Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ! Έχω να αλλάξω αρκετά στοιχεία από μπαταρίες εργαλείων, δικά μου αλλά και φίλων και πιστεύω θα τα βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω.

Όχι δεν αλλάζει ο φορτιστής, με τον ίδιο φορτίζει. Και μάλιστα, ενώ πριν η μπαταρία φορτιζε από άδεια-φουλ σε μισή ώρα το πολύ, χθες που την φορτισα μετά την αλλαγή των στοιχείων της, έκανε 70 λεπτά αν και τα στοιχεία δεν ήταν άδεια (πριν τα κολλήσω τα μέτρησα με το πολύμετρο και έδειξαν 3,7-3,8 volt το καθένα).

Αν αναφέρεσαι στο usb tester είναι μια ψηφιακό οργανακι που παρεμβάλλεται ανάμεσα στον φορτιστή και στη συσκευή φόρτισης και έχει ενδείξεις για τα volt και τα ampere που φορτίζει η συσκευή μας καθώς και τα συνολικά mah (χωρητικότητα) της μπαταρίας της συσκευής. Είναι αρκετά χρήσιμο γιατί εκτός της συνολικής χωρητικότητας της μπαταρίας μιας συσκευής μπορείς να δεις φορτιστές ή καλώδια αν είναι γρήγορα στη φόρτιση κλπ. Έχει και 9 μνήμες.
Αν αναφέρεσαι στον φορτιστή ο συγκεκριμένος είναι πολύ καλός και από τους πλέον αξιόπιστους!
εχω εδω και χρόνια ενα μπλέ απλό usb , εδώ και καπου 2 ετη εχω παρει ενα φασον απο αυτό
DSC_9877.jpg

εχει in out με διαφορα βύσματα (το χρησ. πολύ σε κάμερες ), εφαρμογή για κινητό που βγάζει γραφήματα κλπ . Γενικά μπορείς να πάρεις και Load για μετρησεις πηγή και παίζει στην θεωρία μεχρι 30V dc

• Like
Reactions: xxaris
Πήγα το πρωί και αγόρασα τον γωνιακό τροχό back & decker που έβγαλε προσφορά το Praktiker στα 19€. Μικρός και ελαφρύς, θα δείξει αν βγει και αξιόπιστος. Ο δεύτερος είναι από παραγγελία φίλου.
Επίσης αγόρασα και μια ριπολινη της vechro που είναι σε προσφορά.
IMG_20221121_124401.jpg

Κάτι ψιλά σήμερα από Τριαναταφύλλου.
Μια καρδιά τόρνου και δύο φρέζες με τρύπα κοβαλτίου που θα αντικαταστήσουν τις κίτρινες Κινεζιές που φαίνονται δεξιά.
Οι τιμές τους βέβαια δεν έχουν καμία σχέση αλλά το ίδιο ισχύει και με την ποιότητα τους.
Με τις κοβαλτίου κάνεις τη δουλειά σου με τις Κινέζικες προσπαθείς να κάνεις τη δουλειά σου.

2682ABF5-5FD1-4560-9756-1ABEA8B39066.jpeg

Eκει που πιναμε το καφεδακι μας με τον Μπαμπη που ηρθε να παραλαβει τα μουστολουκουμα που εστειλε ο Γιαννης, ηρθε και η UPS με ενα δεματακι :)

To καταπληκτικο μινι 4βολτο πιστολι σιλικονης της Bosch, το GLUEPEN που ζεσταινεται σε μολις 13 δευτερολεπτα και δεν σταζει!!
kBr5Manh.jpg

To βρηκα κοψοχρονια στα 20 ευρω απο Amazon Γερμανιας και με ενα κουπονακι καλου πελατη μου στοιχισε 15 ευρω :)
Στην Ελλαδα νομιζω οτι κοστιζει γυρω στα 40 ευρω.

Η συσκευασια ειχε μεσα το πιστολακι, φορτιστη και καλωδιο micro USB, 4 ραβδους σιλικονης 7μμ και τα manual.
rtyuAbOh.jpg

Xαρηκα επισης που ειναι Made in Romania!!

