το τελευταιο καιρο ηρθαν αρκετουτσικα

η μπρασλες ψαλιδα που λιγο που την δουλεψα δοκιμαστικα ηταν φυσικα αψογη οπως την ηθελα. η σκανδαλη της δεν ειναι ον-οφ. δηλαδη για να κοψει , δεν κοβει με την μια οπως οι φτηνες οταν την πατησεις. αν το μετανιωσεις και σταματησεις να την πατας, σταματα και επιστρεφει στο ανοιγμα της, κατι που ειναι ζωτικης σημασιας στην ασφαλεια! εχει και διαφορετικα ανοιγματα, μικρο, μεγαλυτερο κλπ
αγοραστηκε στα 70 κατι , με δυο μπαταριες 388. μικρο μειονεκτημα οτι το βαρος της πο υαν και πολυ ελαφρια η ιδια, με την 388 ειναι λιγο μπάταλο,δεν ειναι ισορροπημενο στο χερι αν την δουλευεις γωνια, αλλά δεν πειραζει. καποια στιγμη με καποια αγορα θα παρω καιμια φτηνη ελαφρια ενος επιπεδου μπαταρια
Only US$0.00, buy best violeworks 21v cordless electric scissors large battery capacity pruning shears tree branch pruner garden tools w/1pcs 2pcs battery sale online store at wholesale price.
www.banggood.com
πολυ ευχαριστημενος και απο τουτο στα 20 ευρω
Only US$78.99, buy best fasget 5in 125mm multifunctional cordless electric circular saw 0- 45° adjustable woodworking machine wood cutters for 18v battery sale online store at wholesale price.
www.banggood.com
μικρο βολικο και ελαφρυ, την δουλια του την κανει με εναν δισκο ξυλου 125 που ειχα απο παλια αγορασμενο με 4-5 ευρω. δοκιμαστικα του εβαλα κι εναν μουλτιματεριαλ της μπος και ακοψε ανετοτατα και πολυ γρηγορα ενα στυλιαρι αλουμινενιο απο σκουπα. σιγα το ζορι θα πειτε, αλλά δεδομενου οτι ειναι μπαταριας (μπρασλες και αυτο) ειναι πολυ χρησιμο οταν δεν εχεις κοντα ρευμα και επιπλεον ειναι πολυ ελαφρυ σε αντιθεση με τα ρευματος
ωραιο κομματακι ετουτο εδω, πιο δυνατο απο τα μικροτερα Δ σε τιμη περι τα 18.50
Only US$55.99, buy best topshak ts-sd3 200w mouse detail sander small sander with 12pcs sandpapers dust collection box hand sander eu/us plug sale online store at wholesale price.
www.banggood.com
ετσι εχοντας πια αυτο, μπορεσα και κολλησα σταθερα στο παλιο "κομπρεσερ" πολυτριβειο του λιντλ , το τετραγωνο πελμα σταθερα στις 4 ακιδες του γιατι απο τους κραδασμους σε μεγαλη σκαλα εφευγε απο τη θεση του και επεφτε στο πατωμα

ειναιδυνατο, γρηγορο, οχι ρυθμιζομενο και η μυτουλα του με βολευει ακομα και στις γριλιες μου στα ξυλινα μπατζουρια
και ενα διαολακι που μου ειναι πολυ χρησιμο και φτηνο αγοραστηκε με λιγοτερο απο 8 ευρω, το χρειαζομουν να εχω κατι σαν μικρο πριονακι στο δευτερο σπιτι και εκτελει και λειτουργια σεγας στην αναγκη
Only US$11.99, buy best blmiatko electric drill modified to electric saws reciprocating saw adapter accessory with sawblade power tool saws drill to jig saws sale online store at wholesale price.
www.banggood.com
υγ1
οπως παντα, εντυπωση μου προκαλει η ποιοτητα πλαστικων και κατασκευης της topsak που ειναι ενα λεβελ πανω απο τους υπολοιπους κινεζους
υγ2
τα καγκελα του μπαλκονιου παντως τα ετριψα με γωνιακο τροχο, πελμα , και σμυριδοχαρτο smirdex πολυ γρηογοτερα και ανετοτερα απο τα τριβεια,
γενικα οταν εχω να κανω με μεταλλα, οπου μπορω ο γωνιακος 'καθαριζει" ανετα