εχω εδω και χρόνια ενα μπλέ απλό usb , εδώ και καπου 2 ετη εχω παρει ενα φασον απο αυτόΕυχαριστώ! Έχω να αλλάξω αρκετά στοιχεία από μπαταρίες εργαλείων, δικά μου αλλά και φίλων και πιστεύω θα τα βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω.
Όχι δεν αλλάζει ο φορτιστής, με τον ίδιο φορτίζει. Και μάλιστα, ενώ πριν η μπαταρία φορτιζε από άδεια-φουλ σε μισή ώρα το πολύ, χθες που την φορτισα μετά την αλλαγή των στοιχείων της, έκανε 70 λεπτά αν και τα στοιχεία δεν ήταν άδεια (πριν τα κολλήσω τα μέτρησα με το πολύμετρο και έδειξαν 3,7-3,8 volt το καθένα).
Αν αναφέρεσαι στο usb tester είναι μια ψηφιακό οργανακι που παρεμβάλλεται ανάμεσα στον φορτιστή και στη συσκευή φόρτισης και έχει ενδείξεις για τα volt και τα ampere που φορτίζει η συσκευή μας καθώς και τα συνολικά mah (χωρητικότητα) της μπαταρίας της συσκευής. Είναι αρκετά χρήσιμο γιατί εκτός της συνολικής χωρητικότητας της μπαταρίας μιας συσκευής μπορείς να δεις φορτιστές ή καλώδια αν είναι γρήγορα στη φόρτιση κλπ. Έχει και 9 μνήμες.
Αν αναφέρεσαι στον φορτιστή ο συγκεκριμένος είναι πολύ καλός και από τους πλέον αξιόπιστους!

εχει in out με διαφορα βύσματα (το χρησ. πολύ σε κάμερες ), εφαρμογή για κινητό που βγάζει γραφήματα κλπ . Γενικά μπορείς να πάρεις και Load για μετρησεις πηγή και παίζει στην θεωρία μεχρι 30V dc