Δεν θυμαμαι εαν εχω κανει καποιο review οταν το ειχα πρωτοαγορασει, εχουν περασει και περιπου 10 χρονια απο τοτε..
Οποτε συντομα θα το (ξανα) παρουσιασω στα εργαλεια μπαταριας.

Ωραίο δωράκι με περίμενε Παρασκευή μεσημέρι :D

View attachment 205199

O Creality Sermoon V1. (μένουν ακόμα λίγα κομμάτια στο Tomtop στην απίθανη τιμή των 243€)

και 2 filament PLA+ της Esun, στα 18,6€ το ένα.

Καλά, αυτός ο printer, είναι όπως το είπε ο Μιχάλης. Είναι να τον βάλεις στο σαλόνι σου, όχι στο εργαστήριο! :LOL:

Δοκιμές ... σύντομα :cool:
Φίλε με ποια μεταφορική σου ήρθε ο εκτυπωτής;
Ο δικός μου εχει αγοραστει 14 / 11 και εχει κολλήσει από της 17 / 11
στο
The international shipment has been processed in the export parcel center, Feucht, Germany.
Ευχαριστώ

Το feucht είναι το κέντρο της dhl για όλη την Ευρώπη ,μιλάμε για διακίνηση 40.000 τεμαχίων την ώρα (όχι την μέρα) .
Μετά το feucht και στη διαδρομή για ελλάδα δεν έχεις tracking και γιαυτό φαίνεται το κενό.
Θα σου δώσει τη συνέχεια μόλις φτάσει ελλάδα.
Μόλις το δέμα φτάσει εδώ , η dhl ακολουθεί δυο δρόμους , κρατάει τα μισά η ίδια και τα μοιράζει με την dhl express και τα υπόλοιπα τα δίνει στα ΕΛΤΑ courier . Αν πέσεις στην πρώτη περίπτωση (συνήθως έτσι γίνεται ) από το αεροδρόμιο θα σου έρθει κατευθείαν στο σπίτι αυθημερόν , άντε την επόμενη. Αν , είσαι τόσο πολύ "τυχερός" και πέσεις στα ΕΛΤΑ , φρόντισε να κινηθείς μόνος σου , να μάθεις σε ποια ΕΛΤΑ έχουν παρκάρει το δέμα σου , και πήγαινε και πάρτο μόνος σου .
Και κάτι άλλο , αν το καινούργιο tracking που θα πάρει το δέμα στην Ελλάδα (αλλάζει το tracking μόλις μπει στη χώρα ) είναι μέχρι 10 ψηφία τότε είσαι με dhl express , αν είναι πάνω από 10 είσαι με ΕΛΤΑ .
καλημερίζω .....

Το feucht είναι το κέντρο της dhl για όλη την Ευρώπη ,μιλάμε για διακίνηση 40.000 τεμαχίων την ώρα (όχι την μέρα) .
Μετά το feucht και στη διαδρομή για ελλάδα δεν έχεις tracking και γιαυτό φαίνεται το κενό.
Θα σου δώσει τη συνέχεια μόλις φτάσει ελλάδα.
Μόλις το δέμα φτάσει εδώ , η dhl ακολουθεί δυο δρόμους , κρατάει τα μισά η ίδια και τα μοιράζει με την dhl express και τα υπόλοιπα τα δίνει στα ΕΛΤΑ courier . Αν πέσεις στην πρώτη περίπτωση (συνήθως έτσι γίνεται ) από το αεροδρόμιο θα σου έρθει κατευθείαν στο σπίτι αυθημερόν , άντε την επόμενη. Αν , είσαι τόσο πολύ "τυχερός" και πέσεις στα ΕΛΤΑ , φρόντισε να κινηθείς μόνος σου , να μάθεις σε ποια ΕΛΤΑ έχουν παρκάρει το δέμα σου , και πήγαινε και πάρτο μόνος σου .
Και κάτι άλλο , αν το καινούργιο tracking που θα πάρει το δέμα στην Ελλάδα (αλλάζει το tracking μόλις μπει στη χώρα ) είναι μέχρι 10 ψηφία τότε είσαι με dhl express , αν είναι πάνω από 10 είσαι με ΕΛΤΑ .
καλημερίζω .....
Ευχαριστώ πολύ.
Ανυπομονώ να έρθει Πρώτον για μένα γιατί το σκεφτόμουνα πολύ καιρό να το αγοράσω, και δεύτερον να σταματήσει και το δούλεμα που τρώω του τύπου.... ακόμα ο εκτυπωτές να έρθει
🤣🤣🤣🤣🤣

