Το καλομελετουσα και ηρθε!!
Βοsch universal brush 3.6v
Boυρτσα καθαρισμου για μπανια, νεροχυτες, σχαρες, τηγανια, ζαντες αυτοκινητων και ο,τιδηποτε θελει γερο τριψιμο με το χερι.
Το πηρα για γυαλισμα καθως εχει χαμηλες στροφες και παιρνει ολα τα εξαρτηματα και αξεσουαρ γυαλισματος της Proxxon.
Εδω τα εξαρτηματα που εχει η συσκευασια που περιλαμβανει 2 βουρτσες, μια μεγαλη και μια πολυ στενη, ενα εξαρτημα για velcro που κολλανε γυαλοχαρτα επανω και 2 δυο pads για καθαρισμο τηγανιων και αλλων συσκευων.
Οι βουρτσες ειναι πολυ σκληρες και φαινεται οτι θα αντεξουν πολυ πριν φθαρουν. Αυτα τα pads καθαρισμου ειναι σαν το συρματακι της κουζινας και ειναι τα ιδια με αυτα που ειχε ο αλοιφαδορος της Proxxon. Τα γυαλοχαρτα ειναι των 50μμ διαμετρου ιδια με αυτα του αλοιφαδορου και μινι γωνιακου τροχου της Proxxon, οποτε εχω δεκαδες απο καθε grit απο 60 εως 3000.
Εδω ειναι καποια εξαρτηματα γυαλισματος της Proxxon που θα χρησιμοποιηθουν με την βουρτσα της Βοsch.
Εκανα μια συντομη δοκιμη με τις δυο βουρτσες καθαρισμου στο νιπτηρα του εργαστηριου ο οποιος με λιγο Vim ..ελαμψε οσο ποτε αλλοτε

To εργαλειακι εχει φοβερη ροπη! Ειναι εντυπωσιακο οτι οι στροφες δεν επεσαν καθολου οσο και αν πιεζα την σκληρη βουρτσα στον νεροχυτη!!
Επειδη δεν εχω αλοιφαδορο μπαταριας, η βουρτσα θα παιξει αυτον τον ρολο.
Τα εργαλεια της Proxxon που εχω για γυαλισμα ειναι ολα ρευματος, Τα αντιστοιχα μπαταριας ειναι πολυ ακριβα..
Σχετικα φτηνο εργαλειο για Bosch και νομιζω οτι ειναι πολυ καλο και αποτελεσματικο , ειτε σαν καθαριστικο ειτε σαν γυαλιστικο. Ειναι αδιαβροχο, οι βουρτσες που εχει ειναι αριστης ποιοτητας και υπαρχουν και σαν ανταλλακτικα με 8-9 ευρω. Το μονο μειον ειναι οτι το βυσμα φορτισης δεν ειναι type C, αλλα το ξεπερασμενο πλεον micro USB.
Εδω μια φωτο απο την συσκευασια
Εχω την εντυπωση οτι θα το βρουν χρησιμο οι νοικοκυρες. Παντως εγω θα χαιρομουν να καθαριζα τα ταψια και τα τηγανια μ κι εγώ,Σ'ευχαριστώ για την ανάρτηση.Λες να πάρω μαζί