Παραλαβη σημερα 8 ημερες μετα την παραγγελια του εκκεντρου περιστροφικου της Topshak απο Τσεχια!
Only US$59.99, buy best topshak ts-sd4 110v/220v 240w electric random orbital sander rotary sander 125mm with 20pcs sandpapers circular sander dust collection box eu/us plug 6-speed sale online store at wholesale price.
www.banggood.com
View attachment 213396
Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το ίδιο, μετά από παραγγελία του την περασμένη Δευτέρα, 27/3! Σε μένα δηλαδή ήρθε μέσα σε 7 μέρες ακριβώς από την παραγγελία.
Η πλάκα είναι ότι ο διανομέας της Γεν. Ταχυδρομικής που έκανε την τελική μεταφορά στο σπίτι μου, παράτησε το δέμα στο ισόγειο της πολυκατοικίας (ευτυχώς η κεντρική είσοδος της πολυκατοικίας κλειδώνει) και από τύχη δεν το ξάφρισε κάποιος, μια που το δέμα έχει κάποιο όγκο και βάρος και θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε εισερχόμενος στο κτίριο να το πάρει σα να μην τρέχει τίποτα και να φύγει...
Κατά λοιπά, από μια πρώτη εικόνα που αποκόμισα από το εργαλείο ανοίγοντας το πακέτο, φαίνεται αρκετά προσεγμένο σαν κατασκευή, και σε σχέση με τα περίπου 14 ευρώ που κόστισε, ομολογώ ότι αισθάνομαι σαν να έκλεψα εκκλησία.
Βέβαια, σε λειτουργία στο "πεδίο της μάχης", ούτε το δοκίμασα σήμερα (πέρα από ένα άνοιγμα του διακόπτη για να βεβαιωθώ ότι δουλεύει) ούτε ξέρω πότε θα μερακλωθώ να το δοκιμάσω, για να κρίνω την ποιότητα λειτουργίας του.
Σε κάθε περίπτωση, και στοιχειωδώς να δουλεύει, νομίζω ότι πρόκειται για πολύ καλή αγορά (σε αυτή την τιμή τουλάχιστον) για κάποιον σαν εμένα που σπάνια θα χρειαστεί ανάλογο εργαλείο, και απλά ήθελα κι ένα έκκεντρο τριβείο (προ 3ετίας αγόρασα ένα παλμικό Skil) για να βρίσκεται για όποτε κι αν τύχει και το χρειαστώ.
Προφανώς όποιος ασχολείται σε σχετικά συχνή βάση με αντίστοιχες εργασίες, έχει άλλα κριτήρια και προτεραιότητες.