Φίλε με ποια μεταφορική σου ήρθε ο εκτυπωτής;
Ο δικός μου εχει αγοραστει 14 / 11 και εχει κολλήσει από της 17 / 11
στο
The international shipment has been processed in the export parcel center, Feucht, Germany.
Ευχαριστώ

Με DHL

Σου βάζω την πορεία του δέματος για να πάρεις μια ιδέα για τους χρόνους παράδοσης

2022-11-23_08-19-39_2.jpg

Ευχαριστώ πολύ.
Ανυπομονώ να έρθει Πρώτον για μένα γιατί το σκεφτόμουνα πολύ καιρό να το αγοράσω, και δεύτερον να σταματήσει και το δούλεμα που τρώω του τύπου.... ακόμα ο εκτυπωτές να έρθει
μην αγχώνεσαι. συνήθως κάνει 10 μέρες να έρθει συνολικά. ότι έχω πάρει φτάνει Ελλάδα με DHL και μετά σε 2 μέρες έρχεται σπίτι μου με speedex ( συνεργάτης για βόρεια ελλαδα) .

πηγα και παρελαβα και εγω ενα μικρομέγαλο μτχ γκατζετακι για τον ενισχυτη μου.... σα παιδί και εγω τα ακουω εδω και 3 ωρες ασταμάτητα σκεφτομενος ποσα € έδωσα....
8ac3a17ab31dc031aef6719419f078a6.jpg
65d801c42681b1ba0ef809f8dcd02094.jpg
e1c9334b46e6375d4a33a7baf292b743.jpg

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

χτεσινη παραλαβη
τοσα χρονια που φτιαχνω μαστορευω πλακετες τις στηριζα οπως και με οτι ναναι.....
4ae9045edd1f7af23ee0cb8ac245d918.jpg
52ae3e23f9deb518452a63204e86655b.jpg

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήγα και πήρα σήμερα και μια δεύτερη ταμπακιέρα της Tactix, 30 θέσεων που ρυθμίζονται και είναι διπλής όψης. Γύρω στα 14€

Image1641147798776699418.jpg

Το γράφω εδώ γιατί έχω δοκιμάσει πολλές (και πιο επώνυμες), αλλά τόσο καλή και βολική σαν και αυτή δεν έχω βρει.
Με κουμπώματα και μεντεσέδες που δεν κατάλαβαν τίποτα σε ένα+ χρόνο εντατικής χρήσης, παρα του ότι την έχω υπερφορτωμένη συνέχεια και τη χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά.

Image6772081921244703008.jpg

Αν ψάχνετε κάτι τέτοιο, σας την συνιστώ. (y)

Την συγκεκριμένη ταμπακιέρα την έχω και εγώ. Θυμάμαι την είχα αγοράσει από το eshop πριν 5-6 χρόνια και πράγματι είναι εξαιρετική για τα λεφτά της! Καλορίζικη!

Πήγα και πήρα σήμερα και μια δεύτερη ταμπακιέρα της Tactix, 30 θέσεων που ρυθμίζονται και είναι διπλής όψης. Γύρω στα 14€

View attachment 205670

Το γράφω εδώ γιατί έχω δοκιμάσει πολλές (και πιο επώνυμες), αλλά τόσο καλή και βολική σαν και αυτή δεν έχω βρει.
Με κουμπώματα και μεντεσέδες που δεν κατάλαβαν τίποτα σε ένα+ χρόνο εντατικής χρήσης, παρα του ότι την έχω υπερφορτωμένη συνέχεια και τη χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά.

View attachment 205671

Αν ψάχνετε κάτι τέτοιο, σας την συνιστώ. (y)
Απίστευτα βολικές είναι.

• Like
Reactions: nikfor