υπαρχουν σχεδια και γι αυτο!Αυτό είναι ωραίο να γίνει με 6 πόντους ύψος ώστε να μετατρέψει το παχυμετρο σε router depth gauge.
Δεν γνωρίζω αν κυκλοφορούν γενικά γιατί δεν το έχω ψάξειτετοια προσθετα κυκλοφορουν στο εμποριο γενικως, ή καθε παχυμετρο εχει το δικο του?
Εαν δεν έχεις παραγγείλει ακόμη, καντα 2...!!!Παρεμπιπτοντως, επειδη τα κινεζικα παχυμετρα ειναι καταδικασμενα αργα η γρηγορα να μπουν στην ακρη για τον εναν λογο η τον αλλο, λεω να δοκιμασω και ενα πλαστικο που βγαζει η Τοtal. Κοστος που αρχιζει ακομα και κατω απο 7 ευρω απο Ελλαδα, πιο φτηνα και απο τα φτηνοτερα κινεζικα απο Κινα!!
![]()
Που ξερεις, μπορει να βγουν καλα και αξιοπιστα οπως το ψαλιδακι του ηλεκτρολογου και αλλα εργαλεια -οχι μονο χειρος![]()
ποτε προλαβες ρε μιχαλη!Μετα απο αρκετες προσπαθεις να βρω ενα ανταπτορακι που να εκτυπωνεται και να ταιριαζει σωστα στα κινεζικα παχυμετρα (συμπεριλαμβανομενου και του Parkside), το βρηκα!!
Ταιριαζει σε ολα τα παχυμετρα που εχω. Eιδικα με την προσθηκη μιας μικρης βιδας 3μμ, γινεται σουπερ!
Λεπτομερειες εκτυπωσης και κατασκευης στο νημα με τους 3D εκτυπωτες, οταν εμφανισω τις φωτογραφιες για το φωτο ρεπορταζ![]()
οταν εμφανισω τις φωτογραφιες για το φωτο ρεπορταζ
Δεν εκτυπωνα ολοκληρους τους ανταπτορες καθε φορα, παρα μονο το κατω μερος, οπου αυτο ηταν εφικτο, και μετα σταματουσα την εκτυπωση και τσεκαρα αν χωρανε τα παχυμετρα. Ετσι γλυτωσα και νημα αλλα κυριως χρονο.ποτε προλαβες ρε μιχαλη!
Σε φαντάστηκα να φωτογραφίζεις με αναλογική, και κάπου εκεί στο υπόγειο να υπάρχει γωνία/σκοτεινός θάλαμος με τα κατάλληλα υλικά για την εκτύπωση/εμφάνιση... Μετά σκανάρισμα και ανέβασμα...
Ικανό σε έχω!
Καλορίζικο και καλά μαστορέματα! Ωραίο πράμα αυτό το κίτρινο (αν και δεν είμαι ιδιαίτερα fan των DeWalt).
Και πολύ καλά έπραξες. Δεν είναι μπαταρίας να έχεις τον περιορισμό του ενός κατασκευαστή. Οπότε βλέπεις κριτικές και ψωνίζεις από topshak μέχρι όπου φτάνει η τσέπηΓια να πω την αλήθεια, έπαψα να κοιτάζω μάρκες πλέον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.