ναι! Ολλανδία.@mikemtb από το λινκ βλέπω ότι ο πωλητής είναι από ΗΠΑ.
Δεν πλήρωσες δασμούς ή τίποτα άλλους φόρους;
(σου εύχομαι να το χαρείς)
Διόρθωση: μήπως ο πωλητής είναι από Ολλανδία;
έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ δεν αφορά ολα τα εργαλεία αλλά όλα τα Aldi εργαλεία ανεξάρτητα αν είναι 20 η 40 V.επειδή βρέθηκα και εγώ στη γερμανία αυτές τις μέρες, όταν είδα ένα aldi, έπρεπε να μπω να δω! τη μέγγενη τη ζήλεψα και εγώ πολύ, αλλά μου είναι αδύνατο να την μεταφέρω λόγω βάρους. είδα αυτή τη μπαταρία που μου έκανε εντύπωση ότι γράφει πως ειναι universal (για όλες τις μάρκες) με το κατάλληλο 'skin'.
sto site της aldi δεν έχει περισσότερες πληροφορίες για αυτό. Γνωρίζετε κάτι για αυτά τα skin? αν όντως υπάρχουν εύκαιροι ανταπτορες ισως να αξίζει
View attachment 206455
Καλοδουλευτο!Παραλαβή των προηγούμενων ημερών αλλά σήμερα βρήκα τον χρόνο να το επεξεργαστώ λιγάκι
View attachment 206531
SDS PLUS Black & Decker BEHS02K από προσφορά στα leroy που μαζί με ένα κουπόνι μου βγήκε στα 5
€53 περίπου https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...ko-pistoleto-black-decker-behs02k-qs-82593614
Και τα βασικά νούμερα σε τρυπάνια sds plus τετράκοπα της Bosch στα €10,80 από Tool planet https://www.toolplanet.gr/index.php?route=product/product&product_id=191296
Πρόκειται για ένα εργαλείο που το είχα στο πρόγραμμα παραπάνω από έναν χρόνο αλλά όλο κάτι άλλο προέκυπτε.
Και όταν το χρειάστηκα για κάτι τρύπες δεν το είχα.
Ξαφνικά έτυχε μπροστά μου σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή και δεν το άφησα να περάσει έτσι.
Τελικά προτίμησα να πάρω το μεγαλύτερο, βαρύτερο και δυνατότερο sds.
Σκέφτηκα ότι η παραπάνω δύναμη σε σχέση με το Bosch PBH 2100 RE ίσως να χρειαστεί στο μέλλον.
Από την άλλη είναι βαρύτερο αλλά είναι για καθαρά ερασιτεχνική χρήση. Πόσες τρύπες θα χρειαστεί να κάνω συνεχόμενες ώστε να με κουράσει το 1 επιπλέον κιλό του B&D;
Πες του Ιάπωνα ότι στα βάθη εκ της Γερμανίας στην Στουγκαρδη δεν μασάνε τα τρυπανια τους..!!Μια συμβουλή που μου είχε πει μια φορά στα βάθη της Ιαπωνίας ένας σοφός μάστορας.
Τα τετρακοπα ενώ αποδίδουν τα μέγιστα σε βαριά εργαλεία ρεύματος, δεν συστήνονται για εργαλεία μπαταρίας.
Πέφτει η απόδοση και εκεί τα δικοπα είναι καλύτερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.