Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραδοση Σαββατιατικα απο Skroutz, μερος χθεσινης παραγγελιας!!

Τρεις πριζες με τηλεχειριστηριο
0ZCZytnh.jpg

Φαινονται ολα ποιοτικα και καλοφτιαγμενα.
0mBzkyJh.jpg

Η υπολοιπη παραγγελια μαλλον θα ερθει απο βδομαδα.
Μεχρι του χρονου λοιπον θα επωφελουμεθα απο την καλη συμβαση με το skroutz, οσοι εχουμε προλαβει, αυτη που θελει αγορες >15 ευρω απο 1 η περισσοτερα καταστηματα.

διάφορα μπιχλιμπιδια από Ριγάτο και τα γυαλιά που έφερε το λιδλ αυτή τη βδομάδα:

ήθελα μια οικονομική υφασμάτινη τσάντα για τα παρελκόμενα του δραπάνου. για την τιμή της μου φαίνεται καλή, αλλά πριν την πάρω δεν είχα προσέξει πως δεν έχει ιμάντα ώμου!
Επίσης γάντια και μαγνήτες ηλεκτροκόλλησης της Ingco. Ε, μιας και πήγα μέχρι εκεί πήρα και το μαχαίρι για τα χόρτα...

EM4udfI8nkqpxoKGKVdb_FXdm1tH_m9I4JH2IZbCe02PH6yf4N4ngS0ACRsqDpPY8PvQKCER10QO5Jme75-rWTy1YYBMTjpR_n3CJ_y258ppNOkF9gYLmQnjkPIMLAGkMposvLi8gVbRlztELhhzW_RywOZfuCfNIX5lj6dFz-HmKrbFuFYXerdkFaP2LOLIHzk3ajtW3yK3eYXyWiux-giYhIp-GWRpthsKOo-78LLXGh-PQjuyoIHnyQxJPDMJMKwpG6qq2QzF5Uhh6IOIZsX_VF5nw47xuMcSHYgxxfBrECl6mjriY-7IN8uANmi0glhv4K1s78mUn3WizeUrkMUy8NJKME9NGn73AuZh3fxd4IJfqQX0lPGtRRpwe87VGec7b4F4eytE4z7OkE3wa95aqnSaJT67K4PwLOhkrpoZlRcFhxr0K9pvmhlgpH9uaEO9if8XYGdg8peace_IoNsXtzBen6yUoCJ3CVQ0JAOrQQctTm72Ahw5yytYkmEuGWY_D4TppSjXoyj0Y7ga4mRb-8D2wgoIgS5-JL7R90HVqUnC5JCzrHNNQJFxagBpbdqq0AfkGR3rZDl0oQBvdHnt3AEURCYsMKWS0VbQcuVt37R3x81kEgbctG5ACFk5gPuXskVMnWVSTfx7Qq30dZsUPhl9YuSNJ9fzvpB5_6OO9ZDYvjcnSwTq4ziyaLVpbwAVUQNwywyxnkNkxra1WlRaPxXjLs4RMJ2t-7Dylbv61AyGr9RdEUQTcxw-z4k=w1094-h1039-no

Μα δεν χρειαζεται να τις κλεινεις παντοτε.

Τις περισσοτερες φορες δεν πας ταξιδι με δαυτη, απλα κουβαλας η/και αποθηκευεις πραμα.

• Like
Reactions: KOSSTV
Αυτό που αναφέρει ο Κυριάκος είναι το πρώτο που παρατήρησα. Αν κλείσει χάνεται πολύς χώρος. Γεγονός που πρέπει να το ξέρει ο αγοραστής.

Οπότε (όπως στην περίπτωσή μου) μεταφέρεται ανοικτή και (σε μεγάλο βαθμό) πρόβλεμ σολβδ!

Κυρία χρήση αυτής της τσάντας είναι να παιρνει οσα εργαλεία και αναλώσιμα μπορεί να χωρέσει και να πάραμενει ανοικτή ώστε να βλέπουμε δουλεύοντας τι χρειάζομαστε από μέσα...

Την δεύτερη που πήρα, και χρειάζεται να είναι κλειστή, είναι όταν μεταφέρω τα ρούχα της δουλειάς μου και να βάζω μέσα τα καλά μου ωστε να μην σκονίζονται...

Οπότε, ανάλογα την χρήση, αποφασίζεται εαν θα μένει κλειστη η όχι...

