε διαβεβαιω. Εχω επισης ετοιμες ενισχυμενες τσιμεντοπλακες και κινεζικα τετρακοπα γομαροτρυπανα μπετου 16mm, μια χαρα θα βγει το πορισμα. :)

Παρέλαβα δυο σετ ταχυσφικτηρες καστανιές της Veico από το Banggood.

Ωραία ποιοτική κατασκευή και πολυ δυνατή σύσφιξη που φτάνει κατατέθηκε τον κατασκευαστή τα 1000N.

Το μόνο άσχημο είναι πως δεν ταιριάζει στο T-track θέλει αφαίρεση περι το 1 χιλιοστό στο κάτω μέρος.

Άσχημο αυτό.

IMG_20220210_191605.jpgIMG_20220210_191613.jpg

Φρέσκες παραλαβές :)

20220214_124703.jpg