Το φερμουάρ είναι επίτηδες κατασκευασμένο διαγωνια να κλεινεί έτσι ώστε εαν φάει ζόρι να πάθει τίποτα.

Προσωπικά, επειτα από 3 χρόνια χρήσης δεν βλέπω κάποιο ελάττωμα...

Τρόχισμα αλυσίδας, γωνία 30 μοιρών
€ 4,57 58%OFF | Chainsaw Chain Sharpening Jig , Chainsaw Sharpener Kit - Hand Chain Grinder for All Kinds of Chain Saws and Electric Saws
01795ef267554d943f0cfd2242a34ee2.jpg

Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοδουλευτα Βασιλη!

Ωραια ειναι η ιδεα του μηχανικου μολυβιου, αλλα στην πραξη δεν με βολεψε. Δεν το εχω χρησιμοποιησει σχεδον καθολου τοσα χρονια που το εχω.
Εννοω οτι το χρησιμοποιησα στην αρχη, αλλα απο κει και περα, οποτε χρειαζομουν μολυβι δεν το εψαχνα, χρησιμοποιουσα οτι εβρισκα μπροστα μου.
Αυτο σημαινει οτι δεν ηταν κατι ιδιαιτερο σε σχεση με αλλους τροπους μαρκαρισματος. Πες τις εντυπωσεις σου μετα απο λιγο καιρο, αν σε βολεψε.

Ευχαριστώ Μιχάλη, δεν ξέρω εάν θα με βολέψει το μηχανικό μολύβι θα πω εντυπώσεις.πάντως τα yato φαίνονται αξιόλογες κινεζιες (μάλλον).

Παραλαβη μεγαλου πακετου, 9 μερες πο την παραγγελια, απο Αμαζον Γερμανιας με DHL.
WSmxtceh.jpg

Ξυλεια!!
N0ltLuvh.jpg

Δεν υπαρχει πιο ευχαριστη παραλαβη απο αυτη της πρωτης υλης και μαλιστα οταν προκειται για μοσχομυριστη ξυλεια!
p5IXtaqh.jpg

1 σετ απο πεντε σανιδακια Iroco, 1 σετ απο πεντε σανιδακια Τiger wood και ενα σετ απο πεντε διαφορετικα ξυλα (oξια, κερασια, καρυδια, δρυς και σφενδαμος)

Διαστασεις 30χ15εκ και παχος 4μμ.

Επισης ηρθε και ενα σετακι απο μικροτερα σανιδακια 15χ15 βραζιλιανικο ξυλο sucupira.
Δεν ειχε διαθεσιμα τα μεγαλα ρεταλια και ηθελα να δω τι σοϊ ξυλο ειναι αυτο καθως ειναι απο τα σκληροτερα που υπαρχουν
ivf469Th.jpg

H σκληροτητα του στην κλιμακα Janka ειναι 15,200Νewton, με το iron wood και τον εβενο στα ~14500N και τα γνωστα μας καρυδια/οξια/μαονι/κερασια/ιροκο/σκληρος σφενδαμος απο 4 εως 6000N.

Επομενο βημα ειναι να λουστραρω καποια μικρα ρεταλακια απο το καθε ειδος για να δω πως φαινονται γυαλισμενα και περασμενα με κερι και λαδι.

Σήμερα παραλάβαμε μια ωραία μπαλαντέζα 20μ και ένα κονταροπρίονο B&D σε αντικατάσταση ενος Nakayama που πολύ σύντομα κούρεψε το ελικοειδές γρανάζι του μοτέρ! (στο μαγαζί που πήρα το Β&D με ρώτησαν αν το ζόρισα! Δεν είναι και για πολλά-πολλά αυτά...)

Αν κανένας θέλει τη λάμα + αλυσσίδα + κοντάρι του Nakayama ας μου στείλει μήνυμα, τα έχω κρατήσει. Στην ανακύκλωση πήγε μόνο το μοτερ και το κέλυφός του.

το τελευταιο καιρο ηρθαν αρκετουτσικα :)
η μπρασλες ψαλιδα που λιγο που την δουλεψα δοκιμαστικα ηταν φυσικα αψογη οπως την ηθελα. η σκανδαλη της δεν ειναι ον-οφ. δηλαδη για να κοψει , δεν κοβει με την μια οπως οι φτηνες οταν την πατησεις. αν το μετανιωσεις και σταματησεις να την πατας, σταματα και επιστρεφει στο ανοιγμα της, κατι που ειναι ζωτικης σημασιας στην ασφαλεια! εχει και διαφορετικα ανοιγματα, μικρο, μεγαλυτερο κλπ
αγοραστηκε στα 70 κατι , με δυο μπαταριες 388. μικρο μειονεκτημα οτι το βαρος της πο υαν και πολυ ελαφρια η ιδια, με την 388 ειναι λιγο μπάταλο,δεν ειναι ισορροπημενο στο χερι αν την δουλευεις γωνια, αλλά δεν πειραζει. καποια στιγμη με καποια αγορα θα παρω καιμια φτηνη ελαφρια ενος επιπεδου μπαταρια

πολυ ευχαριστημενος και απο τουτο στα 20 ευρω
μικρο βολικο και ελαφρυ, την δουλια του την κανει με εναν δισκο ξυλου 125 που ειχα απο παλια αγορασμενο με 4-5 ευρω. δοκιμαστικα του εβαλα κι εναν μουλτιματεριαλ της μπος και ακοψε ανετοτατα και πολυ γρηγορα ενα στυλιαρι αλουμινενιο απο σκουπα. σιγα το ζορι θα πειτε, αλλά δεδομενου οτι ειναι μπαταριας (μπρασλες και αυτο) ειναι πολυ χρησιμο οταν δεν εχεις κοντα ρευμα και επιπλεον ειναι πολυ ελαφρυ σε αντιθεση με τα ρευματος

ωραιο κομματακι ετουτο εδω, πιο δυνατο απο τα μικροτερα Δ σε τιμη περι τα 18.50
ετσι εχοντας πια αυτο, μπορεσα και κολλησα σταθερα στο παλιο "κομπρεσερ" πολυτριβειο του λιντλ , το τετραγωνο πελμα σταθερα στις 4 ακιδες του γιατι απο τους κραδασμους σε μεγαλη σκαλα εφευγε απο τη θεση του και επεφτε στο πατωμα :)
ειναιδυνατο, γρηγορο, οχι ρυθμιζομενο και η μυτουλα του με βολευει ακομα και στις γριλιες μου στα ξυλινα μπατζουρια

και ενα διαολακι που μου ειναι πολυ χρησιμο και φτηνο αγοραστηκε με λιγοτερο απο 8 ευρω, το χρειαζομουν να εχω κατι σαν μικρο πριονακι στο δευτερο σπιτι και εκτελει και λειτουργια σεγας στην αναγκη

υγ1
οπως παντα, εντυπωση μου προκαλει η ποιοτητα πλαστικων και κατασκευης της topsak που ειναι ενα λεβελ πανω απο τους υπολοιπους κινεζους

υγ2
τα καγκελα του μπαλκονιου παντως τα ετριψα με γωνιακο τροχο, πελμα , και σμυριδοχαρτο smirdex πολυ γρηογοτερα και ανετοτερα απο τα τριβεια,
γενικα οταν εχω να κανω με μεταλλα, οπου μπορω ο γωνιακος 'καθαριζει" ανετα

Last edited:
Νικολα καλοριζικα...!!
Οσο αφορα το τελευταιο ειναι για εμενα επικυνδινο σαν χρηση και θα ελεγα να προσεχεις κατα τις κοπες 2πιλα και 3πλα γιατι κατα 150% θα τρεμει παρα πολυ κατα την κοπη....

......
υγ2
τα καγκελα του μπαλκονιου παντως τα ετριψα με γωνιακο τροχο, πελμα , και σμυριδοχαρτο smirdex πολυ γρηογοτερα και ανετοτερα απο τα τριβεια,
γενικα οταν εχω να κανω με μεταλλα, οπου μπορω ο γωνιακος 'καθαριζει" ανετα

Μεγειες Νικόλα. Ωραία πραγματάκια. (y)

Να σε ρωτήσω, επειδή είναι μια δουλειά που θα κάνω και εγώ σύντομα.
Για ποιο πέλμα μιλάμε; Εκείνο που είναι σαν σφουγγαράκι; Έχεις κάνα λινκ;
Και ο τροχός σε τέτοιες δουλειές σε τι στροφές;

• Like
Reactions: nickolas
Γενικως εαν τριβουμε σιδερα εξαρταται τι θελουμε να κανουμε και πιο εξαρτημα πρεπει να βαλουμε...
Ο παρακατω οδηγος της Bosch νομιζω καλυπτει αυτην την ερωτηση σου Νικο...εαν εχουμε τροχο απο 1-6 βαθμιδων υπολογιζουμε αναλογως....

Στιγμιότυπο οθόνης (169).png